46

Анонимен

преди 2 месеца

Дадоха им властта и сега не я пускат,докато не си изпълнят програмата - да овладеят регулаторите и службите. Казаха си го в прав текст преди, по време на оня запис. Глупави са тези, които им дадоха възможност да се вихрят сега.

45

До 26

преди 2 месеца

В голяма грешка си човече! Абсолютно сигурно е, че през тези 9 месеца не е прочел и една книга! Да не говорим за Кирчо и Кокорчо. Бъркате позата, перченето с не дотам доказано образование и стойностно поведение с истинския, широкия, извън модерното в момента поведение!

44

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко че предизвика избори скоро ,ПП са в историята ,ако има избори ,те застанаха срещу българския народ ,данъци ,конституция ,правосъдна система ,продажба на земя от чужденци и кви ,тока че се вдигне от 1 юли без нощна ,още да изброявам ли ,на с големи продажници ,подаряват милиони на Украйна )

43

На Боко Чекмеджето

преди 2 месеца

До Прожектор Президента иска избори. А сглобката я искат от Посолството и 50 - 100 човека назначени на хранилка там.

42

Зозо

преди 2 месеца

Ся последно Ники ще пътува ли? Много ми е интересно. Или с бързия влак само? :)))))))

41

Идеалист

преди 2 месеца

Изглежда като попарено от слана мушкато! Да се махат тези извратеняци задно с Хаитянина, да се връща в Хаити!

40

Прожектор

преди 2 месеца

Радев се опитва да вкара опция за коалиция на ГЕРБ с ДПС, ИТН и "независими" депутати т.е. за ерозиране и разтуряне на евроатлнтическата сглобка и реформаторския дневен ред на страната. Не е трудно да се досетим кой има интерес от това.

39

рендетУ

преди 2 месеца

Абе, М///кицо м///зна, кво нъ прайте на б///лами, бе!!!! Ако не беше Шерифа от Посолството никаква "Сглобка" и никакво правителство нямаше да има! Мутрата Винету превърна държавата в "Заложник" на Щатите със "Списъка" и с Досието, с което разполагат в ЦРУ-то за всичките му "подвизи"!!!

38

Мазно Ту Кафе

преди 2 месеца

Разговорите на по мазно турско кафе ли са? Има ли опащка кой да седи в скута на Пеевски? Промяната е факт! Преди ни управляваше Бойко Мутрата, сега вече и Пеевски! Преди пришълците тормозеха пенсионерите по безлюдните села, вече бият български деца на главната улица в София! Честита Промяна!

37

Анонимен

преди 2 месеца

А навремето холандците са изяли премиера си ! Иначе интелигентни пък и те явно им е дотегнало

36

Мда

преди 2 месеца

Сглобката започна да ми харесваДано докарат поне милион инжинерчета да стъжнят яко живота на своите избиратели

35

Оптимист е

преди 2 месеца

Тиквата е изпран.

34

Хаха ха

преди 2 месеца

Христо и кирчо поне ще избягат при маджо в швейцария като дойдат техните гости а избирателите им ще трябва да бачкат и за тяхКолко е тьжно да си жьлтопаветникКак е другаре борим ли -бсп

33

Бум

преди 2 месеца

Конструкторът Трактора преора.

32

Хаха ха

преди 2 месеца

Просто кирчо ви даде куролациятаС инжинерчетата от -афганистан

31

Че

преди 2 месеца

Служебният кабинет на Радев управлява чрез Герб.

30

Dog Analogy

преди 2 месеца

Тиквата ръмжа като каракачанска oвчарка по медиите, а сега е подвил опашка като пинчeр и се е скрил в бункера в имението си.

29

Голям

преди 2 месеца

Евала денко вие с мара шалвараИзпратихте избирателите си право в анадолаДокарайте поне милион брадати момчета да помнят кога са гласували за вас

28

Анонимен

преди 2 месеца

Конструктивни преговори означава кой кого ще прецака.Защо ли си мисля,че решението вече е взето от зайчарника и сега и двете страни уж показват мускули за пред хората.

27

Хаха ха

преди 2 месеца

На мен ми харесва как сглобката подхльзна глупавите си избирателиСкоро ще усетят как се живее в газа