50

Мони Паси

преди 2 месеца

Този Балфур е от моето племе ,ние всички сме такива терористи .На времето седях в скута най бай Тошо сега седя в скута на БАЙ -дън

49

Пльо

преди 2 месеца

Палестинеца да последва картината си и да го дадат за храна на рибките.Където мине палестинец-трева не никне. Убийци са.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Добрички са. Само картина. А трябваше да нареже на парчета всички наследници на робовладелеца. Оно за око, зъб за зъб.

47

Sir James

преди 2 месеца

Ето колко добрички и мирни са мюслитата палестинци...

46

Абе

преди 2 месеца

Впроем, евреите са тези, които пращат мюс*лита в Европа, с цел да я разрушат!

45

Абе

преди 2 месеца

Няма значение колко араби ще загинат(може и всички) , важното е Израел(като източник на Световното Зло) да изчезне. Всички беди на човечеството са дело на евреи.

44

Аз

преди 2 месеца

Никаква солидарност за тия ... Много са неприятни, не разбирам защо в цяла Европа ги приемат. Плюсът балканците да сме диваци е поне, че не търпим тази cгaн и не ги дондуркаме да сме им изгодни.

43

Поправете

преди 2 месеца

Пишете правилно-не е активист,а терорист.

42

Анонимен

преди 2 месеца

ВАНДАЛИ И ТЕРОРИСТИ НЕ МОГАТ! ДА БЪДАТ "АКТИВИСТИ"!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Десетки израелски НПО-то организират логистиката на ислямската инвазия в Европа и САЩ. Направиха тяхната война и наша, защото сме глупави и безотговорни към бъдещето си.

40

Анонимен

преди 2 месеца

То от тарамбука нещо градивно няма да видиш, само рушат.

39

Ислямсти само в Мека

преди 2 месеца

ООН и ЕС корумпирани лидери пре(о)дадоха истината своите народи и Бог, като легализираха ислямските терористични групи като ООП Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола Египетско братство и др продали се на дявола корумпирани терористи нелегални окупатори нагли лъжци,изнасилвачи педофили крадци масови убийци и др. безбожни престъпници срещу човечеството обединени в Палестинска автономия, подкупвани с милиони откраднати от християнските и еврейски народи за ислямските терористи антисемити антихристи

38

еееееее

преди 2 месеца

он има права ве, праваааааааа!

37

Двоен аршин

преди 2 месеца

А намазването с боя на съветските паметници е демократично, нали?

36

Злодеи мразят Истина

преди 2 месеца

Това е поредно от хиляди доказателства че т.нар лъжливо Палестинци ( ислямски арабски терористи) са управлявани от дявола нечестиви корумпирани измамни злодеи, нелегални окупатори,крадци лъжци,клеветници похитители изнасилвачи педофили неонацисти масови убийци и др. престъпници срещу човечеството правосъдието мира и Бога. Използват насилие терор фалшива пропаганда защото са измамници и нямат аргументите на истината затова вършат престъпления за да укрият, убият ограбят праведните като Израел

35

Анонимен

преди 2 месеца

ами каквато е държавата, такъв е и вандализма... чиста проба ингилизки...

34

Анонимен

преди 2 месеца

Западът се държи като жив мъртвец. Съвсем са му са се качили на главата маймуняците. Изглеждаме безпомощни пред завладяването ни от ислямизма, който нагло ни сочи като колониалисти. Хайде да си отворим устата за техните зверства в миналото, че и сега. И сега в богат Дубай бангладешеца-мюсюлманин си оставя паспорта и става робче като работи там в робски условия и сега богатите арабски държави не допускат бежанци, а само ние лошите колониялисти. Отворете си очите, че ни внушават вини дяволите!

33

Анонимен

преди 2 месеца

след като напълно законно премахнаха паметниците на конкистадорите които света продължава да нарича "откриватели на новия свят" заради ограбването , поробването и унищожаването на коренното население, смятам че делото на този герой е напълно в крак с новите тенденции... ингилизия може да обяви и франциско писаро, заедно с ернандо кортес за герои, но това не значи че света ще го приеме..

32

Да извика спецовете

преди 2 месеца

от ППДБЛГБТ да му обяснят как се унищожава произведение на изкуството, ама така че хем да е и законно и пред очите на всички. Кирчо и Кокорчо са спецове. Сега по същия начин унищожават и историята ни.

31

Анонимен

преди 2 месеца

До 20 "Провинциалисти в градовете" . Провинция е всичко друго без София. Градовете също са провинция!