98

КуКлус

преди 2 месеца

Човека от народа .....тоя ....думата на гражданите е имал охранители ? Бати народния човек !

97

Случаен

преди 2 месеца

Някаква комсомолка дето пуснала на Джуджака ,,по милост" на времето,взела та тръгнала да разправя на приятелките си,че Джуджи бил ,,късак".И не щеш ли,озовала се в Сибир.В някаква колония дето никой не се върнал от там Ей такива работи се случват в Блатная.Представям си ако тази женица беше мъж,и го беше отпрал на малкия? оле-мале.

96

Британски учЕн

преди 2 месеца

Бели чаршафи, месо, яйца - ето това е критерият на мужика за добър живот. А вие тоблерони, метаха, хитачи, много се разглезихте ей, никой вече не цени бананите, портокалите, тоалетната хартия. Ресет ви трябва, на всичко, обратно в колибите с мотиките и критерият за добър живот е да има осигурена храна за цялата година.

95

Митко USA

преди 2 месеца

Хей Путинистчета ниедни,ама кой лъжете вие бе ?Много е ясно че Путин го е страх от всички живи опозиционери , та затова гледа да ги ликвидира по един или друг начин!Справка: Навални , Немцов , Политковская и т.н.Руската власт никога не казва истината ако ще и нов Чернобил да е избухнал!Справка: Чернобил през 1986 г. - 3 дни лъгаха и криха от населението и света и казваха , че няма никакъв проблем !Ха - ха - ха ха ха аааааа

94

Анонимен

преди 2 месеца

Преди да провесят джуджето то ще си каже.Всичко....

93

Анонимен

преди 2 месеца

Не е трябвало да ходи изобщо в Германия, нито да се оставя да го включват в пропаганда срещу страната си. Можеше пак да си бъде опозиционер, но без финансиране и жив!

92

Анонимен

преди 2 месеца

Брутални руски лъжи! Никой интелигентен човек не ви вярва. Навални беше УБИТ, тровен и измъчван - как, по какъв начин - Кремъл никога няма да каже. Но всички са наясно за методите на КГБ, наследник на който е управлението на Русия, срещу което именно Навални се бореше. Няколко месеца преди това той алармираше за ужасни издевателства.

91

объркан

преди 2 месеца

Навални не беше ли тясно свързан с руската крайнодясна сцена и беше познато лице в Руския марш, ултранационалистическо движение,изразяващо и разпространяващо ксенофобски възгледи както към имигрантите,така и към хората живеещи в руския южен кавказки регион?Или може би това сега не е много удобно за западният елит, който аплодираше бивш SS офицер в канада разследван за престъпления против човечеството, като стожер на Украинците? Доста се гаврят с неуките хора..и пропагандата върви с пълна пара

90

Анонимен

преди 2 месеца

Проекта Навални не се състоя

89

бахти и тъпнята

преди 2 месеца

езика на който е написана тая тъппня не е Български, поне си намерете *** които знаят Български

88

карачанаков

преди 2 месеца

И ква стана тя и ,,Сергей Котов,, утанул,ей това на нищо не прилича то не бе ,,Мацква,, то не бяха складове с горива и руските боевики продължават да не си гасят фасове,ама забранете им да пушат утре някой ще запали и Кремъл.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Размечтахме се!

86

Анонимен

преди 2 месеца

Трябваше да му хвърлят трупа на бунището

85

Да питат адвоката

преди 2 месеца

западен - той последен е говорил с Навални и ... после Навални е умрял.

84

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 2 месеца

могат да печелят долари с такава реклама като организират почивка за чужденци с ИНТУРИСТ в северните концлагери

83

Анонимен

преди 2 месеца

До 83......А ти какво предлагаш да има в затворите? Това да не е почивна станция. И това им е много....Трябва да имат само 1 креват, 1 тоалетна, обща баня и нищо повече. Това телевизия, книги, кино,разходки....всичко това е лукс. Затворниците за това са такива-нямат никакви права....а у нас даже и им разрешават да гласуват.

82

кой беше тоя?

преди 2 месеца

*** той е омрял бе! стига вадили трупове от гробищата!

81

Анонимен

преди 2 месеца

кой беше тоя ?

80

Мда бе да

преди 2 месеца

Там е направо като на курорт - живуркат си весело и доволно хората ! Добре ще е да направят една постройка за наште путинофили, да си прекарват там отпуските !

79

До 81

преди 2 месеца

Кажи някой хит, да гледаме! Гледал съм,, Посейдон"и,, Циркон"!