9

тоти

преди 2 месеца

БАЛКАНИТЕ СИ ИСКАТ ДА ЯДАТ БОЙ С РУСКА ПРЪЧКА !!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Каза Руския президент на България. И Копейкин твърди същото, а той е срещу ЕС и НАТО.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Радев ако зависеше от теб, Ние отдавна да сме далеч от Евопейския Съюз и НАТО. Ти си един предател и нищо повече. Колкото по-рано България се освободи от хора като теб ,толкова по-добре. А само от Македонците зависи дали ще бъдат час от ЕС или не. В Европа всички те наричат Руския президент на България. Тук може и да се заблуждаваб,но на Европейците им е всичко ясно. Те не се подлагат на манипулации, както в България определени хора.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До Bul gur Клоуне,на нас не ни трябва да ни казват никакви историчари,каков е Гоце Делчев,защото той сам си е казал,че е българин.Ние четем документи,а вие учите белетристика.

5

Петър Младенов

преди 2 месеца

Браво на президента! Пендарата ще си плати за думите! Политически труп, който обича много да говори и после да се измята от думите си. Всички помним преди години как беше казал че Гоце Делчев е българин и викаше на Б. Борисов нежно "Любави". После взе да се прави на големия мъж. Който се счита за македонец в България, за окупиран от татарите и угнетен от българската държава, нека да се откаже от българското си гражданство в знак на протест! А онези от Скопие да си върнат българските паспорти!

4

Bul gur

преди 2 месеца

Радев,добре е да познаваш историята и независимо ,че си български президент да казваш истината,колкото и да се опитват всички агенти,ченгета,пишман историци,платени манипулатори,агитатори да промити мозъците в България от ден първи на раждането ни.Ако ти е трудно да приемеш историческата истина такава каквато е, е по добре да замълчиш.

3

Анонимен

преди 2 месеца

До Благоевград Давайте ни македонски паспорти като има малцинство в бг и ще гласуваме в РСМ:)

2

Благоевград

преди 2 месеца

От 1990 г.до днес България е осъдена в Съда в Страсбург 17 пъти за нарушаване Човешките права на етническите македонци и македонки в България.България да признае македонците в България и българският съд да регистрира македонските Организации в България.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Радев ни провали а РСМ само се възползваха. Радев сложи ПП на влас и свалиха ветото.