120

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо не е настъпило, а бигфарма-мафията просто уби голяма част от населението

119

1262

преди 2 месеца

Do 131. Ами тогава върви да те лекуват врачките. Какво висиш пред лекарските кабинети като со.пол.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Никога не вярвайте на чините, ко-му-не-та, искащи да наложат своя ред за контрол на населението в цял свят, така както е у тях.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Ами той е просто грипче.:))

116

Гашо

преди 2 месеца

Другаря Путин излекува всички от вирусО. Едни пари спряха и се насочиха на друго място.....

115

Статистиката днес

преди 2 месеца

Никой не вярва на докторята, разбрахме , че са и винаги са били търговци. Лъжци, измамници, наглеци и крадци. С една дума - мафия.

114

Мууууууу!!!

преди 2 месеца

Няма вирОЗ!!!!

113

Bormann

преди 2 месеца

Фейк нюз господа. Повече жертви се дадоха от така неречените "ваксини" които бяха бити на морските свинчета, демек на обикновения гражданин. Но фармацевтичната хунта направи много пари. Да мръсни са и рано или късно ще платят прескъпо за всичко, но те не са морални, няма как да си морален и да си в тоя бизнес ;)

112

Анонимен

преди 2 месеца

Помним всичко! И най-вече помним тия от щаба на дон Буци и до ден днешен призоваваме Господ да ги накаже!

111

Анонимен

преди 2 месеца

Аз смо си спомям, как Путин излелува Ковид преди 2 години, ама ропно за един ден.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Стихнах до бой с двама , защото пръскаха страх и омраза сред хоата. То всеки ден казвах колко умирали, даже публикуваха списъци с умрелите, после с хора, дето видели "без маски". Помня всички гадове, които се държаха катк някамво Гестапо и им го напомням всели път, когато се наложи, да комунимирам с тях, а те сега омаловажават, но не им прощавам. На един му провалих кметската ка па ия, заради това.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Руските военни в Италия бяха само чистачи-хигиенисти-дезинфектатори. Сигурно са успели да съберат ноухау как протича заболяването.и как се повлиява от различно лечение. Нищо секретно. Трябва да си сътрудничат лекарите.

108

Анонимен

преди 2 месеца

Верно ли на ден се правят 1500 теста? Не ми се вярва.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Статистиката е, че вече почти никой не вярва на медиите за нищо.. което е прекрасно!

106

Щирлиц

преди 2 месеца

Лекарското безхаберие и "лечението" на въпросната "болест",са причината за хилядите починали.След въпросната лекарска грижа,две години носих странна алергия,която отшумя доста бавно.На ваксинираните честито.

105

Непукиста

преди 2 месеца

Корона вируса и атаката в Украйна трябваше да съвпадат и много хора от Европа трябваше да са изпъкнали и руснаците лесно да я превземат.Но както винаги китайци и руснаци се дънят.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Не е настъпил,а са го пуснали,за да намалят свръхнаселнието и най-вече по-възрастните хора,за да не тежат на правителствата.Лабораторният му произход се доказа,а тези където са го направили са шизoфpeници,които мразят не само хората,но и всичко живо.След като отмина вируса вдигнаха възрастта за пенсиониране,защото бяха разочаровани.Сега същите искат и да завъртят една световна ядрена война.Спрете ги докато е време!

103

Анонимен

преди 2 месеца

Всичките политици и лекари, които приличаха това на света, заслужават същата съдба, като хората, които си отидоха заради тях, лъжи, лъжи и нищо друго не беше тва, освен една голяма лъжа

102

До Asd

преди 2 месеца

А защо тогава отидоха руски военни в Италия (която беше силно засегната от Ковид-а) и бяха допуснати от италианското правителство?

101

Анонимен

преди 2 месеца

" В допълнение 95% от починалите не са имунизирани. " +++ Защо така? Нали антиваксърите се мислят за големи умници?!