132

Шльободумп

преди 3 месеца

Хахааах, много ме кефи тая снимка на акащото джудже :-)Изглежда леко напрегнато, сякаш има запек и аха-аха, ама още не :-)Пускайте отвреме-навреме и някоя с разстройство:-)Така де, за разнообразие и за баланс.

131

Анонимен

преди 3 месеца

А САЩ, изглежда, искаха да стабилизират Германия чрез подслушване.

130

вгз

преди 3 месеца

Май рашките пак ще ходят до Берлин.

129

Кико

преди 3 месеца

Как само Путин им го сл-о-жи, ама хубавичко. Че и Германците са правят на жертви от цялата ситуация.

128

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Хахаха поразен съм колко търпение има г-н Путин!Швабите планират война, а Путин се опитвал да ги дестабилизира!Според мен Германия и Британия ще са изкупителните жертви!

127

НЯКОЙ

преди 3 месеца

Тази година Нобелова награда ще дадът на този, който намери отговор на въпроса " За какво не е виновен Путин ".

126

Анонимен

преди 3 месеца

До ЙосифЙоска. От къде да започна? Видя се, че западната техника е за краткотраен конфликт. Цевите не издържат няколко дневна интензивна стрелба. Боеприпасите свършват за дни. Техниката не може да се облужва и ремонтира на терен, а трябва да се транспортира на хиляди километри за това. На повечето западни оръжия руснаците им намериха ефективно противодействие. Прилагането на натовските стандарти за организация в украйнската армията не издържа на терен. Внесе хаос. А руснаците не са"влезли"още!

125

волгата

преди 3 месеца

До Христо Христов *** винаги терористи-колко военни складове изгърмяха

124

Анонимен

преди 3 месеца

Въх, пак Путин им виновен, че те обсъждат по какъв точно начин да започнат отново световна война. Тез Германци нямат оправия. Нациста си е нацист колкото и да се прави, че не е.

123

Ха ха

преди 3 месеца

До Абе... Май много си се зомбирал. Да, Путин е капиталист.За какви стругари ми приказваш. Я кажи за някой капиталист дето е натрупал милиардите си докато е бил стругар ??? Комунизма е само другото име на капитализма. И В ДВАТА СЛУЧАЯ малка група властимащи ОГРАБВАТ ТРУДА БАЧКАТОРИТЕ.Няма разлики. Всички тия противопоставяния са единствено за идеологическа манипулация на простолюдието . Все пак комунизЪма е създаден от син на капиталист, разпространен от полуевреин и ФИНАНСИРАН от евреи...

122

Абе

преди 3 месеца

До Доста ненормални Путин и компания, може да са капиталисти, но методите им на управление са комунистически! Терор и убийства за тези, които не са съгласни. Като говориш за капитализъм, как Путин е натрупал своя капитал? Като стругар в завода, или е пестил от закуските?

121

Мухаха

преди 3 месеца

Колкото по-голям шум се вдига около това как лошия лош лош Путин бил подслушвал .... толкова по-малко време щв има простолюдието да осъзнае КАКВО са говорили на тези събирания германското правителство . Реално, никой не иска тази война да свършва. Политиците имат възможност да отклоняват огромни суми от помощите които дават , без да се обясняват на някого ... Далаверата е ОГРОМНА. На Зеленски се дава толкова , колкото да не загуби и така войната ще се проточи с години... Много удобно за някои...

120

Аз

преди 3 месеца

Германия в момента е толкова стабилна че направо не ми се мисли какво ще стане ако някой има нещо повече от един запис който да потвърждава че армията е срещу премиера

119

Йосиф

преди 3 месеца

В.Путин иска отново Армията на Германия да стъпи отново в Москва този път директно на червеният площад !!!Този път ще има доста заря в Русия защото и техниката и армията на НАТО и Европейският съюз Германия са подготвени за тази ЗАРЯ в МОСКВА !!!

118

Доста ненормални

преди 3 месеца

пишат за комунизъм и го свързват с Русия или още по ненормално с Путин. Задължително на лекар и не психолог, а психопат! Путин и Русия са си истински представители на капитализма! Нямат нищо общо вече с комунизма, освен, че някога е бил на тази територия има още остатъци от от него там! Ако бяха комунисти щяха да спрат войната в началото, но на тях им е изгодно, колкото и да не му се вярва на българина. Русия никога не е имала по добър президент за Русия в сравнение с предишните пияници!

117

Ром"с

преди 3 месеца

Да лАжеш и да не червенееш ,ето това показва таз статия..а американците когато посушваха Меркел и висшите чиновци в Германия в мирно време,товА какво бе ?)))Империята на лъжата е пуснала пипалата във всички медии по-света..

116

Той

преди 3 месеца

Германия се готвела да удари руска територия,но Путин бил дестабилизирал?!Този шваба ни прави на луди.

115

Алито от София

преди 3 месеца

Много правилно прави Путин, той е във война и то не срещу украйна, както е нагледно, а срещу сащ и нато, но ето че единствения начин да се развали мира в Европа е самите управници на ЕС които лижът гъзо на байдън, Англия искат Русия и украйна да повоюват, Франция да въоръжават и изпращат войници в украйна, Германия потайно иска ракети да праща, евреите от ЕС изпращат милиарди долари за наркомана зеленски, и никой не говори за мир, за споразумение от ЕС, само Путин говори за мир и преговори

114

Анонимен

преди 3 месеца

Enицeнтъpът нa repмaнckaтa gecтaбилизaция e gиcлoциpaн в Paмщaйн...

113

Амед

преди 3 месеца

Айде пак. Пълни пропагандни тъпотии.