371

Ами

преди 2 месеца

Значи Русия трябва да бъде присъединена към Украйна, Митя, много добре си забелязал !

370

Анонимен

преди 2 месеца

Русия иска Украйна,защото без нея изчезва славянската теза и остава едно азиатско,угрофинскомонголско блато. Това е истината.

369

Правило

преди 2 месеца

Щом Медведя пищи,значи някъде дерат мечката.

368

Анонимен

преди 2 месеца

Русия се върна в средновековието Путин ще обяви че Адам и *** са руснаци и целия свят е Руски а ние сме Руснаци хаха вече ми идва в повече тая шизофрения -----///------/. Още преди години го обяви. Каза, че по стечение на обстоятелствата, в СССР се получила най-добрата раса. А отскоро мъжът на Симонян разправя, че с тия оръжия, дето са добили по Божия воля, нямат избор - длъжни са да направят империя...

367

Bulgur

преди 2 месеца

Русия е България.Това е толкова вярно,колкото Украйна е Русия или Русия е Украйна.

366

Анонимен

преди 2 месеца

Ако смятате, че човече с такава гизиономия трябва да стои над вас, значи сте сериозно болен...

365

Loyko

преди 2 месеца

НАТО не е нападнало и анексирало нито една държава,но Русия го направи и все още войната продължава в Украйна.Русия не иска НАТО да е на границите и,защото това е лишава от възможността да завоюва съседни държави когато и както си реши.Това е истината.

364

Детелин Димитров

преди 2 месеца

До Ако е така Имаше договорка НАТО да не се разширява на Изток.....иначе бой!

363

Хаха

преди 2 месеца

Исторически Господине, там е имало държава България векове преди русите! Изтръпналяк!

362

Bungar

преди 2 месеца

Русия- голяма къща без прозорци.Казах Ви аз,че Русия се интересува само от крайбрежните територии на Украйна.Няма как военни кораби и подводници да се държат на Червения площад.Беше ясно и преди,но сега вече си го признават открито.

361

Зозо

преди 2 месеца

Тоя пак е пил от вълшебният сироп и бълнува буден :))))))))))))))))))) В Украйна навеки ще мразят всичко руско. Все едно Ердоган да каже, че България е Турция?!? Никой не уважава поробители.

360

Сбъркана стратегия

преди 2 месеца

Все едно аз да убия сина на някого и да искам той да ме заобича! Трябва да си много, много заблуден да се надяваш на подобен сценарий и независимо от изхода на тази война Русия пося едни отровни семена, които рано или късно ще дадат плод! Бъдете сигурни в това!

359

Анонимен

преди 2 месеца

Русия се върна в средновековието Путин ще обяви че Адам и *** са руснаци и целия свят е Руски а ние сме Руснаци хаха вече ми идва в повече тая шизофрения

358

Анонимен

преди 2 месеца

Путин поиска ревизия на Нато но получи повече Нато Медведев иска Украйна да е Русия но Русия да не стане Украйна

357

Анонимен

преди 2 месеца

до 373 - точно ние живеем във 5ти век преди новата ера,от глу, паци като ВАС, НАВЕДЕНИ И РАЗТВОРИЛИ "БУЗИ".

356

ОМСБР

преди 2 месеца

369 - АМИ ТЯ ЧЕРВЕНАТА ЛИНИЯ СЕ ПРИДВИЖВА НА ЗАПАД. БАВНО И СИГУРНО.

355

ффф

преди 2 месеца

В кой век живеем или управляващите русия са ввкове назад

354

тоти

преди 2 месеца

Ти май не си прецени възможностите или чакаве САЩ,НАТО.ЕС да ти защитават родината...явно си подценил Руските ВС и сега ти са други виновни!!! Вземи се договаряй ,дока цялата ти земя не стане Руска !!!

353

Ако е така

преди 2 месеца

Защо Русия се съгласи при разпада на СССР да има независима Украйна, подписа обвързващи международни документи като и при това стана ГАРАНТ за нейната цялост и неделимост наред с Великобритания и САЩ? Кой нормален човек и коя уважаваща себе си държава ще приеме ревизиране със сила на подписани договорености.И какъв ще е този пример за реда по света?Първо се МИСЛИ, а след това се прави нешо и още в началото на войната Андрей Козирев им каза, че Русия ще има да плаща репарации на Украйна!

352

Анонимен

преди 2 месеца

Медведев просто озвучава руските планове.Украинците да свикват от рано че пак ще се върнат към Русия.Иво Минджев изходи ли се по въпроса