65

Весела Вест

преди 2 месеца

С радост съобщаваме, че пукяса Алексей Нахални, след тежко умствено заболяване!

64

Анонимен

преди 2 месеца

Не може да дори на погребение да отидеш.. . Путин го е страх и от умрелия Навални.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбрах, арестувани ли са дипломатите или не.И от кои държави са арестуваните дипломати??

62

Да видим сега

преди 2 месеца

Агента на МИ 6 и ЦРУ дневални как ще си харчи парите е няма как а жена му ще писка ще пляка един два месеца да оправдае парите и после ще си хване някой украинец ще купи два кашона водка и ще отидат да се утешават на някой тих плаж

61

ПЕНКО

преди 2 месеца

ЕВРЕЙСКАТА -СЕМИТСКА - ЦИОНИСТКА СВЕТОВНА ГАДОСТ - ЦВИХАЛ ;МОСАД И ... ВОЮВАТ ЗА РЕСУРСИТЕ НА РУСИЯ / ИНАЧЕ ЗАГИВАТ В ХОЛО-ХОЛО-КОСТ / !?!?!?!?!?

60

Анонимен

преди 2 месеца

Пак добре ,че не са арестували покойника

59

Анонимен

преди 2 месеца

Хубаво е, че споменахте западните дипломати, посетили погребението. Няма ли споменете как състрадателно си разправяха вицове и се подхилкваха на поклонението. Има ги записани и на клипче по разните места в нета, дето ЕС иска да ги забранява, че били фалшиви новини. Що ли? Че им показват истинското лице. Хилеж и лафчета на висок тон, голяма мъка за изгубената марионетка.

58

Ист.....

преди 2 месеца

Направихте го герой и светец тоя предател на своята родина! Договаря милиони с ми6 и ЦРУ за да свали правителството. А този х. Грозев, защитника на Навални защо не кажат колко години е спал жената на А.Н. У нас от 240 управници, 185 са такива герой, продават родината и народа си!!!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Путин ще отговори с мощен парад на Филип Киркоров!

56

Мда

преди 2 месеца

Вова и неговите приятели руските олигарси Авен,Чорни,Милер,Дерипаска, Ротенберг,Абрамович,Мордашов,Фридман и Микелсон са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатисрическия българин.

55

Анонимен

преди 2 месеца

до 66 Аз не съм казал че на гърба на униформите на нашите полицаи е изписано думата "Полиция", а че значението на тази дума е изписано на униформите на руските полицаи едно към едно както ние изписваме тази дума. Още да обяснявам ли?

54

Анонимен

преди 2 месеца

До 61 Не си прав, на гърба на нашите полицаи пише POLICE, SECURITY POLICE и пр. Няма друга такава страна в света с подобно безумие. Какво да правиш, все пак сме колония.

53

Евроатлантик

преди 2 месеца

Народа на Русия се пробуди! Задава се нова революция там, която ще свали диктатора Путин!

52

Анонимен

преди 2 месеца

до 60 Я по-добре кажи колко украински войници умряха за тия две години на бойното поле, кравар. Щото сега ги хващат по улиците и ги правят войници зорлям, кравар! Останаха без жива сила украинските скaпaняци, кравар!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Група професори от руския институт по неврология, след няколко годишни изследвания доказват, че без мозък не може да се живее! Така доказват-Путин има мозък!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам снимката и гледам какво е изписано на гърба на полицая. ПОЛИЦИЯ. Едно към едно с нашия език. В кой друг език така се изписва думата освен в руския? В нито един! И после питате защо са ни братушки руснаците ли вееее, скааапаняци?

49

СЪДА В ХАГА

преди 2 месеца

До Анонимен 58/ 350 ХИЛЯДИ ИЗБИТИ ПУТИНИСТИ Е ДОБРЕ ЗА 2 ГОДИНИ НО 700 000 ИЗБИТИ ПУТИНИСТИ ЗА 2025-ТА И 2026-ТА ЩЕ Е ОЩЕ ПО -ДОБРЕ! ВОЙНИТЕ НЕ СТАВАТ ЗА ДЕН ИЛИ САМО ЕДНА ГОДИНА. ДЖО БАЙДЪН СЕ СПРАВЯ МНОГО ДОБРЕ ЗАСЕГА! ИЗБИТИТЕ ПУТИНИСТИ ЗА 2024-ТА СА САМО ДОПЪЛНИТЕЛЕН БОНУС :D

48

Анонимен

преди 2 месеца

НАЛИ ЗАТОВА СА ИМ ПЛАТИЛИ ЦРУ И МИ 6,ЩЕ ГИ ДАВАТ И ПО ТЕЛЕВИЗОРА

47

Анонимен

преди 2 месеца

до 56 Кравар, а сега като е на власт Джо папардакът защо Путин не е в Хага? Кефиш до пръсване от тъпoтия, кравар!

46

НПО

преди 2 месеца

Колкото повече ареста имаш толкова повече пари от запада.