61

Анонимен

преди 2 месеца

То пък щото Беларус има някаква идентичност. Буквално значи "бяла Русия", заради белия цвят на дрехите, които са носили в тази област. После тази държава е изкуствено създадена като буферна зона, за да пази Русия от Запада. Също като украината (покрайнината).

60

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно каква идентичност търси при Денков?

59

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото има македонци, толкова има и беларуси!

58

Анонимен

преди 2 месеца

До 54. Прав си. Няма престъпление срещу човечеството, което да не са извършили кремълските бандити. Изтребиха цялото коренно население на Северна Америка, пуснаха атомни бомби над мирни градове, заливаха с *** виетнамските села, съсипаха Ирак, Либия, Сирия, Югославия и много други. Наистина са за съд.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Самата тя дали си вярва?

56

Сороснята,баце

преди 2 месеца

"... в Беларус се борим срещу подчиняването на нашите институции, икономика и медии и срещу русификацията", заяви Светлана Тихановска."Коя беше ти,грантаджийска безлична бяла домашна птици?!? На един и същ господар лазите на килимчето и му целувате у йя с мазните си устенца с акаДенк0ФФ и ГарGамел.Нещо като опозиция ли се въобразяваш,половонеопределена ящерице и защо говориш в множествено число,след като никой нормален не би гласувал за теб, кукАвицЕ!!!

55

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 55 То и вие русофилите сте руснаци и работите за Русия и винаги срещу България. Кога варненската мухлясъла копейка ще предложи в парламента България да влезе в Руската Пeдepация?

54

Анонимен

преди 2 месеца

Ха ха ха ... извадили Тихановская от нафталина, да изръси някои свои брътвежи? Бело-русия е част от Руския народ. Ако не беше решението на Сталин да създаде отделна република с цел политически игри в ООН, белорусите никога нямаше да знаят, че са нещо друго освен руси (руснаци). Тая женица е просто една марионетка на американците - кукла на конци, която директно се управлява от тях.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е държава разбойник, няма престъпление срещу човечеството което да не са извършили кремълските бандити. Днес съдът в Хага е издал още два ордера за арест на руски военни престъпници става въпрос за шефа на руските ВКС и шефа на Черноморския флот за преднамерени убийства на цивилни граждани, геноцид и престъпления срещу човечеството. Май ще трябва да строят ново крило на съда в Хага за да поместят в него многобройните руски военни престъпници.

52

Пиши го бегал

преди 2 месеца

Беларус е вече бита карта. Там има разположено руско ядрено оръжие. Повече собствено мнение и политика Беларус няма да има. Тъжно, но така стоят нещата!

51

Хитра лисица

преди 2 месеца

На всичко е готова да се добере до мазното турско кафе и тая!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Как да разпалим война в Беларус? Беларуският народ да воюва за нас, за нашата свобода, както украинския.

49

До 37 Алекс

преди 2 месеца

Ама те друго чебурашките и не знаят, акъла им стига да вкарат танковете само. Същите глупендъри цяха възпитали и в България с диктаторскиь си режим Петър Младенов беше същата чебурашка. Абе засраха и България смотаните руски.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Идентитетот на беларускиот нарот.

47

Хемус

преди 2 месеца

Беларус към този момент е една чиста и подредена социална държава!Ако тази мустакатата дойде на власт ще превърне страната в евро-атлантческа България

46

Анонимен

преди 2 месеца

Постигнахме успех в Украйна, но се провалихме в Беларус.

45

Русия

преди 2 месеца

"Печеньки для Тихановской, как итог встречи с Байденом"

44

мак

преди 2 месеца

Видя, че уж бг политиците са щедри, та реши да получи и тя от тази щедрост. А утре ще дойдат от 20 държави да искат, и тогава?

43

Анонимен

преди 2 месеца

Сталин ги омеша и ги разселваше и сега беларуси, украинци и руснаци са се заели с непосилната задача да се разделят и да се разграничат. Едни 100 години един безмозъчен комунист прави едно после друг прани друго. Не им ми писна на хората

42

Анонимен

преди 2 месеца

Оффф тая па и тя платена кукумявка в името на каква е приета от официалните български власти? Мен нема ле да ме приемат, искам и аз да имам трибуна да ръся простотиЙ