36

Ха, ха..

преди 2 месеца

Дай на сел. тако кола и му глей сеира.....

35

Ами , не яжте асфалт

преди 2 месеца

....КАРАЙТЕ ПО ЧАКЪЛЕСТИ ПЪТИЩА....ха,ха,хаааааааааа

34

Анонимен

преди 2 месеца

Така си е. Голяма част от катастрофите се дължат на максимално разрешена скорост много под безопасната скорост за пътя. Това го казват всички експерти, но в България няма експерти по въпроса. Разбира се, че някой каращ бавно е голяма опасност за движението и не случайно в закона има текст по този въпрос.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Не пътищата, а шофьорите са най-скапани и опасни. Да са затъпели до толкова, че да обясняват, как максималната позволена скорост била препоръчителната скорост, и как каращите бавно били опасни ?!? Броят на шофьорските книжки на населението трябва силно да се намали, и да се конфискуват коли за прекомерно бърза скорост!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Абе ти и румънците не струват и като шофьори колко глупости направиха по черноморието от некадърност.

31

Анонимен

преди 2 месеца

35 години евроатлантизЪм

30

Радослав

преди 2 месеца

Какви пътища бе? Къде видяхте такова животно в България? При нас има коларски пътеки разбити като Бойка калдаръм кадъна след тежка нощ с 300 афганеца в харема на Ердоган!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото ще да е, само да не ни нарушават правото да се движим с 200 км/ч по пътищата. Особено ако си на мотор.

28

Анонимен

преди 2 месеца

В последните 34 години всеки се вози в отделна кола, стара, нова няма значение и съсипва и без това некачествената настилка от Т. Живково време! Сега охранителят на Т. Живков ги ремонтира постоянно, където се крадят милиончетата! Какво искате? При Т. Живков внасяхме по 1500 лв и чакахме приближените на властта да си купят тук-там някоя кола! Как да се разбият пътищата, като нямаше коли??

27

Анонимен

преди 2 месеца

След 34 години управление на демократите, вкл. и 12 години управление на мутродемократи, пътищата в България са тотално разбити. КАТ спря да работи с появата на мутрите и не е учудващо, че сме най-зле в ЕС.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Политическия материал на Б. Борисов , който управляваше движеше изграждането на пътната мрежа яваш , яваш, яваш . После спря напълно с таксите . И се отказа да управлява. Замаза нещата и си отказа. Материала му е такъв

25

Ромънските са си ок

преди 2 месеца

Българските са тоталщета и маркировките им са правени от аутисти като проектантите им с купени дипломи и най кофти матерялите на света от мутренските фирми.

24

Така като гледам

преди 2 месеца

Всеки ден виждам по пътищата тарикати, чички, лелки, фльорци, льольовци, ***, джагали майки дето возят деца и всичко каквото се сетите по пътя да правят брутални нарушения с коли, камиони, бусове, джипове.... Нещо страшно е!!! Точно 1 час шофиране в София и не ти се вярва как си жив. Всички го забелязват нали?!?! А сега за горе споменатите състезатели първенци ви пожелавам един среден пръст

23

емигрант

преди 2 месеца

не пътищата , шофьорите са ви ***..лоумни!!!!!

22

Анонимен

преди 2 месеца

При управлението на Подмяната смъртта дебне всеки един българин по всяко време!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Всички дето се силят като за последно до следващия светофар, засичат, изпреварват спрели на пешеходна трябва да се вържат на един стол и с чук по капачките ама хубаво да ги заболи да им дойде акъла.

20

Стамат

преди 2 месеца

Точно така, пътищата са виновни. А не шофьорите. ПЪТИЩАТА. Повтарям - ПЪТИЩАТА :)

19

Резидент разединител

преди 2 месеца

Явно вече наемат и неграмотни *** като *** като чета на Христо Христов коментара

18

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки обикновен българин влезнал в Шенген . Полулегално вижда разликата. В дългата "чакалня" на Б. Борисов които си стои няма как да я разбере. Опиянен от успехите на ГЕРБ

17

Анонимен

преди 2 месеца

Бъдете колеги на пътя,а не агресори.Всички сме за кратко на тази земя,включително и самонадеяните,които се усукват около дърво,мантинела или се извъртяват в някоя ливада.Уважавайте другите на пътя.