47

Янков

преди 2 месеца

1264 щатни бройки за охрана на границата.Тези бройки си имат роднини,приятели,ето ти една армия от носители на бюлетини за евродепутати и евентуалнно за предсрочните парламентарни избори.Другите спят зимен сън,но Борисов и Пеевски,както винаги са будни,особено през този период.

46

Анонимен

преди 2 месеца

ПП ги глезят ,особено украинците ,добавките които ти даваше на народа за Коледа и велик ден ,сега се подаряват на Украйна

45

Василев

преди 2 месеца

Довечера се криеха като шумкари и не се показваха.А сега? Определят дневния ред в държавата. А има ли такава? И за кого? Това ако не е наглост,не зная кое е.Ограбиха държава ,бяха принудени да се скрият .И ?На хората им омръзна и никой няма да излезе на улицата.Бяха излъгани. И те го знаят,и си редят пасианса.Но към края на годината,след някои избори?

44

Това е целта

преди 2 месеца

Да се пази границата,да не излизат мигрантите,бандити,изнасилвачи и да изнасилват,грабят,убиват останалите възрастни хора по селата.всичко в тая България е скапано.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Ами просто да ги избием. Ако полицията намира всеки ден по 20-30 трупа на мигранти, какво ще направи? Частни клиники на роднини за трансплантиране на органи? Избивайте ги "анонимно" - с правени и преправяни оръжие, които нямат проследяване, подпалвайте ги с коктейли М0л0т0в и след това си мийте ръцете с разредена белина.

42

стига бе

преди 2 месеца

Какво е наказанието за незаконно преминаване на границата по НК? Защо не се прилага? Писна ми някакви чуждестранни НПО-та да определят как да живеем и да да си пазим държавата. Един подвижен състав на съда да ги съди където ги хваната и веднага в килията, след това депортация.

41

Истината

преди 2 месеца

Депортиране на ВСИЧКИ мигранти и миниране на границата!

40

Ха-ха

преди 2 месеца

Баце и Шиши ще ни пазят от мигрантите!

39

Един

преди 2 месеца

Като ги назначат, какво? Ще се молят на тоя цuraн0p да слуша. Бой и разселване извън България! Това е спасението!

38

Щом трябва

преди 2 месеца

Да има полицай на всеки метър на границата,защо ни е ограда?Борисов и Далавери Симеонов усвоиха едни 140 милиона за пародия на ограда.Сега нови разходи,които данъкоплатците ще плащат,а Симеонов си живее като шейх.

37

ДАЙ СЕГА

преди 2 месеца

ВСИЧКИ ДА ИДЕМ ДА СПИМ НА ГРАНИЦАТАИ ДА СИ ОСТАВИМ КЪЩИТЕ ДА МАРОДЕНСТВАТ ТУК РОМИТЕ

36

мдаа

преди 2 месеца

Едни такива мисли и мечти ми се въртят в главата. Пеевски го виждам като граничар в гранични войски, които имаше едно време в тази държава. Да служи на застава в дън планина Родопите. Да има няколко тревоги и задействания на граничното съоръжение - електросигнализационна система, наречено "Кльон". Другарче щеше да му е не Борисов, а следовото куче Вихър. Да тича от пирамида до пирамида и де следи да не се нарушава държавната граница. Ех, мечти.

35

Анонимен

преди 2 месеца

е те ги карат със самолети ве, ся кво ще засилвате охранта да седят тука, да не бягат обратно ли

34

След

преди 2 месеца

"Братя" Галеви,имаме "братя" Шишковци.

33

Анонимен

преди 2 месеца

то вие ги докарахте тези с този въздушно капков шенген а сега олеле

32

Това се отнася и за

преди 2 месеца

Този който е различен от Българина,ще пътува за майчината си родина.

31

Индентификация

преди 2 месеца

И Изселване!!!

30

Престъпниците ще

преди 2 месеца

Пазят престъпници?

29

Политиците и

преди 2 месеца

Памперсите трябва да се сменят често....поради същата причина.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Това ли са ефентивните мерки - назначаване допълнително на 1200 полицаи. Смях, смях. Трябват строги закондателни промени за депортиране при най-малкото нарушение на закона, дори и дребно хулиганство. Защо трябва с данъците си да помагам на бежанец "дребен хулиган"!