58

НИНОВА С-ИГАНКО

преди 2 месеца

ЗАЩО БЕЛИТЕ ДЕЦА ПАК НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ и ДОКОГА ?

57

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 2 месеца

ТАЗИ УНИЩОЖИ БСП,СЕГА ИСКА ДА УНИЩОЖИ И ДЪРЖАВАТА.СКРИЙ СЕ ,СТРИНО!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Нинова, Султана как е? Как е в турската баня? Има ли ибpикчии?

55

Анонимен

преди 2 месеца

БСП да си оправи вътрешните бакии: 1Намаление на електората от 900 хил. на 230 хил.; 2. Изгонване от ИБ и НС на всички, които не са съгласни с политикта на К.Н.; 3. Разтуряне на ППО в Пловдиив и сега в София. След това да дава акъл по състоянието на другите партии и на НС и МС в РБ.

54

Darko

преди 2 месеца

Няма нищо по-лошо от това бесепето да управлява България. Корни при следващи избори дано не влезете в парламента. Хората още помнят как окрадохте цяла държава по време на виденовата зима. Избий си мераците от празната си глава, някога да участвате в управлението на държавата. Помним от вашето крадливо управление глад и студ измамници такива

53

Анонимен

преди 2 месеца

Изобщо някой в тоя зверилник мисли ли за България и българите? Поне едно парче - представител?

52

Анонимен

преди 2 месеца

Фаши партията ГЕПП "по-малко" зло от БСП?!? Ти в ред ли си?

51

До Нинова

преди 2 месеца

Ние си го знаем и без да ни го казваш.

50

тоти

преди 2 месеца

От 30г сефте да сме по добре жъпреки слабите политики,но сме на влака за Европа и той добре че не се кара от Нинова и Бойко !!!

49

Анонимен

преди 2 месеца

не , Нинова , ГЕРБ са по - малкото зло 1 А ти кога ще освободиш от пагубното си ръководство БСП ? Отлюспи всички верни на партията , които имат свое мнение и водиш моята Партия на бунището ! По указания . целенасочено го правиш !

48

дедо ви

преди 2 месеца

тая много се напъва от трибуната да се изкара загрижена за народа и пак иска избори :) което всъщност не е добре за нея , след всеки избор бсп слиза с място на долу .

47

хахахха

преди 2 месеца

и кое е лошото? всичко рузко ще бъде изтъргано.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Нинова е от партиите произлезли от приказките на Шехерезада! В продължение на хиляда и една нощ цар Шахриар чул много приказки, смилил се над Шехеразада и заживял щастливо с нея и в днешни дни...... ето това е Нинчето от Приказните приказки за от по времето на Комунизма!

45

Я па я..!

преди 2 месеца

Добро си ни е Нинката. По убава е от Мутрофанова.

44

Пенсионер

преди 2 месеца

Не е вярно че за проблемите на хората няма нито ред. От 1 юли без нощна енергия , от 1 януари 25-та година тока на свободния пазар.Това малко ли е ? Много сме доволни. Нека останат хората.А с климатиците ще се хвалим че ги имаме.Сега ни агитират да си купим фотоволтоици.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Абе лошо, лошо колко да е лошо- няма да е като при вас- 18.7% инфлация и цена дизела 3.90лв- виж в FUELO- сега инфлация 3.8% и 2.60лв бензина, мерси ама много сте ни скъпи!

42

маалатъ

преди 2 месеца

Верно е, "Мадам Н.", под твоето ръководство и лидерство, БСП б///ордея не го очаква нищо добро, че и по-лошо може да стане!!! Вие, се оказахте на голямото проклятие на Бг, защото за 34 години така и не оправдахте доверието на хората!!!

41

от село

преди 2 месеца

Ако не я знаех каква фурнаджийска лопата е от приказките и щях да и повярвам .Обича Сси Боко тази жена и днес му дъфка краката .

40

Ха-ха

преди 2 месеца

Теб пък какво те бърка. Нищо не правиш, а надницата върви

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 37 Вярно е.А постоянно *** как по бай Тошево време образованието било на ниво.А коментиращите 90% са образовани по същото това време.