52

таваеиш леонид дурак

преди 3 месеца

До Хер Ханс Цюбергрюгер на първата нещо ни пръсна цъвката

51

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 51 путин да внимава те да не му метнат Тоя път САщ няма да го спасява като втората а първата дори и той неможа

50

Анонимен

преди 3 месеца

Путин ще им метне един бой на швабите най сетне.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Да викнат наще социолози да им направят изследване !

48

Хер Ханс Цюбергрюгер

преди 3 месеца

Изложихме се с панцерите и тигрите през втората световна война, изложихме се с леопардите в Украйна, хер колеген, нека не се излагаме и с тези ракетен.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Двете най-пострадали от ВСВ държави се държат най-мъдро! Германците няма да повторят грешките си. Русия не тръгнала да воюва с тях или с Европа. Като преживели най-големите ужаси и разрушения знаят какво им струва и не напразно преди операцията бяха в много добри отношения. И търговски и политически. И пак ще е така след няколко месеца, когато щатите клекнат и изоставят изцяло украина.

46

Дойче ПропагандеН

преди 3 месеца

Ейджънси прИзентс :" Проучването е проведено между 1 и 5 март сред 2169 германци"22% от тези 2169 германци са 477 души.Тези 477 германци,подкрепящи обезоръжаването на Германия,биха могли с голи гърди да защитят "демократична" Уссрайна и режима на Киевската хунта,като се включат доброволно на фронта и да защитят укро-атлантическите ценности и да накажат жестоко лошия агресор Путин!

45

ееее

преди 3 месеца

Питайте германците какво биха правили, ако русия им стане граница? Май от много екстри са забравили, че бяха окупирани от същия агресор.

44

Дарк

преди 3 месеца

Каквото и да е общественото мнение само луди биха им дали ракети,които достигат Москва.Русия осем години не се намеси за населението вече в Русия от Донбас и Луганск,но само при намерение да получат подобни ракети ги удари.Сега,ако Тръмп бе президент условията за мир са налице,тъй като почти всички украинци са там,където биха желали - в Украйна и в Русия.Но винаги проблем е времето и кой знае какво ще стане до 20 януари догодина,когато Тръмп встъпи в длъжност.Понякога всичко рухва за миг.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Путин така ще ги тауряса че няма да си намерят мястото

42

мак

преди 3 месеца

На хората в ес им писна от постоянната намеса в тази война, даване на оръжия и пари, издръжка на гостите, а всичко това няма край. Само че най-гласовити са тези, които искат да дават като за световно, противниците - рядко някой ги отразява, а освен това ги обижда, че са русофили, войно-фили и не тачат европ. ценности.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Някои ракети летят по-бързо и минават повече от 500 км.

40

Анонимен

преди 3 месеца

"Франция и Молдова сключват двустранно споразумение в областта на отбраната!" Да разбираме ли, че след Украйна, Молдова ще е следващата, която западналяците ще хвърлят в огъня? На кратко споразумението гласи следното: от Франция добри пожелания, потупване по рамото, лицемерна загриженост и овехтяло оръжие, а от Молдова - пушечното месо.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Германците и управниците им се учат от историята. За разлика от българите и техните управници.

38

Мишо

преди 3 месеца

Германците не са прости като нашия Киро. Ясно е, че сами си пуснаха компромата, за да оставят други будали евентуално да се бият с руснаците. Как си я представяте с години подготвяни висши немски офицери да си лафят от хотелските стаи, пълни с микрофони по незащитена интернет връзка. Изпълнили са точно задачата. Даже нищо чудно да е съгласувано с руснаците, които да се правят на възмутени. Макрон и той големия мъж, ама не праща воиски. Само да не ни изпързалят да пращаме войничета от България!

37

Анонимен

преди 3 месеца

не подкрепят, защото за разлика от правителството още мислят трезво. Писан им от лишения заради Украина и украинци и всякаква паплаяч, която само живее на техен гръб. Скъпо им излизат тези "самаритянски" инциативи на правителството, което е доста недолювано ... от ден 1.

36

Това е

преди 3 месеца

Нищо няма да спаси хунтата в Киев,освен да доведе до ядрена война.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Навсякъде има сглобка, която не зачита мнението на обществото!

34

Анонимен

преди 3 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ Зависи кой удари први.

33

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Франция опитаха и преди 200 г. и Наполеон стана за срам. Молдова сама ще се распадне там са доста народи вкл. и бг. но няма френски.