11

вгз

преди 2 месеца

ЕНП ще поиска България и Румъния да го поемат напълно. Сега разбрахте ли защо ни облъчват толко с тия транс *** тъпотии?

10

България

преди 2 месеца

Чужденците ако освинят шенгенската зона България може да излезе от шенген и да си върне контрола върху държавните си граници.

9

Анонимен

преди 2 месеца

С шенген ще стане по-зле откъм бежанци. Ще ни наводнят, директно тук ще идват от Турция да се регистрират и после трябва да им изплащаме помощи, където и да се намират.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Щом изпълняваме критериите е нужно да покажат, че този съюз е основан на принципи, а не на частни интереси. Стига унижения по тези измислени граници. Ако продължават да ни третират като треторазрядни, да се махаме. Има вече достатъчно алтернативи, където ще ни считат за равноправни и няма да се гаврят разни измислени шваби

7

Давайте го

преди 2 месеца

Тоз Шенген, че тия дето ги докарахте със самолети в България нямат търпение да се върнат при вас.

6

Ако стане, ще е герб

преди 2 месеца

Ако нещо стане в тази държава за хубаво, ще го направи Бойко и ГЕРБ. Да, слагайте минуси, но последните 12 години е така. Иначе, да, много обещания за визии за София, концепции за България, Шенген и и еврозони. Най-близо до еврозоната и Шенген бяхме при ГЕРБ и вече щяхме да сме там. Но народа се подведе по славчовци, кирчовци и асенчовци, които като едни батмани и момини сълзи щяха да чегъртат и спасяват народа, чисти и неопетнени. Три изгубени години. Засега.

5

България над всичко

преди 2 месеца

ЕНП може да си иска.. каквото си иска!!на Виена й е през оная работа

4

ууууууууууууууу

преди 2 месеца

сетила се мара фа се побара

3

АнонимеН

преди 2 месеца

ПОПУЛИЗЪМ ЗА ЕВРО ИЗБОРИТЕ!!! БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА АВСТРИЯ ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ! ТОВА РЕШЕНИЕ НЕ СЕ ВЗИМА ОТ ПАРЛАМЕНТА НА ЕС! ШЕНГЕН Е ОТДЕЛЕН ОТ ЕС ПАРЛАМЕНТА.

2

не сме втора ръка

преди 2 месеца

Ние също не ви искаме, вие не сте ни господари. За да ни разрешавате нещо. Време е краварите и евро.пед.алите да разберат, че ние сме европейци и без вмирисания ЕС.

1

Хабибито

преди 2 месеца

Ние искаме в Шенген но си искаме и референдума който вие ни отнехте !!!!!!