81

Анонимен

преди 2 месеца

До до 53, факт е че не си с всичкия си тъъпако. Най смешното е че са те научили да ядеш керантия а не са те научили да разсъждаваш

80

Дяда Бидонев

преди 2 месеца

Стига сте ни занмавали с тая огризка предала род и родина!

79

Анонимен

преди 2 месеца

Демокрацията означава ред и законност, не свободия.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Абе кво ни занимават с тоя ***,аре не му бутайте кокалите.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Че закво се е прибрал тогава? То и на друго място щеше да получи тромб.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Тормозът е постоянен, в държавата на извергите това е норма.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Много ми пука, аре чупката Грозев

74

Анонимен

преди 2 месеца

"Магистратът използваше за аргумент записа от разговора ми с Навални, в който той се опасяваше от отравяне. Преди това нямах никакви проблеми след свижданията ми с него"________Ето го отговорът ! Нищо не може да уплаши насилника така както назоваването на истината, а Навални я изрича в прав текст - бил е достатъчно интелигентен да се досети, че е тровен в тази колония.

73

Анонимен

преди 2 месеца

И понеже се опасявал... сам се набоде с експериментални течности срещу ковид.Резултатите от експеримента се четат по новините всеки ден само че пишат за известни личности как сравнително млади получават тромб,а по-възрастните рак като принц Чарз.За обикновените хора се мълчи.Това удря и мозъка.Доказано е че самия вирус както и ваксината причиняват мозъчна мъгла обаче при ваксинираните май не е само мъгла,а си е чиста шизoфpeния.Само знам,че преди 2 г. халюцинирахте болшевики...Зомбиленд.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Глей кво е интересно при чебурашките. Опасяваш се че те тровят а те те убиват с удар в сърцето.

71

Да ви светна

преди 2 месеца

Ваксинираните с Пфайзер и Модерна са сериозно застрашени от изключване на живота чрез тромбоза! Бацето не се ли хвалеше, че са го ваксинирали с ваксината на Модерна? Чак сега разбирам защо така защитава американците! Хванали са го за топките и от Лангли всеки момент могат да му активират нанитите и да го пратят при Навални и Немцов!

70

едно ангелче ми каза

преди 2 месеца

Задейсването на нанитите вкарани в кръвоностната система на Навални чрез ваксината на пфайзер е извършена с помощта на сателитите Starlink на Илон Мъск!

69

антиваксър

преди 2 месеца

Разбрахте ли сега, защо настояваха да ви ваксинират с по три дози от ваксините на пфайзер или модерна? За да могат да ви елиминират като Навални, когато те решат!

68

Казват, че:

преди 2 месеца

Имало ново изискване за работа в ЦРУ: Бъдещите агенти трябва да бъдат задължително ваксинирани с по три дози от ваксините на Пфайзер или Модерна! Това ще гарантира, че при залавяне те няма да пропеят, защото ще бъдат елеминирани дистанционно от Лангли както направиха това с Навални!

67

запознат

преди 2 месеца

ЦРУ напълно заслужава да получи нобеловата награда за химия за 2024 г. Това да неутрализираш свой агент намиращ се дълбоко във вражеска територия с помощта на ваксината на пфайзер заслужава нобелова награда.

66

do 64

преди 2 месеца

наери видеото, което си е направил в самолета при опита за първото отравяне - то не беше мучене, то не беше крещене, един умираш човек трудно намира сили да си поеме въздух а тоя какъв цирк направи в самолета, че имаше сили и да снима. Умен бил, за мен е психично болен. Като го гледах преди няколко месеца си мислех - дали осъзнава че му остава малко живот? Едва ли.

65

Анонимем

преди 2 месеца

Руските *** много са се активирали днес. Колко ли копейки ще получат, много ми е интересно?

64

MNENIE

преди 2 месеца

Навални е като Пеевски и Магнистки . Жив е .

63

Нахални

преди 2 месеца

Късно ги отровиха този предател, но все пак нека ликвидирането му е обица на ухото срещу всеки русофоб, всеки еврофил и всеки евроатлантик в света, вкл и в България!

62

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ще го потретя и почетвъртя! Навални е покойник вече! Руснаците го погребаха човека! Но нашите " медии", ще го "погребват" още Дълго време!!!!-:( И не с месеци а с Годинииии!