75

Тома неверни

преди 3 месеца

А някой да знае,покрай истинските бежанци от Украйна,що *** и мафиоти влязоха у нас? Между другото голяма част от неразкритите тежки престъпления са тяхна работа....

74

Щерю

преди 3 месеца

Светът в последните няколко века е грозна арена на амбицията на "богоизбрани" юдеи-ционисти, посветили се да унищожат най- вече Германия и Русия. Юдео-ционистки масонски кръгове разпалиха и Първата, и Втората световни войни, избити бяха милиони християни, германци и руснаци, и др., но лудостта на "богоизбраните" не спира. Последваха нови глобалистки напъни, нови войни, нови милиони жертви по целия свят. Всичко се върши подмолно и тайно, но целите на ционистите си остават все още същите...

73

боби

преди 3 месеца

Най - простите същества тука са русофобите , бих казал , въобще фобите ! Защото те мразят не само Русия , те мразят и България , и българите и въобще всичко което не им е по кефа ! Това са предимно хора от агитките на Левски ,и ЦСКА или любители на тези отбори ! Не сте ли забелязали че имат един набор от едни и същи думи и определения копейки , путинисти , комунисти , *** ,червеногъзи , и др , че нямам вече лимит !

72

Само да вметна

преди 3 месеца

Абе хора.Стига вече с тия" Шпионски истории"!-:( Всеки присъстващ " дипломат" в чужда държава, е Потенциален " шпионин" за държавата която Представлява! Е нямате " шанс" Лично да го Прочетете на " Челата" им!-:) А този номер,че Той е от " Нашите", ще е Голям Пропуск!-:)

71

анонимен келеш

преди 3 месеца

Аз лични има покана от един приятел къде живее в САЩ от много години и нямах никакъв проблем с визата.Обаче тук в България има много копейки шпиони къде постоянно ги разконспирират и това Щатите го виждат.Е затова е затегнато още положението с визите:):):)Иначе на Кака Корни и на Румен Радев децата живеят в САЩ а не в Русия няма страшно копейки:):):)

70

Анонимен

преди 3 месеца

Въпрос: ,,Какво са двама руснаци?Отговор: ,,Националният отбор по футбол на СССР завърнал се от чужбина!"

69

Анонимен

преди 3 месеца

Какви глупости само...

68

Анонимен

преди 3 месеца

Радио Ереван:Въпрос:Какво е чисто и просто?Отгово : Изкъпан руснак!

67

Свежая сводка

преди 3 месеца

Закобзонен е полковник мусаев!

66

Анонимен

преди 3 месеца

Ами вашата Русия защо за 2 години превзе 2 села в Украйна, бе? Че и не напълно? Да не е руската армия, дето превзе Херсон и дето вади половината Черноморски флот от дъното? Ахаха, на нас ни е обидно, защо така ни говорите, ние сме обидчиви ***, България плюийте колкото искате, но за Русия се обиждаме, ревем!

65

Анонимен

преди 3 месеца

Ако има война Русия - НАТО ще е заради лудите западни елити, които искат да намалят населението. Пандемията, зелената сделка и войната са част от инструментите им да ни изтребят и който е на страната на колективния Запад е или платен или самоубиец. Дори да не харесваш Русия , ако не искаш да влезнеш в западната кланница - трябва да си на страната на Русия! Не обръщайте внимание на про-западните коментари, те или са платени или е изкуствен интелект чат бот. Блъскат коментари да смъкнат истинските

64

Упорит

преди 3 месеца

Русия приключи още след първата година на войната, когато стана ясно, че няма да може да стигне до победата и да свали правителството. Но вече и няма как да се отърве от това бреме. Не може да изглежда, че клякат пред света.

63

Анонимен

преди 3 месеца

До Франсетата 61 - кой чуждестранен легион- тия дето ги биха селяните в село Коиловци ли? Западните екшъни и пропаганда измиват мозъци. Дай им поне няколко седмици да изглежда по-реалистично.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Центопродажници според вас България ще влезне ли скоро в Шенген? Центопродажници не питам дали искате или не искате,а как мислите ДА или НЕ? А за визите за САЩ какво ще стане центопрадажници?

61

Анонимен

преди 3 месеца

Франестата ги видяхме в Плевенско- където ядоха бой.

60

До 66

преди 3 месеца

В България 60% не гласуват. Кои са убитите....

59

До 55

преди 3 месеца

Путин не ни е освободил, но прилича на Сталин. Страхувам се, че ще го надмине.

58

До 64

преди 3 месеца

След като 60% няма да гласуват по предварителни данни, явно са за някой убит, Навални, Немцов,Политковская, някой от стотиците хиляди убити руски войници....те са мнозинството....

57

Анонимен

преди 3 месеца

До Руска Империя 53, Това си е лично твой избор. Ако искаш уважавай, ако искаш мрази. Нещо друго да те тормози и да искаш съвет?

56

Според вас

преди 3 месеца

Кой ще спечели ,,изборите" в Русия?