24

Руснак

преди 2 месеца

Не е лошо да помислите как ще ги връщате ,тегленето е лесно и купуване на гарсониери по 3000 евро квадрата и нова кола + ново обзавеждане и малко ексурзии на ляво дясно ,на моренце в Дубай и хоп 5/6 00 000 лв. Кредитче и хоп в батака и вай ,вай сега всички пътища водят към ада !!!

23

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен В Бургас са хотело но все търсат работна ръка. Не знам кой какво работи но статистиката говори че не може да се купи имоти без заеми. Това на мен ми стига. Ти каза че не разбирам а аз не съм така че кой обижда

22

Анонимен

преди 2 месеца

На това му викат "инвестиции", да теглиш кредит от 200000 лв за 60 кв.м, които да изплащаш цял живот-докато отдаваш апартамента за 800 лв на месец под наем :) Малоумно животно е българинът, празни жилища са половината в Бг-обаче се строи постоянно ново и все се намират "умни" инвеститори да се набутат с инвестиция за подобно апартаментче. С това застаряващо и намаляващо се население-след 30 години ще се чудите как ще си плащат данъците на ненужните им вече "инвестиции"!! Жалка нация!!

21

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 20, на какво да ти отговоря, бе? Написах ти: работа има, и добро заплащане също. Работя от село близо до Бургас. Заплащането ми е много добро(няма значение колко). Хората около мен работят в Бургас и са много добре. Ама са умни и образовани. Явно си е до класа. Обиждам ли? Не, ти сам се обиждаш. Апропо, ти започна :) Щом си арогантен ще търпиш и арогантността на другите. Явно все пак дори не разбираш написан текст, а?

20

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Като си разбирач отговори а не да обиждаш само. Само ти си разбирач.

19

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 16, поредна глупост си написал. Не разбираш от статистика, не разбираш от демография, не разбираш от финансии. По-добре спри да пишеш небивалици.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Дигнете лихвата на 100-200 % нали при хиперинфлация 1996 така искаха МВФ. Шом цените скачат това ще спука цирея. Държавата няма да събира данък и ще плати дълга като скочи безработицата.

17

Джаред

преди 2 месеца

Кредитът е основен инструмент за супер богатите.Добър партньор - за хората със здрави семейства, родове и който могат да бъдат финансово дисциплинирани и ,, стъпили на земята."И бесило за тези, които смятат, че ,,ще изиграят банкерите" и ще станат милионери с една-две врътки.Най-често се наблюдава при младите *** шарани.

16

Анонимен

преди 2 месеца

До До 12 Има по един кмет на 10 бона и сичко друго безработни или на помощ. Средна заплата е 10 бона.

15

Анонимен

преди 2 месеца

*** как така ве? Нали разбирачите казвахте, че сега напролет имотния пазар ще се срине? То пък пак се оказа обратното. Така се оказа и с драгоценната руска газ. Без нея щяхме да умрем от суд и глад. Ех, дева...що все обратното ства не знам?

14

До 12

преди 2 месеца

Пишеш глупости! Работа има и пари има в другите градове. Ако не намира, погледни себе си.

13

Горе-долу

преди 2 месеца

и толкова сме дали на Украйна...

12

Анонимен

преди 2 месеца

Абе халоооумнико, работа има само в София бе! Толкова ли си "софиянец", та не схващаш?

11

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 10, решението е да не се тъпчат всички в София. Докато всички напират да ходят там... все така ще е!

10

Анонимен

преди 2 месеца

До логично Просто хората имат имоти от комунизма и не са задлъжнели много като на запад но в София се вече вижда катастрофата която се очертава след либерализация на цените и банките и мафият прават хиперинфлация и не може вече да се купи имоти без огромен заем.

9

100 000 евро

преди 2 месеца

от моя стана. Къщурка на село. Изплащане за 10 години. Лихва 3,2. Следвам правилото, че ипотеката не трябва да надвишава 20% от общия доход за месеца. Това дава въздух дори и при повишаване на лихвите. Преди да започнат да лаят разни разбирачи тук: това ми е основно жилище и не е с цел инвестиция. Квинтесенцията е, че е редно човек да си прави сметката и да мисли стратегически и дългосрочно. Тегленето на кредити е сериозно начинание и дългосрочен ангажимент. Мислете, за да неплачете.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Който няма ипотека е червен! Мотото на 21-ви век. Да видим какъв ще бъде края на тази лудост.

7

Да допълня...

преди 2 месеца

Масово самоубийство.

6

логично

преди 2 месеца

задлъжнялостта на българина да е 10 пъти по-ниска от европейската,защото бг заплатите са много над 10 пъти над европейските,говоря за реалните заплати,не за официалните,освен това българина няма разходи,ток и вода са му безплатни,храна не купува и затова е милиардер,а европейците работят и се борят всеки ден за да хрантутят българските па ра зи ти

5

Анонимен

преди 2 месеца

При хиперинфлация това води само до още по-висока хиепринфация.Ако не се анулира заема води само до нова инфлация.