49

ppp

преди 2 месеца

даскалите в дупница са страшна работа, утивам при класната на детето ми 4е е тормозено и удряно в училище а те все едно че съм им изял десерта

48

До Анонимен 48

преди 2 месеца

Има един филм с Мира Сорвино 'Human Trafficking' от 2 серии, където играе агент на ICE (Immigration and Customs Enforcement). Та там мисля бяха подмамили доста момичета като уж ги хвалеха на кастинг колко са красиви и как могат да работят, да печелят като модели, а всъщност беше канал за проституция. Сходна ситуация с новия филм с Дзим Кавийзъл 'Звукът на Свободата', само че там измамата беше, че са много талантливи певци/певици и беше канал за продажба на децата.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Янек, сега тя, имам и аз на мое познато сем.снахата изчезна, май е вече 4г. положението е страшно

46

Анонимен

преди 2 месеца

До46. Оставя си телефона когато си иска . Но случая е друг. Якето и телефона и е отнет и изоставен. Тя него е желала! Явно в кола е качена

45

Анонимен

преди 2 месеца

До ПОЗОР!_така казва класната, но реално да ти плюят в косата си е тормоз!

44

Анонимен

преди 2 месеца

дано да е добре детето и да се прибере, това е ужасно

43

Анонимен

преди 2 месеца

Крайно време е родителите да обръщат повече внимание на девойките. Да им обясняват да не се хващат на въдиците на непознати, че са красиви като богини, че на запад ги чака блестящо бъдеще като модел, манекенка, актриса и т.н. Напротив...колкото и грозно и страшно да звучи, трябва да им казват ужасяващата истина за живота на про....ститутките.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Ивана най-вероятно е станала жертва на трафик на хора. Не знам защо от полицията се правят на луди. Човек си оставя телефона само ако не иска да бъде проследен. Предвид годините й, най-вероятно някой така й е казал, после са я закарали някъде и така. Търсете я из Европа, никой не заслужава такава съдба!

41

ПОЗОР!

преди 2 месеца

Все пак класната и директорката обясниха, че тя тормозела другите ученици! Призвана да закриля децата, а тя освен че от некадърност или липса на интерес не е видяла какво се случва, не е разпознала или не е искала да види сигналите от детето, а накрая си измиха и ръцете с жертвата и я обвиниха нея за всичко! Трябва да се търси отговорност на такива псевдо учители и директори!

40

Анонимен

преди 2 месеца

няма да ти се караме??? това изречение обяснява абсолютно всичко ...

39

още малко

преди 2 месеца

и ще ми стане жал за тези,до няколко години са се виждали мултимилионери като продадат дъщеря си по чужбина и как ще живеят бейски като всеки български пенсионер ,но ето че котка им минала път или пък българския господ се е разсеял и сега реват,но просто да побързат да правят ново *** и макар и да закъснее забогатяването,все пак ще дойде след още около 18-20 г.,до тогава ще могат да продължат с обичайното крадене

38

Анонимен

преди 2 месеца

Децата в училищата вече са станали тотална щета ! Тормозят не само връстниците си но и учителите ! Ако не се вземат сериозни мерки , то нещата отиват само към още по-зле!!!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Айде стига с това шашавото вече! Бяга за не знам кой път. Бавноразвиващо се с визия на лелка от 68ма. Смешно е. Да прави, каквото ще. И да се върне, и да не се върне, това е аутсайдер и в общество, и в икономика. Няма да донесе нищо на никого.

36

ИСТИНАТА

преди 2 месеца

Като гледам какви родители са се навъдили масово...от изтърваното поколение, раснало с песните на чалга певачките и в развратения...какви деца да възпитат?! Зверове....кой знае как са тормозили момичето в даскалото, че и извън него.....дано да е жива и здрава, но може и да е станала жертва на трафиканти на с*кс робини или търговия с органи, дано не е така, но по нашите прокълнати ширини всичко е възможно. Директора / директорката също е за бой с криминалното си бездействие въпреки сигналите!

35

1

преди 2 месеца

Нормално е, децата на България растат в апатия, тормозени в училище, ако са различни и тормозени в къщи, често недоразбрани иои жертва на родители с много ниска емоционална имнтелигентност. Ниската емоционална ентелигентност е характерна на источна Европа. Тук имаме много хора, останали инфантили, които отглеждат деца.

34

И

преди 2 месеца

"Семейството имало вина, училището не й помогнало" ???

33

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да върнат дистанционното обучение.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Родителите казаха, че и преди е бягала. Намерили я на гарата в Благоевград....Нещата не са точно такива, каквито ни ги представят медиите..

31

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 36 Според мен, проблемите са "много и големи" в очите на тийнейджърката. Ядосала се е на този и онзи, видяла е и възможност да попътува някъде с някого. Дано само това да е обикновено младежко увлечение и да не е попаднала на лоши хора. Надявам се да е жива и здрава. Сигурно ще си дойде, когато ядът й мине.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Тук очевидно става дума за много и големи проблеми. На всичко отгоре се случва и в може би най-бедният район на България. А там, където има бедност, често и човечността изчезва. Моля се за добра развръзка, но не съм оптимист.