26

анонимен

преди 3 месеца

Тогава за какво е тази парламентарна комисия,И ще се намерят ли НЕ корумпирани ПРОКУРОРИ,защото е ВИДНО отвсякъде че ИМА КОРУПЦИЯ в ПРОКУРАТУРАТА основно,НО и в СЪДА,не всички са АНГЕЛИ

25

Анонимен

преди 3 месеца

Къде останаха коментарите? Цели 32 на брой. Изтрийте ли ги?

24

Анонимен

преди 3 месеца

А кажете сега що за държава е Бг с главен прокурор пръв престъпник маалии

23

АМИ ТЪРПЕТЕ ГИ....

преди 3 месеца

....ТЕ ЩЕ ИЗМЪЧВАТ , УБИВАТ И НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ--- А, ВИЕ НАРОДА ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ...ЩОТО ОЩЕ Я КАРАТЕ КАТО У "ПУТИНСКА РУСИЯ"....КВО СЕ ЧУДИТЕ И ВАЙКАТЕ ОЩЕ...ХАХАХА...

22

СМЕХ....

преди 3 месеца

КАТО НЯМА ЛУСТРАЦИЯ НА КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ В ТАЯ СЪД . СИСТЕМА---- ТАКА ЩЕ Я КАРАТЕ ПО ""ПУТИНСКИ"....ХАХАХА.....Не ви ли е ясно..???????!!!!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Сигналите срещу гл. прокурор или заместника му са 65, ама всичките са заметени. През тези години МВР и прокурорите колко социално уязвими хора вкараха в затвора за дребни неща и суми 10-20 лв.? Трупат дела за нищожни суми, хвалят бройката, но никой не проверява значимостта, тежестта на тези дела. И с бройка растат в кариерата.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Е нема такава държава в света с главен прокурор престъпник б@@@@@ ти и държавата Шенген )))))))

19

Анонимен

преди 3 месеца

Е нема такава държава в света с главен прокурор престъпнил б@@@@@ ти и държавата

18

Анонимен

преди 3 месеца

65 престъпления - туй са повече от Черепа има само 18 :)))

17

Анонимен

преди 3 месеца

Сигналите събрани срещу главния Прокурор са все още не достатъчно.Трябва да има минимум 200 сигнала за корупция за да бъде повдигнато му обвинение.Ьс сега той остава не винен.До доказване противното.Пррз туй време може да по снове нова партия или да стане Президент.А може и директор на ДАНС.Да е жив и здрав и пожелаваме му нови и успешни проекти.

16

Съдебен Заседател

преди 3 месеца

Когато един Глав. Прокурор твърди че е ,,честен",веднага трябва да го попита ,,ама къде си... ,,честен"..".И кое точно ти е ,,честното"?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Без лустрация на комунисти, па ако ще и посмъртно да е, няма държава.

14

Анонимен

преди 3 месеца

За какво ни е тогава прокуратурата? Защо ни е изобщо съдебната система? Всеки да си плаща на Нотариуса на Еврото или там останалите и да си решава проблемите. Имаше един виц по времето на соца. Назначили за магазинер човек на мой човек, а той работел и не си получавал заплатата. Един ден касиерката му се обадила по телефона и го помолила да отиде в касата да си получи заплатите. Магазинерът много учуден попитал Ама вие и заплата ли ще ми плащате? Това днес важи с пълна сила и за магистратите.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Сигналите за Тиквата и Просто Киро - колко са ? :)))

12

Анонимен

преди 3 месеца

Докато не бъде унищожена "главата"(мозъкът)на Октопода,пипалата му ще стискат за гушичките всички в Системата.И такива изблици на готовност да се разкрие истината са просто камуфлаж(маскировка) за да не се разкрие нищо.Трябвали сигнали а не доказателства!!!!!!Комисията не решавала нищо.Ами защо тогава е създадена.Сигнали има много още,но Кръстникът,си е непоклатим и си действа необезпокояван,затова и няма да излязат на"бялСвят" сигналите.С една дума,пуснаха димната завеса.

11

Не може това,

преди 3 месеца

Не може друго . Не разследват накъдето логически е нужно . Еврото не ще комисията. Катания . Не може сараф . По право не може фамилиите на божанеца и къри. Светльо го разстреляха. Петър го удушиха. Улично правосъдие било. Странно не можене . Интересно.

10

Не се мъчете!

преди 3 месеца

Ясно ни е, че гарван гарвану око не вади. Не се морете с излишна активност, всеки знае, че краен резултат няма да има.

9

ano

преди 3 месеца

А за Гешев?

8

IYI

преди 3 месеца

Има ли нещо нормално в нашата държава?

7

Евала

преди 3 месеца

Тази не е ли най-обвързаната с мафията съдийка? Легенди се носят за подкупността й.