39

Плешивия вожд

преди 1 месец

айде баабо - бабо

38

Джо

преди 3 месеца

Лили излиза на сцената с 2 памперса един върху друг. Намества ченето и почва да вие като разгонен койот.

37

998877

преди 3 месеца

*** до нея кво се лези

36

Анонимен

преди 3 месеца

Да е жива и здрава и още 100 години да ни радва и пее и да надживее дънкан маклауд

35

Я па я..!

преди 3 месеца

Дано устиска и този път.

34

пияница мистик

преди 3 месеца

На полковник Лили Иванова хит листа и е с песни от времето, когато още не съм бил роден :))) А групи като Rolling stones до ден днешен издават нови албуми :)))

33

Роза

преди 3 месеца

Интересно,Йорданка Христова е на 80г. и още пее,ама никой не се учудва!Дали защото не се старае да изглежда млада,както прави Лили?!

32

Мишо

преди 3 месеца

Тая от алчност ще пукне на сцената!

31

Анонимен

преди 3 месеца

лила е символа на куманизъма ,тяхната грозновата ,но хитра снаха ,винаги знаеше на кое видно *** да пристане ,та за нея да са най-хубавите песни . Народа никога не я е харесвал ,а само бкпарите ,та и до днес на неин концерт си е като преброяване на бкп баби деца и внуци ,които за жалост ни управляват и до днес.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Лили не осъзнава ли колко си вреди на имиджа с тези нищоправци. Очаквайте голяма книга с разкритията на назначенията във Външно от последните десет години, колко роднини колко години на каква заплата работят там. Някой уреждали калинки цяло ято, Кунева е една от тях

29

Анонимен

преди 3 месеца

Тая баба няма ли да се спре,ще взема да пада на сцената,само се излага.Едни и същи песни-то не са щурчета,детелинки,ветрове.Чудя се кои балъци я слушат.тя тая баба само за пари мисли..

28

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 31 - Разликата с теб е, че може на 90 да ставаш за подскачане, но тези двете са таланти. Освен да подскачат, Мутафова ваеше образи на сцената, а Лили извива гласище. Та само с подскачане на токчета нищо не става.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Стоянка Мутафова и Лили Иванова са карикатури по на 90г.на сцена,едната я използваше за пари дъщеря и Муки,другата импресариото,да подскача там бабето на високи токчета за пари.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Im-дртiйУАЙТBOY! - За разлика от теб, патицата чува много повече звуци. Та не си мисли, че си нещо повече от нея. А Лили е незаменима и на пиедестал. Това, че ще метнеш кофа черна боя по нея, нищо не означава, няма да я стигне, освен дето ти дава една "хубава" характеристика.

25

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 3 месеца

До Анонимен /-3-/ Напълно верно и точно в 10-ката казано. За истинския ценител на музиката тая персона е изцяло инкогнито, той/тя я подминават и изобщо не я слушат. И ще завърша с 1 много подходящ цитат на Игор Стравински /взет назаем от В.Върбанов и неговия плейлист!/: МУЗИКАТА трябва да се слуша внимателно, не е достатъчно само да Я чуваш. Тя - ПАТИЦАТА също чува ... разни звуци.

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 25 - Не прехвърляй собствения си ламтеж върху Лили Иванова. Тя не ламти, тя си ги изкарва. Намери своя начин за същото.

23

Анонимен

преди 3 месеца

До стига злоба - Ако нямаше тоя характер, нямаше да стигне до тия висоти. И да, Емил и Лили са ни най-големите!

22

Хюго Бос

преди 3 месеца

Какво значи бутиков, бе, юрдечки?

21

стига злоба

преди 3 месеца

Характера и не ме интересува,но ггласът и е изключителен.Никой не може да я имитира.Тя и Емил са двамата велики.

20

Спасов

преди 3 месеца

Лили Иванова е упорита и не спира да пее... за ужас на населението. Тя набляга на количество песни, а не на качество. Никой не се е оженил за нея защото по характер тя е едно дребно чудовище с огромна мания за величие и нарцисизъм.