29

Анонимен

преди 2 месеца

Бойкот на Илата и бензиностанцията! Не купувайте австрийски стоки!!!! Малко достойнство!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Румънците поне имат достойнство и недоволстват, а нашите политици само превиват гърбнак и викат дайте тия милиони да ги присвоим, па вие ни пращайте всякаква пап ..лач и всичко е наред

27

Анонимен

преди 2 месеца

Ами не е коректно, ама попитайте "западните партньори" защо слагат *** от Индия и Пакистан на 2-ро място по качество, а вас и българите на 3-то... Питайте ги!

26

Климент

преди 2 месеца

Що бе баце, у нашенско ,и Сапунерката и жирафа Маги са доволни,невиждан успех на сглобката !?

25

Анонимен

преди 2 месеца

Eвaлa нa мaмaлиraтa! Aм' ge ra y нac шyшyмиraтa?

24

Бaй Kypти

преди 2 месеца

У нaзe nocoлcтвoтo ниkoйc nът нe мo'e cъrлacyвa тakвoз фpивoлнo изkaзвaнe, pp'pииш ли...

23

Много му е

преди 2 месеца

За васалите в неравностойно положение и това е много. Защо не се учат от Орбан как се прави политика с еврошушумигите?

22

Анонимен

преди 2 месеца

Само мекотелите от сглобката са доволни и си трайкат.

21

Анонимен

преди 2 месеца

А наш плъа е много доволен, голям успех вика.

20

МАРКОВ

преди 2 месеца

С г-н драго драгомански сме им я служили над 2 години в най-елитното поделение на тези от специалните им. Той си ми е приятел, защото е много добър човек. Шофьор, професионален при това от на 40 г. НИКОЙ МУ НЕ КАЗВА НА НЕГО БРАВО ДРАГО, както и на мен никой ми не казва. За това ще се назиграваме с него на събора в БАХОВИЦА. Малко са хората, която ми я знаят родната. ТАМ СЪМ ИЗРАСТНАЛ, А И ПОЛОВИНАТА ОТ ЖИМЕЕЩИТЕ ГАМ СА МИ ИЛИ РОДНИНИ ИЛИ ПРИЯТЕЛИ. ЧЕСТИТ ДА ИМ Е празника на ШОФЬОРИТЕ.

19

Бизнесмен

преди 2 месеца

Ами, той го КАЗВА ЗАЩОТО Е РУМЪНСКИ. А пък нашите си мълчат като пържените риби цаци в Капана на Бургас. А пък, на мен, никой ми не казва, БРАВО ЦИГАНИНО. Така я пее МАРКОВ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ НИ. Аз пък, ще им ги пея на приятелите ми от СДВР. Когато ми пускат химна само на инструментал. Една година съм им го ПУСКАЛ НА ТЕЗИ ОТ НАЙ-ЕЛИТНИТЕ и специалните в поделението им 42 820. Съвсем естествено е, че го знам. А и, дори нещо повече. Пея го най-добре и правилно.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Нас ни спират заради тая напаст от Турция, дето идва. Тях ги спират заради другата напаст, дето от Украйна идва. Румънците си имат и един милион румуля, дето само чакат да наберат някоя вила, кола или каквото намерят. И нашите румуля като идат?! Нали в тая Австрия все някой трябва да работи? Илиза, че ония не искат да отглеждат тъpтeи. Ние не сме икономически готови за нищо. Нямаме производство. Нямаме нищо. Един пирон не можем да продадем на тоя ЕС. Защо да ни искат?

17

Христо Христов

преди 2 месеца

На кого му пука? Важното е да се бият с Русия!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Според сапунения академик е голямо постижение

15

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Коректност от "велики " дипломати като австрийците , лай ненката, и микрончо, който е пред сваляне, защотп иска да изпраща войници на война едва ли може да се чака. Тежко и на България - само ще плаща сметката и ще е екарисаж за а муджи .

14

Анонимен

преди 2 месеца

Има ли някой доволен от ЕС, от Германия до България съсипаха ни живота и най-вече на поколенията след нас, пълни аматьори съсипаха всичко за отрицателно време!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки ден след тоя Шенген на летище София пристигат глутници от озверели мигранти от Ирак, Сомалия и Афганистан, а нашето правителство ги храни и пои за наша сметка!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Румъния да ни върне Северна Добруджа, която е незаконно окупирана от нея!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Не им трябват злобки в Шенген. Не го ли разбрахте??

10

Анонимен

преди 2 месеца

Доронуй.и това няма да получим. Не се впрягайте, моля. От Ес-