48

За сведение на -

преди 2 месеца

За сведение на мuжuтypкaтa N42, арабските биячи са качили кадри от побоя в социалните мрежи за да се похвалят с деянието си и са обявили бул. "Витоша" за "квартал АЛ-Залам" (квартал на злото). Демек, те ще ни превъзпитават, защото неодобряват нашия начин на живот! Само да те срещна очи в очи, ще видиш колко ги обичаме такива покорни слагачи като теб! За да се докараш пред някои европейски недомисляци си готов и родната си мaйкa да охулиш! Но повечето българи не са като теб!

47

До мижитурката №42

преди 2 месеца

Непълнолетните българчета бяха нападнати малко след 19.00 ч. Кой си ти да определяш своеволно до колко часа могат да бъдат навън нашите деца, след като т.нар. ученически час е официално обявен и те не са го нарушили?

46

До 42

преди 2 месеца

А бре, мuжuтypкo! Лимит на разходките ли ще ми слагат някакви npoшляцu, довлекли се тук от не-знам-къде? Затова ли плащам данъци - да се поддържат булеварди, та по тях да вилнеят пришълци, за които не е ясно до кого са по-близки в генетичен аспект - до хомо сапиенс или до шuмnaнзeтo? А аз или близките ми да се спотайваме от страх и да не смеем да си покажем носа навън, защото вече било тъмно? На такива като теб трябва да им се отнема българското гражданство, защото си недостоен!

45

Политкоректно

преди 2 месеца

Другия път българите трябва да се извиним на въпросните бежанци че сме ударили юмруците им с някоя част от тялото си може и на ритниците им да се извиним не е лошо да ги компесираме от нашите здравни осигуровки ние можем да събираме капачки

44

Анонимен

преди 2 месеца

чужденците арестувахте ли или само българите арестувате????

43

Ха ха

преди 2 месеца

Добре е,че даващите тук "компетентно" мнение си стоят вкъщи с телефон в ръка.....а вечер с биберон в устата жулят...хи хи.... само Локо Пловдив!

42

анализатор

преди 2 месеца

О защо няма арестувани арабели?Българското самоунижение и робско чуждопоклонничество е пагубно.И пред едни античовеци-араби,са самоунижаваме.После ще се питате откъде дойде българската ярост срещу арабите.ТЕ ПОСЯГАТ НА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА!Ни ги ли видяхте как от години избиват невинни хора из Европа?После се питате защо неонацизма се възражда из Германия,Холандия и др.страни.Той се появява ,за съжаление там,където държавата не защитава народа си от мюсюлманската терористична напаст.

41

Анонимен

преди 2 месеца

До 44 Вече има такива вируси, но се пазят, като последен коз.

40

Анонимен

преди 2 месеца

"Те нанасят удари и можем да ги подведем под отговорност за хулиганство, въпреки че пострадалите не желаят да подадат жалба, каза старши комисар Мирослав Данаилов, зам.-директор на СДВР." - Yжас са тея закони... Зва души се сбиеме и айдееее... Не ми е да се разберем, като мъже, без някакъв неооз ат, да дойде и да ни се меси... Че и ша на съди вийш ли уе!!!

39

Копейка

преди 2 месеца

Подкрепям палестинците. Ама мразя арабите и мюсюлманите. Нямам два грама мозък, ама ще мисля вирус само за арабели.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Кой ги кара да излизат нощем?! Не знаят ли, че след 22:00 не се излиза навън?!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Онези бяха цяла тумба, а българските момчета - само двама, момичето не го броим. Да престанатда замазват истината!

36

Интересното

преди 2 месеца

Полицаите и управляващите как ше реагират, ако тези същите, които защитават посегнат на децата им. Надали ще си траят. На първия кли се видя пришълецът как вледи с кракота си в гърба на българина. Сега ще задържат момчето, което е взело телефона със записа. Ако небеше го взело нямаше да знаем за случката. Сигурно има и други подобни случаи, но записите са останали тайна. Сега момчето разпространило клипа ще го отнесе, а не този който нанася ритници.

35

Анонимен

преди 2 месеца

призовавам всички копейки (ако имат пипи) да си извадят главите от четирибуквието на Копейкин, да позабършат кафявото от очите си и да осъзнаят, че той предимно лъже за гласове. Като всички останали. И има големи комплекси за малоценност и плюе докато говори и сече думите като Хитлер. Ако не го виждате все още,отидете до пожарната да ви оплакнат с големия маркуч, щото явно дълго сте киснали в рядкото

34

аве копейки

преди 2 месеца

МВР каза, БНТ каза, Президента каза, ама вас копейките все някой ви лъже, все някой е срещу вас и вие знаете всичко по-добре от официалните власти. Уж искате ред и закон, а не уважавате реда, законите и властта в държавата. Започвам да мисля, че проблемите ви са психически предимно.

33

до 35

преди 2 месеца

Диазепам х 3 на ден и спри да се заглеждаш по деца. Лоботомия ако няма ефект след 2 месеца.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Някой ше накара ли Копейкин да се извини за поредните си лъжи, с които цели гласове на евроизбора, за да може да вкара повече от 2ма шпиони (в случай, че някой се отзове пак). От това зависи дали ще има за нова ипотека, фърлил е око на къща в центъра на маалата в Игнатиево при родата

31

Анонимен

преди 2 месеца

А кога ще има атестувани за побой над българите, бе, еничари с еничари ???!!! В хармония с евроатлантическите ценности, съдействате за ликвидирането на българската нация и на българската държава ! Един убиец от Австралия даже отиде да си купонясва в родината, след като уби българин.

30

ПП

преди 2 месеца

Продължаваме подмяната! Докато не ни задръстите с амуджи нама да мирясате продажни лекeта.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Нямах съмнение, че ще напишете, че българите са виновни. Това е по указание на ле.кето Кирил Петков!