13

Анонимен

преди 2 месеца

Дано не е попаднала в някакви схеми, че няма да може да опази саксията. Иначе има вероятност и да е починала някъде и да я намерят след време. ОПросто профила й е на човек, който едва ли е отишъл някъде и да се върне сама.

12

Ббб

преди 2 месеца

Дано я намерят, а за виновните най-тежката присъда.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Ивана според мен е била жертва на сексуален тормоз от дете, това е причината за уж аутизма и психическите проблеми. Просто са сбъркали детето. Решила е да избяга и може да се е натъкнала на не много добри хора. Това е третото изчезване за седмица. Във Варна търсят жена на 45 от 29ти Фев.

10

Теди

преди 2 месеца

ако няко знае нещо за момичето да сигнализира

9

Анонимен

преди 2 месеца

Една беше Ванга... Няма друга като нея! И едва ли ще има.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Родителите трябваше да питат бащата на Сашко кои екстрасенси използваше и имаше ли резултат от тях. Това няма да го направи нито една институция, макар че има и доста документални филми за жткриване на изчезнали лица от хора със свръхсетивни способности. Има ли такъв и у нас??? Или са само мошеници за пари???

7

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам какво е станало с това дете и дано всичко да приключи благополучно! Искам да кажа, че нейните родители едва ли ще получат помощ от МВР защото още от края на 80-те години МВР бе умишлено унищожено за да може да се краде без никакви последствия. През 90-те МВР бе затворено за прием на външни от системата хора, а когато вече кадърните момчета напуснаха България, МВР, ДАНС и БОП се отвориха да приемат траша и престъпниците за да ги вкарат в системата.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Аз така и не разбрах защо в началния етап на издирването, не бяха използвани следови кучета? Вероятността да намерят следата, беше много по-голяма, отколкото полицаите, свикнали да висят по патрулките и заведенията по цял ден

5

Бай Иван

преди 2 месеца

Великата ви демокрация, дето всеки ден изчезват хора безследно, хора биват премазани на пътя или тротоара от социопати, получаващи условна присъда или никаква и неграмотни безработни питекантропи, каращи коли за по 150+ бона, такова време искахте, такаова получихте, радвайте му се ;) !!!!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Дано е жива и да се намери. Пък по-нататък не знам. Училището виновно, деца, учители, психолог....На мен пък родителите не ми харесаха, но дано открият момичето живо и здраво.

3

Прокуратурата

преди 2 месеца

Ако беше жив нотариуса срещу едни 100-150 хил. веднага щеше да реши случая.

2

Анонимен

преди 2 месеца

В главите им само терени, ама други...

1

Така е ..

преди 2 месеца

Нищо не може да се крие. Рано или късно истината ще излезе.