36

Инч Хай

преди 2 месеца

Опааа, нали телефончето беше оставено с раницата ?... как така го намерихте при някъв тунел а ?

35

Идеалист

преди 2 месеца

До Обективен Тодор Живков е бил интерниран в провинцията. Неговата приятелка Мара Малеева е била вече лекарка и разпределена в с. Дъскот Павликенска околия. Той прекарва времето на интернирането си с нея. Там се жени за нея и сключва граждански брак. В с. Дъскот има малък музей в къщата където е била селската амбулатория и квартирата на лекарката.

34

Гризел

преди 2 месеца

Дано да се намери навредима!Да бяхте споменали,че Гергана от Сливен е вече намерена,слава Богу!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Нали още в самото начало беше съобщено, че е оставила телефона си в училището, защото имало такива порядки - телефоните да се оставят при класната? Защо чак сега се появи телефонът? Якето някъде наблизо ли е било намерено? Небрежно ли е търсено? Или някой нарочно чак сега е подхвърлил телефона там?

32

Lina

преди 2 месеца

Да , но има необяснима активност ( дали през телефон или друго устройство) смяна на профилна снимка в социалните мрежи. Значи за някой е била важна тази активност. ? Дано не истане като слупая със сестрите Белнейски, който и до днес е неразкрит.

31

Куку

преди 2 месеца

А, бе хора, нали телефона и чантата бяха при класната, а тя се обажда на майка си от чужд телефон на някаква жена, майката обаче говори в този момент, и когато набира никой не вдига. Как майката разбра, че телефона е на жена, като не е можела да разговаря, и как полицията не може да проследи този телефон на кого е. Цялата тая е май луда работа, а през това време колко и какво струва цялото това издирване. Кукава работа.

30

Е

преди 2 месеца

нали уж телефона й бил оставен в даскалото?! Чак сега ли го намирате?! Или и вие не знаете?

29

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Много странно ако се е движила по главен път и никой да не я е видял...нещо мирише тази работа !!!Втори телефон ,мълчание от родителите ,нещо не е както трябва.

28

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 22Как да знаятДругия телефон е таен на някой дилър тъпкач на тази шааврантияКолко сте тъъпи и наивни.Тая се е скрил някъде на топло надрусана с любовника иа вие кълвете на глупоистиПрочети още на: https://dnes.bg/stranata/2024/03/02/sleda-za-ivana-otkriha-telefona-na-izcheznaloto-momiche.600071

27

Анонимен

преди 2 месеца

Напредва работата значи. Успокоих се.

26

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен28 имала е два телефона, не върви на добре работата

25

Роза

преди 2 месеца

Щом толкова време я няма,вероятно нещо лошо се е случило!Недай Боже,може да се е удавила в язовира или да са я убили и укрили тялото.Дано да не изляза права!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Лудото Ванче си гледа кефа и се кефи у фейсбука :)))

23

Анонимен

преди 2 месеца

Как така са намерили телефона и?Нали беше съобщено,че преди влизане в час всички телефони се оставят на съхранение в училището и нейния е бил там?Каква е тая нова версия?

22

Обективен

преди 2 месеца

Напишете в сайта на бТВ "червения пират" и ще видите две статии - в едната "от него са иззети два телефона...." , в другата "....от лицето са иззети три мобилни устройства..." . Така,че е нормално хората да ходят с по 5-6 телефона и да подхвърлят наляво-надясно по един от време на време,за да си прикрият следите.

21

Обективен

преди 2 месеца

През 44-та година Тодор Живков се скрива в нелегалност ,за да не го заловят жандармеристите. След 9 септември се разбира,че жандармерията изобщо не го е търсила. Та и тоя случай е подобен.

20

АнонимеН

преди 2 месеца

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МНОГО НАПОДОБЯВА НА СЛУЧАЙ ОТ ПЕРНИК И ТАМ ТАКА ИСТОРИИ С ТЕЛЕФОНА НО УВИ ИЗЧЕЗНАЛИЯ МЛАДЕЖ БЕШЕ НАМЕРЕН УМРЯЛ! А ТАЯ ДУПНИЦА ПОКАЗВА, ЧЕ Е БЛИЗКО ДО ПЕРНИК

19

Анонимен

преди 2 месеца

Нали писаха, че момичето е оставило телефона и раницата си в училище?!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Родителите не знаят ли колко телефона има момичето? Нали все някой плаща сметките. Един при класната, втори при тунела, а трети? Пълен шаш и паника. Някой може ли да подреди в последователност събитията от последните три дена преди изчезването?

17

Анонимен

преди 2 месеца

А това ненормалното защо не е вкарано в Карлуково отдавна а занимава със себе си цяла България две седмици вече?