19

Californication

преди 2 месеца

До 25 остани си с чалгата и недей коментира кино. Джамати и Давине Джой бяха невероятни! Какво ти разбира на теб главата от кино, чалгар?

18

А-Я

преди 2 месеца

Единственият истински заслужен Оскар е този който беше присъден на Марлон Брандо,но той вместо да се яви на събитието,даде интервю на което направи киноиндустрията на Холивуд за срам и позор.Всички останали намазани и гелосани са само едни кинаджийски шутове,готови да говорят всичко което им се каже.

17

Ъ

преди 2 месеца

И наградата за най добра мъжка роля е за "Доналд Тръмп". А за най лоша на Бай Дън !

16

HeHoPMaJlHuK

преди 2 месеца

До 17 и 18 в Холивуд не знаят кои са тези путин и медведев.... на запад от Сърбия Божинов е по-известен от тях

15

Анонимен

преди 2 месеца

Да им пуснем нашите оскари от Партийния дом.

14

Коста Мутрофанов

преди 2 месеца

А на Путин за ролята на лошият дребен наркобарон.

13

Коста Мутрофанов

преди 2 месеца

И на Медведев да дадат нещо за ролята на вечно жъден алкохолик.

12

Мухаха

преди 2 месеца

Евровизия = ОскароВизия . Пак ще има квоти за ччеррни, инванлиди и третополови . И пак за истинско кино няма да има време. Още преди няколко години организаторите на Оскарите обявиха че ако във филма няма поне един ччеррен в главна роля , то този филм няма да бъде номиниран за "най-добър филм", без значение колко талантливи актьори участват и колко оригинален е сценария . Няма ччеррно - няма награди. Толерастия без граници.... Само г3йове и техните интимни приятели останаха до го гледат това .

11

Оскар за клоунада

преди 2 месеца

До Дон Кикот ... Лавров, надали ... ама Зеленски е професионален КОМИК . А и последните няколко години през няколко месеца е в САЩ да ги забавлява. Като нищо може да му дадат един Оскар за цялостно творчество. Например на теб ти препоръчвам прдставленията му където врещеше високо и ясно че "КРИМ Е РУСКИ" .. и как Украйна щяла да изчезне от картата . А пък кючеците му биха засрамили и професионална турска кючекчиика..... Истински професионалист. ВЕЛИК..... Няма да можеш да спреш да се кикотиш.

10

Дон Кикот

преди 2 месеца

Лавров няма ли да вземе нещо за ролята на Франкенщайн?

9

Анонимен

преди 2 месеца

Благодаря за ранното предупреждение. Утре ще избягвам всички видове медии докато отмине шума.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Оскари има, но филми няма. Тези гротески, които ни се представят не стават за нищо, само Тарантино прави кино все още. Останалите с такива ужасяващи сценарии, Холивуд се изчерпи.

7

Гошо

преди 2 месеца

Ако напиша следният сценарий-Чернокож гей еврейн е нападнат от група пияни руснаци докато разлепва флаери за помощ в украйна.След нападението чернокожият гей еврейн е дълбоко травмиран и решава да си смени пола и следва ново нападения.От облечени в потури сърби и българи .Еврейна се радикализира и влиза в борбата за свободен израел.от палестинската ***.Ще спечеля оскар.Гарантирам .

6

Анонимен

преди 2 месеца

Благословени сме, да се намираме в часови пояс, който не позволява на смешните ни медии да ни облъчват иззад всеки ъгъл с пряко предаване.

5

Анонимен

преди 2 месеца

На миналогодишните награди Оскар получиха някои много талантливи и заслужили артисти, ама и получиха някои такива големи некадърници , явно много приближени на журито.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Едни много богати се събират и какво

3

Анонимен

преди 2 месеца

Новите правила награждаващи само филми изпълнили предварително зададена малцинствена квота напълно обезсмисли въпросното събитие. Преди новините правила проявявах нищожен интерес, а сега е с отрицателен знак.

2

До четящите

преди 2 месеца

Моля, не коментирайте номер три, който се е сдобил с телефон в психиатрията. Не слагайте нито минуси, нито плюсове. Просто го игнорирайте. За такива *** това е най-тежкото. Да не им обръщаш внимание.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Голяма трагедия...