249

Прожектор

преди 2 месеца

Вече стана ясно за всички, че Мария Неделчева-Габриел е марионетка и същевременно смокинов лист на Банкянския бабаит.

248

Анонимен

преди 2 месеца

Bai Stavri ti discha vyv vrata schkembe

247

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов вини - глава осма от Из дделниците на един луд.

246

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Абе Боко, кого си мислиш, че лъготиш с тия изтъркани лакърдии бре? Що тогава твоите гласуваха за оставката на Денко? Що не гласуваха против?

245

Анонимен

преди 2 месеца

Дали ще му останат още чертички в lifebarа, за да си излежи присъдата. Сигурен съм, че и руснаците се питат същото и за другаря Пудинг.

244

нац.пред.

преди 2 месеца

Борисов е истински национален предател. Ама не като тия, които Възраждане ги клеймят за национални предатели. Този е национален предател, ама ПО УЧЕБНИК, както е дефиницията. А не дефиницията на Къци Копeйкин.

243

Анонимен

преди 2 месеца

В този сайт ежедневно ни представят по върните на мутрата. Ха някой каже нещо ***!

242

ПЪТНАТА КАРТА

преди 2 месеца

Газ ще пикaеш утре, Буци.

241

Анонимен

преди 2 месеца

Голям страх ги тресе ПП, Ицето обърна опакото към Кирето. Асенчо дърпа черджето с все сили, но го съдра от нетърпение и сега ще го видим как търси фалшиво споразумение с който падне предлагайки танто за кукуриго.

240

преди 2 месеца

Тиквочa имаше нужда от още няколко дни да си развява байряка и да прави народа на луд, но Промяната и ДБ го подсякоха и му взеха топката. :D Разбирам го защо е толкова притеснен - Промяната са в контра атака.

239

Прожектор

преди 2 месеца

ГЕРБ са "изненадани", че Денков спазва джентълменското споразумение за ротация на 6 март. Нямало достатъчно време за преговори, след като цял месец се чакаше оценка на Габриел за работата на министрите. И никой не им е попречил отдавна да се споразумеят за всичко с ПП-ДБ.

238

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Драскачи стига лъжете едно и също сменете плочата че вече сте банални

237

Ехааа

преди 2 месеца

Тука бате като ги няма TPOЛОВЕТЕ на недялко недялков от "агенция" ПИК, се диша бе! :))))))))))))))))))))))))))))

236

Футболист експерт

преди 2 месеца

Така става, когато фузбалерите не си играят бенефиса на време. Почват да остаряват и да се излагат. Боко трябваше да излезе пенсия и да си гледа мис Бикинито и бизнесите, къде се пъне да управлява този негoдник, не стига че се провали за 12 години, сега иска още.... нагляра му с нагляр... дae6а и 6oкиука му.

235

Електората на ГЕРБ

преди 2 месеца

Боко го разбирам - стар е, почва да меша маслото и водата, обаче електората на ГЕРБ не мога да го разбера, как БУКВАЛНО ВЧЕРА ръкопляскаха на Тиквaтa, че е дошло време за избори, а БУКВАЛНО ДНЕС му ръкопляскат, че не е време за избори и ПП са лоши, та лоши. Не мога да си обясня тази шизофрения на толкова голяма група от хора - 100 хиляди ГЕРБ-аджии.

234

Спеца

преди 2 месеца

Щом е за власт , ще плеснат с ръце и ще се прегърнат!Така е с бай *** в България!А Борисов е тиричен *** , хитър и лукав!

233

Лъчо Мозъка

преди 2 месеца

Леко Буби, че да не изравниш горна и долна граница! Карай ка Фончо, посредата тратес... браво Фончо! Шифьорчето беее!

232

Стари ора.

преди 2 месеца

70 годишния баце май почва да го лови деменцията. Време е да отива в хоспис.

231

Някой разбра ли нещо

преди 2 месеца

Дрън-дрън йерини (на квадрат)

230

Голям дърдорко

преди 2 месеца

Знам, че никой никога не го слуша, но ако някой път се заслушате, ще видите че заглавията нямат нищо общо с това, което този човек изрича - след "речите" Му, Севда Арнаудова започва да диктува на миcиpкитe как "правилно" да отразят изреченото недоразумение. Не ви ли прави впечатление, че Севда и Боко са вечно заедно - като мъж и жена са.