30

аноним

преди 2 месеца

До -Демократ-ами с право мълчат ,защото никой не вярва на измислените цифри на терористите.Къде са ,и колко са -единствено те цитират!!!!

29

Назарбев

преди 2 месеца

Ще дойде време когато ционизма ще се заклеймява като нацизма и фашизма днес. Като една от най мракобесните доктрини в света .И тогава като човечеството го усазнае ,ще се разпростре мира по цялата планета .Жалко за невидимите убити жени и деца на Палестина

28

Българинъ

преди 2 месеца

"трансграничното насилие на 8 октомври"? Айде стига ислямистка пропаганда! На 7/10 Хамас зверски и непровокирано нападна Израел. На 8/10 в знак на солидарност, Хизбалла също непровокирано нападна Израел от Ливан. От тогава ядат заслужен и непропорционален бой. Гордо до Израел в борбата му с терора!

27

християнин

преди 2 месеца

Трепане на мюсюлманските терористи.Няма друго решение.Браво на евреите!

26

111

преди 2 месеца

До Факти!: Кого залъгваш, нещасник ? Руснаците са завзели около една пета от Украйна. Що се отнася до броя на цивилните жертви ( ако тях имаш предвид ) - не знам, като че ли са по-малко, но параметрите на двата конфликта са различни. И не е изключено това да искат израелците - смъртта на колкото може повече палестинци.

25

Анонимен

преди 2 месеца

браво

24

Руя

преди 2 месеца

Бой по евреите.Това заслужават завоевателите на чужда земя.

23

popa ot razgrad

преди 2 месеца

тия си просят боя...после викат цял свят на помощ...

22

Анонимен

преди 2 месеца

до 21 А бе краварски мозък такъв, написали са ракети Катюша защото са изстреляни от системи които ти както казваш на разговпорен език са известни като Катюша. То по тази твоя логика БМ 8, БМ 13, БМ 31-12, Град 21 не са Катюши, защото това е само прозвище/ нарицателно име за тия системи??? Понял сега, кравар?

21

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 20. Абе вие "фили" и "фоби" да не сте праени все на течение ? Една и съща реакция : ако не ти поделя мнението автоматично е "фил" или "фоб". Колко пъти трябва да ти се напише ч "РАКЕТИ"....рааааааакеееееетииии "Катюша" няма. Система за изстрелване има в разговорен вариант "Катюша", но раааааакеееееетииииии "Кааатюуууууууша" няма. Трябва ли да се почетвъртям ?

20

Анонимен

преди 2 месеца

до 19 Кравар, я напиши " реактивна съветска система за залпов огън БМ 13" и да видиш че е известна с прозвището Катюша ве, краварски мозък такъв!

19

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 16. И на тебе ти е измислен мозъка май. БМ-13 е система за изстрелване на ракети тип "РС-13" или "М-13" и никакви ракети "Катюша" не изстрелват.

18

Демократ

преди 2 месеца

Израел е избил около 30 000 и осакатил три пъти повече жени и деца! Защо ,,демократичната общност" в България мълчи по този въпрос??? Навират ни в очите само Русия! Тя е най лошата и най гадната,ама досега ако действаха като Юдите,Киев щеше да е в руини! Питам аз,защо Христо Мравояда,Киро простото,Буци МутраГаньов и още десетина ,,евро атлантици" мълчат по въпроса? Или американските бомби пускани от евреите са по демократично от руските? Сигурно някак по демократично оставаш без край или ръка,а

17

Анонимен

преди 2 месеца

Тя работата е ясна кой срещу кого е и с кого е, ама всички се правят, че не я виждат. Жалко за невинните хора. НЕ НА ВСИЧКИ ВОЙНИ ПО СВЕТА! Политиците да се трепят и да се избиват, а нормалните хора да се развиват!

16

Анонимен

преди 2 месеца

до 15 Кравар, БМ 8 и след това разработките й БМ 13 и БМ 31 е реактивната съветска система за залпов огън е измислена от руснака който е имал жена с името Катюша. Понял, кравар?

15

Анонимен

преди 2 месеца

Първо требе да ви се обясни, че "ракети" "Катюша" няма и никога не е имало, че това е прозвище или нарицателно дадено от съветските войски на гвардейски реактивни миниметни не знам какви си системи през Втората световна война и т.н. и т.н.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Кога ли на Израел ще им светне, че зад Хамас и Хизбула стои Кремъл???

13

GEORGE LOUKAS HELLAS

преди 2 месеца

ПЛЮЯ НА ЕВРЕИ , И НА ОСМАНО-АРАБИ=ПСЕВДОС-ПАЛЕСТИНЦИ........НЯМА ПАЛЕСТИНЦИ....ПАЛЕСТИНА Е ГРЪЦКА ДУМА И ГРЪЦКО ПЛЕМЕ ОТ ПРЕДИ 5000 ГОДИНИ..ДНЕШНИТЕ САМОЗВАНИ КРАДЛИВЦИ -- СА ОСМАНСКИ АРАБИ = ЕГИПТЯНИ И ИОРДАНЦИ ....ЧИЧО ЯССЕР АРАФАТ БЕШЕ ОБИКНОВЕН ЕГИПЕТСКИ ТЕРОРИСТ, НАРЕКАЛ СЕ ''ПАЛЕСТИНЕЦ'' ПРЕЗ 1968 година . И после взривил 2-3 самолета на Атинското Летище .

12

Анонимен

преди 2 месеца

От къде имат Катюша?

11

Анонимен

преди 2 месеца

До УНИЖАВАМ русофили ... ако във филма няма гейсцени с афроамериканци, даже няма да го допуснат...