25

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо ново под слънцето! Тия продажници от сглобката са точно като онези сглобкажии на БСП,ДПС и НДСВ от тройната коалиция,които раздадаха на себе си за жълти стотинки всичко до което се докопаха! Кутев да не си мисли,че сме забравили далаверите и зулумите,които и те причиниха на БЪЛГАРИЯ?! Нищожното мадридско "величество" и до момента съди страната ни за милиони от кръвчицата на изпосталелия ни народец!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Кутев е един нереализирал се номенклатурчик. Малко не му е стигнало от комсомолско плямпало да стане мълчалив партиен кьор-софраджия.

23

Анонимен

преди 2 месеца

#Ще гласувам за този, който строи Хемус

22

Анонимен

преди 2 месеца

Ех Кутьо-кутьо това ли ти роди тимбарицата или нямаш повече гънки TAM?

21

баба мара

преди 2 месеца

те затова не искат избори за да ошушкат магистрала хемус и каквото може ощебитовите абонати излизат на свободния пазар за тока цените растат с часовеболниците са пълни и няма никаква грижа за хората пълна анархия навсякъде

20

Инересно

преди 2 месеца

До За бесилотоМоже ли далите минус ( - ) да изложат тяхното разбиране, че явно аз съм лудия и мисля, че това са много пари. Благодаря!

19

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Колко млн. осигури Хемус на Ту лупа ? И още ще осигурява. Ей сега - опитомява цветните и ги ползва, както са му позволили. За да те надиграе тю флек с капацитета на боци, говори много за пластик пъ дъ бастик. Те сами си го организираха.

18

За бесилото

преди 2 месеца

Лелееее,Пуснаха 13.6 км от скоростия път Видин- Ботевград. 341.2 милиона лв. или по 25млн. на километър. Ако това не е кражба, незнам кое е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но ние овцете си траем, заслужаваме си го.

17

Анонимен

преди 2 месеца

те парите за хемус не са ли откраднати/изхарчени вече от борисоф и служебните правителства на радев?.... каквото и да пюете, при ПП-ДБ за 9 месеца се направиха толкова неща, колкото борисоф не е за 12 години!

16

Антон

преди 2 месеца

Тихо и кротко, Киро и бандата му, подготвят машините за гласуване. Вече имат опит с фалшифициране на вота. Но досега не успяха напълно. Ще видите, че този път ще изпипат далаверата, без народът да се усети. Те искат цялата власт и всичките пари.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Помните ли когато Борисоф беше вкаран в ареста Тогава комунистите гласуваха да падне правителството на Кирил Петков под командването на Митрофанова .Сега на кого се сърдят?..

14

А,не

преди 2 месеца

Ще ги оставят на Коприната и мистър Кеш.

13

Ринго

преди 2 месеца

Какъв е тъжен, че за него няма пари!

12

Кутко

преди 2 месеца

Хемус отново се строи, за разлика от при служебните, които ни изгубиха две години. А ти за какво лаеш е ясно. Искате вие да прилапате тези пари.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Кой ми ака в гащите"...Това казват комунистите сега.Много бързо забравиха.Чв точно те събориха Кирил Петков .Който вкара Бойко Методиеф в ареста за кражби по ,,Автомагистрали"

10

Анонимен

преди 2 месеца

Я да оставите Хемус на мира. Хората които пътуват по нея не ги интересуват вашите зависимости.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Когато излязоха доказателствата ,че ГРАБ са крали с чували, и падна правителството на Бойко Борисоф, комунистите застанаха против.Отново докараха ГРАБ на власт.Като събориха Кирил Петков.Обаче забравят ,че не те а Кирил Петков вкара Бойко Методиеф в ареста.Какво търсят сега?..Майната..

8

ze nigmar

преди 2 месеца

Да не мислиш, че света ще ви плаща дълговете?:))) а относно хемус, малко ме интересува...:)))

7

Анонимен

преди 2 месеца

Изпълнение под 20%, парите похарчени ... Ами това означава само, че парите са отпуснати под предлог "Хемус", а се харчат за друго. А какво е сглобка всъщност, освен че не е ясно какво е "Хемус"?

6

Зозо

преди 2 месеца

Хахаааа. Изказа се Кутьо прислужникът на Рундю. Ай сиктир!!! Няма да има ротация. Служебен премиер Росен Желязков /Боко/ до август месец поне :))))))))))))))