9

Ангелина

преди 2 месеца

Скоро ще остане само Чакъров. Проницателен е Доган и за това си предвиди "двама".

8

български турчин

преди 2 месеца

Вече кокала се предава по наследство в ДПС. Феодален строй с роби бейове. Да пукнат дано.

7

Анонимен

преди 2 месеца

за мен тази партия си е създала система за гласуване под строй и всичко друго което гледаме е пиар. Не може партия, която уж е създадена с цел защита правата и интересите на мюсюлманите в България, външнополитически да подкрепя Израел, който избива хиляди деца мюсюлмани в Газа. И изобщо без значение на етиническия произход партиите трябва да са на страната на мира и на страдащите. А не като те хванат от магнитски и да играеш по свирката на сащ.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Област Кърджали дава една трета от гласовете на ДПС , а е представен от 1 от 24 членове на политбюрото и нито един зам.председател! Това си е гавра! Хубаво, че овцете са супер глупави, та нямат мозък даже да го разберат иначе досега да са се рзабунтували.

5

Ха ха ха

преди 2 месеца

За пореден пък прекараха турците в България по най-грозния начин. Накараха ги да гласуват, да се мобилизират и накрая тези, които трябваше да представят гласоподавателите ги няма, но има парашутисти! По-голяма подигравка от това накъде!

4

Анонимен

преди 2 месеца

И Шиши е формален, ако не вярваш питай по районите колко е долюбван. И за него ще дойде коледа.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Чакъров е формален, Шиши е биг босс.

2

Герен

преди 2 месеца

ЧакЪров е и той еничарче в ръчички догановии. И ДЕЛЯН ПЕЕЕЕФСКИ И ДАНЧО МЕНТАТА(ТОЯ САМО СЕ НАПЪВАШЕ),НО И БЕЙ НЕ ГО НАПРАВИХА. ПОЗОР СА ЗА БГ. НЕ ЗНАЯ КАК ГИ ТРАЯТ БАЩИТЕ ИМ.

1

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Кой е този чакъров, шиша я знаем - доановата кадъна, която си закупи Д(п)С за жълти стотинки :)