21

баба мара

преди 2 месеца

две карикатури се натискат да ръководят света и да печелят от смъртта никои неговори за мир а само за оръжие убии-ци по генезис

20

Анонимен

преди 2 месеца

В последния век два пъти са фалшифицирани изборите в САЩ. 2000година с фалшификации е избран човекът с изключително нисък коефициент на интелигентност Буш-син, който разпали войната в Ирак и създаде предпоставката за Алкайда. Вторият път са фалшифицираните избори, с които избраха сенилния Байдън, който създаде предпоставката за войната в Украйна помпа ли помпа с оръжия. Сега с фалшификации ще бъде избрана кандидатката на военно-промишления комплекс Ники Хейли. Следва ли армагедон?

19

Анонимен

преди 2 месеца

Бай Дън дали е разбрал че е супер вторник!? Да не се е изгубил в Розовата градина!? Трагично е, че такъв човек може отново да е президент.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Супер, гига, хипер - тези са яко изперкали. Голем праз, че имало предварителни избори. А хипернеделя няма ли да обявят? Байдън се иза_кал за пръв път от два месеца! Изкукакла работа. Мегаломани комплексирани!

17

ДенкУ Вашингт0нски

преди 2 месеца

си Плюююеее на Пеетитеее веднага след Разбиващата Победа на Тръмп - Случайности - няма!

16

Samo minavam

преди 2 месеца

Надпреварват се, кой пръв да си пикае в крачолите, вместо да си разхождат кучетата и да ходят за риба

15

Анонимен

преди 2 месеца

И аз ще гласувам с не подкрепям никого на следващите избори. Не чух български политик да го е грижа за геноцида в Газа. Само как да разделят държавата мислят. А Делян Пеевски даже даде безусловната си подкрепа за Израел. Наистина всички много подценяват избирателите си.

14

aZ-ът

преди 2 месеца

Либеракис, Добър Ден! Как сме днес ? Аз съм много добре, пия кафенце с кола, в отлично здраве съм и се кефя на новините. Вие как сте ?

13

Анонимен

преди 2 месеца

напишете че вчера още един американски танк изгоря на фронта

12

Анонимен

преди 2 месеца

Сърдити старчета.

11

Руснак путинист

преди 2 месеца

НАЙ-ДОБРЕ Е ТРЪМП ЗА ЗАГУБИ , ЗАЩОТО ТАКА КАЗА САМОЗВАНИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ.

10

Анонимен

преди 2 месеца

В САЩ изборите ще са между луд и деградирал. Същото като в България , избираме между 3 мафиотски кръга, а се оказва, че той бил общ.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Старостта ще погуби ФАЩ.Кой луд ще гласува за Бай Дрън?Вместо него направо да слагат една картонена фигура и да не се занимават повече.И без това вече не отговаря на въпрос на журналистите,за да не се издъни.Лошото е,че Тръмп нещо спря с приказките за мир...кръвожадните са започнали да му влияят.

8

д-р Хаус

преди 2 месеца

Явно изборът в САЩ ще е между един леко луd и един напълно изкукуригал човек

7

Шебек

преди 2 месеца

Май и БТА вече са в групата на мисирките..... "И Байдън и Тръмп имат нисък рейтинг".....

6

АнонимеН

преди 2 месеца

А ДАНО Е ПОВТОРЕНИЕ НА ЗАГУБАТА НА ТРЪМП :D

5

дилема

преди 2 месеца

Старите знаят, но са дядки, а младите са жизнени, но не знаят нищо.Бъдещето на САЩ е доста тревожно.В ЕС е още по- зле.Ислямизацията е тотална тук и минава през левичарски идеологии и зелени сделки.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Ники Хейли ще е следващият президент на САЩ! Тя се подиграва с дядковците и има право. Военно-пронишленият комплекс на САЩ е на нейна страна.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Старците ша са изтрепат бе

2

тоти

преди 2 месеца

ТИЯ СА ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.....НЯКВИ ДЪРТИ СМРЪДЛЕЦИ СЕ ИЗЕВЯВАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА БЛЕНУВАТ РОЗОВИ СЪНИЩА ЗА ПРОВАЛЕНАТА ДЪРЖАВА,КАДЕТО МАЙ НИКОЙ НОРМАЛЕН НЕ ИСКА ДА ЗАСТАНЕ НА ЧЕЛО.......ЖАЛКО ЗА АМЕРИКА!!