24

баааткоу

преди 2 месеца

Чудесно! Тази година - повече.

23

Аз

преди 2 месеца

Австрия... Къде сте? Тия явно като са чули че ще трябва да ни ги връщате и са решили да се свършва по-бързо!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Недостатъчно явно, щом продължават да идват на талази.

21

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 14, защото оправдавам нечия гибел. Обаче хич не ми харесва да ми вземат данъци за да издържаме "мигранти". В това число и украинци. 21ви век сме, а нямаме болница за децата ни! Събираме капачки за да ги лекуваме. Като сложа едното и другото... не е цинизъм, прав си. Цинизъм е за онези с извратените разбирания, че трябва да сме себеотричащи в името на добруването на "мигрантите", което няма как да приема :)

20

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 19, говори за себе си. Никой не ти е дал право да окачествяваш останалите. Щом се считаш за провал..си е твое право. За останалите не бери грижа!

19

Анонимен

преди 2 месеца

И теа като българите, който се е изнесъл от територията се е спасил, тези които останаха на територията за нищо не стават!

18

Samo minavam

преди 2 месеца

Много лесно и тихо, мога да спра миграцията

17

Анонимен

преди 2 месеца

инженери и лекари са на лодката

16

Анонимен

преди 2 месеца

Чакаме да дойдат.Селата са обезлюдени.Къщите се рушат. Няма деца и училищата затворени.Няма работна ръка.Липсват кадри.

15

а дано и

преди 2 месеца

тая да е така ,миризляците нямат дрехи и какво да ядат ама си говорят на видео в метрото с другите мангли с телефони за по 4-500 лв.

14

Анонимен

преди 2 месеца

До 11 Е що да е цинизам? Мнлго си е хубаво даже. Аз едно време на Динкуту мо виках арее ве да ги трепеме, той не па не... И са скарахме. Сега с ловдийските пушки всек уйкенд поне по 50-100 парчета, само от едната дружинка. Има и други. Па заповядай, народеее!!

13

Със злоба

преди 2 месеца

Имаме едно наше момче - казва на каналджийте, че за 100 лева кара на човен... И пращат 150 парчета... Общо взете се усетиха, че нещо чезнат и... Абе пращат ни тея, дето няма да има рекламации за тях и не искат, да ги фащат полицията. Хехе хеееееерф

12

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Еииий завладяха ни без пушка да гръмне бря? Тц,тц,тц.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Може и да ви се стори цинично, но всяка смърт е по-малко пари извадени от джобовете ни! Със слъзливи статии няма да оправите отношението ни към нашествениците. Опитвате се да ни вмените съпричастност, но ние сме съпричастни с нашето добруване, което... за кой ли път е под въпрос.

10

Бай Илийчо

преди 2 месеца

*** си са тръгнали да дирят? А ? Секи иска на социал у Германия и да не бачка?

9

Фют

преди 2 месеца

А аз се чудех от къде идва замърсяването на Средиземно море :)

8

Със злоба

преди 2 месеца

А колно са изчвзнали в България не знаетеее ааа ха ха ха хаааа! В Ямбол ги фатат и отиват я в ТЕЦа да ги горят, я къде изгарят "буогорива", ама има и много в траповете заривене, па по здравите - органи морганииии.. Аааххахахаххаха

7

Батето

преди 2 месеца

До АнонименАло,ЕнтелЕгента,мий краката и лягай,че имаш лекции.И следващия път вдигай ръка,като искаш да се изкажеш.Подготвен.

6

Ееее

преди 2 месеца

Аре ве аре го погледнете и от другата страна, а?

5

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

До 4. Като бивша копейка, настояща крав арка, бъдеща...,( знае ли човек;) веднага ваша галка отговаря - хората в Газа са избивани от нънтаняху, ( заради хамасаджиите, което не оправдава сионистите заради невинните жертви), а тези млади мъже,престъпници имат една мечта - да изнасилват ,убиват , взривяват всичко около себе си , без никакво намерение да работят, просто защото не знаят какво е работа. Ако бяха всички зъболекари , щяха да си останат в на цистия ?