7

Миро

преди 2 месеца

И аз ще подам документи. Първото ми желание ще е чекиянистика!!! Разбрах, че това била най-желаната специалност и много трудно се влизало!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Ех, носталгия. Преди близо 20 години бях на изпит по математика в СУ. Знаех, че трябва да се учи, имах цели да не съм бачкотещ бачкер. Април месец. Притеснен. 10 задачи. Отличен 6.00. Учебната година свърши за мен още април. С огромен ентусиазъм- ФМИ към СУ, информатика. Около мен- брутален диалект, мякащи провинциалисти от математически гимназии. Без капка интерес завърших с 5.40 и без капка зор. Магистратура в САЩ. Светлинни години напред. Сега- няколко бизнеса и собствена ИТ компания. Кеф!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Какви изпити бе? За да запълнят местата, доскоро приемаха на 3-то и четвърто класиране?!?! Т.. е всеки с 2,99 на изпита. Скоро ще сложат на входа на СУ един с пушка и като мине по тротоара някой млад човек, да го арестува и да го записва принудително за студент.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Като бивш студент в СУ потвърждавам, че е пълна загуба на време, нерви и средства.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Някой изобщо кандидатсва ли все още в този мухлясал университет?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Безплатно ли е студентстването - като при бай Тошо :)))

1

Анонимен

преди 2 месеца

ЩЕ СЕ обявят ли ЦЕНИТЕ , за продажбата на изпити и дипломи , в Благоевград много лесно се придобива диплома за ПРАВИСТИТЕ ?