55

Анонимен

преди 2 месеца

До ъ:"А зеленото гобно кога ще ходи на фронта? Или той е еврей и затова е след жените."==>>Един ев/ейски баща учи сина си:Синко, нали знаеш,че има такава професия защитник на Родината. Знам, тате. Запомни добре, синко, тази професия не е за нас.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Войната трябваше да се спре още в началото и преговори да има. Сега има много загинали и от двете страни, умразата се вихри, много лошо.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Тагаренко е кръвожаден. Като господарите си. Скоро сте на фронта. Слава на дуретата.

52

kui

преди 2 месеца

tarciat si beliata. ostanaxa malko koito ste se zavarnat givi. galko. zelenski da prati genichkata si sacho.

51

Анонимен

преди 2 месеца

А в руската армия са 300 000 жени! Днес на празника го казаха.

50

бруталист

преди 2 месеца

Ха-ха-ха, след тази информация доброволците за фронта в Русия рязко са се увеличили! Кой която хване- за него си е, поне временно!

49

Йосарян

преди 2 месеца

Всичко това е ужасно и страшно, а също така омерзително за целия човешки род! Хора, които не се познават, които нямат никакви лични причини да си желаят смъртта взаимно, се убиват един друг жестоко и безмилостно! Защо? Защото са продукт на такова общество: жестоко, безмилостно, насилническо. Защото някакъв диктатор, самият той производ на такова общество, сега за пореден път го възпроизвежда. Да, а в детските градини имат редовни военни паради. Россия...

48

Идеалист

преди 2 месеца

Колко хиляди са е западните бардаци?

47

Нацисти

преди 2 месеца

Защо не написахте колко мобилизирани бяха избити от ГРУ при отказ да се стрелят на фронта срещу братовчедите украинци и колко милиона руснаци успяха да избягат преди мобилизацията в ***.

46

Мобилизация

преди 2 месеца

Масковският Жужак е заявил , че няма проблеми с мобилизацията . Всичките стотици хиляди крепостни унищожени на фронта ще бъдат заменени от други , защото рускините ще раждат пак . Масковският Жужак дава личен пример , забременявайки от кадиров . Чака отрочето , което ще бъде пратено *** новия фронт - шведски и финландски.

45

Валерiй Береза

преди 2 месеца

ГЕРОЯМ СЛАВА!

44

хе хе хе

преди 2 месеца

Нашите платени козаци свирепо налазиха темата и се опитват да ни обясняват как с женските Зеля вече е пред Москва. Няма смисъл, камаради, стягайте мешките и кубинките. Великата победа над Путин няма да се размине без вашето специално участие, началниците са се погрижили за това. Успех, герои:)

43

Туморни отклонения

преди 2 месеца

Петър Велики, ..Екатерина Велика.Жужакъсий Велики Във великата Про-сто-тия наречена пРосия има Велики Оли~гоф-Рени - терористи

42

Нацисти

преди 2 месеца

А защо не напишете как избиват укройнски младежи който не искат да умрът за нацистката кауза що не покажете как закопават собствените си граждани във масови гробове!! Укройнците са най глупавата и проклета измислена нация

41

Путин е най-великият

преди 2 месеца

терорист и убиец от всичкото Ссср-2 Търсен е жив или умрял от международния криминален съд за отвличане на хиляди деца. Жужакът даМрие.

40

За Витков

преди 2 месеца

Тези наистина коват история! След цялата дандания и всичките погубени животи от двете страни, накрая ще се роди една от най силните нации на европейския континент. Джуджето от Кремъл просто не усети какъв залък се опита да погълне! С вас сме украинци , "свобода или смърт"

39

Анонимен

преди 2 месеца

Насилствена мобилизация е в пълен ход . кремълският Жужак е казал че , че всичко живо в ссср-2 отива на фронта . Наскоро пратиха индийски туристи да се стрелят на фронта . Ако искате запишете се за екскурзия в сесесере-то , само внимавайте вместо да гледатеСеверното сияние -да виждате гърмежите от битките по фронта. .

38

Сър Пичук

преди 2 месеца

Едни други пък пращат индийци, които са били на екскурзия на фронта

37

Феминистът.

преди 2 месеца

Докога ще търпим държавата да национализира телата на мъжете и да ги третира като публична обществена собственост за красиво патриотично умиране? Я да вземем пример от украинските принцески. Няма да ме пускат през границата на Украйна. Много важно, ще я премина сам без да ме хванат. Аз също имам право, този път като мъж,да върша нещата в живота си, само ако поискам.

36

О

преди 2 месеца

Нема по тьпи от руските мишки