54

Анонимен

преди 3 месеца

И Шиши и Боко така са ги хванали за топките от посолството, че само могат да се правят на мъже през техните медии, иначе ще правят каквото им се каже.

53

Възмутен

преди 3 месеца

Тиквата взима политиката много на лична основа! Това не му е бащиния! "Негов" щял да бъде кабинета?! Много собственически и нарцистично! Да е на ГЕРБ - да, ама "Негов"???? Явно има нужда от психолог този човек!

52

Г557дт

преди 3 месеца

Борисов плещи само глупости! Няма в.ъзка с мозъка си!

51

Мнение

преди 3 месеца

От ГЕРБ само Мария Габриел става за политик, другите са накакви измислени политици-послушковци и смешници, а пък Борисов е най-неадекватния от всички.

50

Ушеф

преди 3 месеца

За Тиквата само Цветя и Жито ...........Руснаците ще си го оправят........

49

Анонимен

преди 3 месеца

Шкварек е вече част от политолого-социологическия планктон, но не може да се отрече, че притежава онзи налудничав поглед, който издава диктаторското му мислене. Май се готви да заеме мястото на Костадин, който вече е доста изхабен , а и се нагуши яко и отблъсна хората с опортюнизма си и измислената си русофилия.

48

Анонимен

преди 3 месеца

С напълно компрометиран шеф тази партия няма как да управлява. А това че събира гласовете на немалка част от избирателите е показал за аморалното състояние на обществото. Има една категория хора в страната, която се възхищава на мутри,крадци и мошеници, защото са същите като тях!

47

Анонимен

преди 3 месеца

До да Ценностите на янките изобщо не ме интересуват- но когато някой се крие зад тях а прави инфлация от 17% е те това вече ми бърка в джоба директно и си казвам за тия дето говорят едно а вършат друго никога.

46

Анонимен

преди 3 месеца

От всичките изброени барабар с Шкварек вярвам само на Борисов- на никой друг. Защо ли ето затова- април 2020/2021г- инфлация- 2%, май 2021г/май 2022г- 16.7%- в най тежката световна ковид епидемия инфлацията е само 2%, а после дойдоха ония на юмрука и направиха е те това горното и цена на дизела 3.90Лв- справка- НСИ каклкулатор инфлация и ФУЕЛО.

45

да

преди 3 месеца

много зеленчовци има у нас, като зеленски, хора с промито съзнание, юрнали се към фалшивите ценности на янките, забравят думите на дядо вазов - русия е нашата опора...много има да страдаш, народе!!!!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Щял да натисне той... Погледнете го в лицето, този човек е сериозно болен и със сигурност вече пие пълна шепа с лекарства, но агонията няма да продължи още дълго. Очаквайте "скръбна вест" не след дълго. Питайте който искате читав медик, показвайки му тази снимка.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Аре стига бе в един цирк играете ,няма си знаете номерата!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Шкварек най-вероятно е платен от Русия полски "политолог" . Говори като русофил и симпатизира на Герб и Радев, а а ППДБ дава песимистични прогнози. Мнозина не осъзнават, че дойдат ли Герб на власт, дори в рамките на ротационното правителство, БГ не я чака нищо добро. Или най-малкото гигантски застой. Защото всички фундаментални реформи се инициираха досега от ПП.

41

Георги

преди 3 месеца

Тия хубаво се карат за властта но усещам че се надига голямо гражданско недоволство смесено с много патриотизъм. Започнаха да внасят мигранти, говорят за война срещу Русия. Не знам.. ако в Европа станат по-сериозни размирици в България ще има нов народен съд. Много се надявам българския инат да живне и да си спасим народа

40

кореняк

преди 3 месеца

ПРАВ Е !

39

ЗАЩО???

преди 3 месеца

ЗАЩО протест пред МВР се прави В НЕДЕЛЯ-ВЕЧЕР, когато няма никой? Неработен ден, вътре само охраната, медиите ще положат усилия да го заглушат! Дайте да се разберем в РАБОТЕН ДЕН да блокираме ключово място! Нали ще са тогава и консултациите при Президента - може да ги посрещнем на влизане! По-разумно е протестът да е тогава - да дойдат виновниците от герб, ппдблгбт+ и дпс, които играят театър с караници, а всъщност УНИЩОЖАВАТ СКОРОСТНО БЪЛГАРИЯ!

38

Някои

преди 3 месеца

...непрекъснато се напъват да забравят, че ГЕРБ са първа политическа сила, и българският избирател им е гласувал най-голямо доверие да управляват! Прав е Борисов... да им даде на тях външен министър, а те да се отдръпват от всички останали министерства, където са се настанили! Това е истинска ротация ! Нали те не се борили за министерски постове, според Кики Лъжата!

37

РАЗПРОСТРАНЕТЕ!!!

преди 3 месеца

Тумба ИМИГРАНТИ БИ ДЕЦА НА ВИТОШКА-на центъра на София? В неделя (10.03) от 18:30 пред МВР има протест! Да, странно защо в неделя-вечер пред празна сграда вместо в понеделник сутрин например да се блокира центъра! Но за момента е така! Тумбата задърпва момиче, нейн приятел опитва да я защити и над 10 мигранта скачат на 3-*** в центъра на столицата! Това е заради споразумението за въздушно-капковия шенген с подписите на Габриел и Денков! герб-сдс,пп-дб и дпс ни натресоха това!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Много мазен му стана курбана на този.... чудя се от къде намира наглост всеки път?!?

35

Анонимен

преди 3 месеца

Този ходи по видиата да ни внушава, че Мария Габриел ще една фасада, а той ще "отсича"! Жалка работа!! Още в БГ се представя за някой, когато в ЕС, никой не го бръсне за с....а!