111

...

преди 2 месеца

А когато същите мутряги си биеха персонала и забравяй за последната заплата всичко не тип-тип, нали?

110

Анонимен

преди 2 месеца

Майко мила, персонал от Бангладеш. После остават тък, женят се, размножават се и на българина му се променя генотипа. В България ще ни обслужват на английски в хотелите. Ей така става поробването отвътре.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Ха, честито. А да попитам за един приятел, тези от Бангладеш ще трябва ли да си плащат, че ви работят?

108

Зозо

преди 2 месеца

Да търсят в Гугъл :)))))))))))))))))))))) Ама и там няма.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Ние бангладешци имаме бол. Защо пък трябва да внасят? :)

106

Анонимен

преди 2 месеца

А какво стана със задължителните европейски правила да се обяви работното място в Европа? От 500млн европейци, ще хитреят с бангладешци? Я ги задължете да чакат по шест месеца за подходящ европейски кандидат, както е навсякъде? Или ще продължава държавата да го играе робовладелец? Докога тия врътки само и само да не плащаме европейски заплати?

105

Джери

преди 2 месеца

До 50 Анонимен - ДА, ако трябва ще им смуче и кайсиите! Ако не иска - да си работи сам за себе си!

104

Наталия

преди 2 месеца

в интерес на истината подбора на персонал в Сльнчев бряг и в другите курорти,става без изискуеми документи за специалноста,затова са взети без да имат и грам работоспособност по специалността си която им липсва,но хотелиерите така им еугодно,мьрзелив,неусьвършенстван персонал итова е,после туриста виновен че има изисквания, това е истина за БГ хотелите!!!

103

Спиридонова

преди 2 месеца

истината е на почивка в Гърция,и никога в БГ!!

102

Анонимен

преди 2 месеца

До българина 68 Летният сезон в Бг вече не е толкова къс. От май месец идват туристи и може да се почива до средата на октомври. Това са близо 6 месеца. Някога бяха 3 месеца.

101

Ивалина

преди 2 месеца

украинките не ги търси за работа,само могат болести да разнасят!!!

100

Анонимен

преди 2 месеца

До циг 95 При ГЕРБ ро м и те емигрираха. Отидоха на Запад и забогатяха. Тук останаха само болните и старите. Който иска да работи в туризма, заминава навън. В Бг туризмът е 1 от най- експлоататорските сектори. Да наемат украинци. Пълно е по хотелите с безработни украинци.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Нали си наемаха хора от Молдова, Украйна и пр.? Май тези хора не искат да повторят..., не им хареса да работят в Бг. От Бангладеш и Киргистан не ходят ли в Дубай на работа и разните там емирства?

98

Анонимен

преди 2 месеца

Освен да духат супата хотелиерчетата

97

Георги Илиев Митев

преди 2 месеца

Алчни , злобни , крадци и арогантни хотелиери . Лъжци и измамници . Дезинформирате всички, защото има достатъчно юноши и девойки и безработни българи от български произход , които биха работили . Всичко ще ви се връща, а парите си ги носете в гробищата или при клиентите ви от цял свят . Вие сте предателите на всички български институции и сте родоотстъпници . Жестокостта ви е сравнима с чорбаджиите от сегашното и миналото на България !

96

Соня

преди 2 месеца

бях миналата година в Сльнчев бряг съссемейството си на почивка, разочаровахме се,никога повече няма да стъпим в този курорт и хотел, отвратителноотношение, персонал,необразован от *** и други народности,всеки си прави каквото си иска и както си иска, това е некадьрния персонал нает от хотела!!!

95

Анонимен

преди 2 месеца

И какво ще правят тези хора тук, като могат за същата работа да вземат в пъти повече и при по-добри условия на труд? Българскийт Dерибей - работодател не схвана, че не може зда печели милиони за година, използвайки робски труд. 90-те години останаха отдавна в историята.

94

хаха

преди 2 месеца

E, значи не е демограцски срив просто хотелите са много от 35 000 до 1 000 000 души на сезон :)

93

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Голяма грешка ще направят некадърниците от управлението ако почнат да вкарват лангустини от Башгладенеш!Нашите дебелаци вместо да плащат прилични заплати,все си търсят кой да им работи за жълти стотинки

92

VladTepes

преди 2 месеца

Все по-трудно става да се прилага социалдемократическия икономически модел на проф. Ал. Томов заради нелоялна конкуренция от други държави, където не са дорасли до идеите на проф. Ал. Томов.