111

Майка Русия

преди 3 месеца

Погребват го, а с него погребват и мечтите евроатлантически да дестабилизират и разпарчатосат майка Русия.

110

Копайте

преди 3 месеца

Евроатлантичета, копйте! Копайте и заравяйте евроатлантическите ценности и цялата останала марна бозица която ни сервират последните 35 години.

109

НАВАЛНИ Е БЕЗСМЪРТЕН

преди 3 месеца

НАПРЕД КЪМ СВОБОДА !

108

Анонимен

преди 3 месеца

ВИСШИ СИЛИ ОТ 5то И 6то ИЗМЕРЕНИЯ ВЗРИВИХА ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ НАСОЧИ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВЗРИВИХА И USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! АКО КРЕМЪЛСКИТЕ МАНИАЦИ ПОСЕГНАТ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН, ПОДЗЕМНИТЕ И НАДЗЕМНИТЕ ИМ КОМАНДНИ ПУНКТОВЕ ЩЕ СТАНАТ СЛЕДВАЩИТЕ СОДОМ И ГОМОР ! И ТАКА ВИСШИТЕ СИЛИ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ БЕЗМОЗЪЧНАТАвойна !

107

Darko

преди 3 месеца

Крепостни селяни какво повече да се каже за този народ. Светлина в тунела обаче има, след като ги е страх от умрял човек, значи нещата отиват на добре. Още много от yшaHKuTe ще напоят с кръвта си плодородната украинска земя. Ще настъпи и момента, когато ще поискат сметка на престъпният режим на дребния комплексиран плешив диктатор. Слава на Бога, че сме в НАТО и ЕС та няма нужда да бъдем мачкани и държани в бедност, като руския народ.

106

Bormann

преди 3 месеца

КОПАЙ ;))))

105

Анонимен

преди 3 месеца

Оставете хората и близките на мира да погребат Навални

104

Шаши

преди 3 месеца

За Навални истерясаха соросчетата. Добре, защитават го, уж. А германския професор, който доказа, че е лъжа за 6млн. евреи избити през ВСВ. Него го осъдиха. Защо не го защитиха?

103

Анонимен

преди 3 месеца

Власта и Путин се страхуват и от умрели ти .

102

Анонимен

преди 3 месеца

До126. Александър втори не е освободил България ,а е водил война с Османската империя ,която е вече отслабена. Северозападна България си е свободна . В Княжество България . А в последствие Царство България при Фердинанд освобождава всичко от Самоков до Одрин , Кавала , Солун , Охрид та чак до Албания.

101

Анонимен

преди 3 месеца

МИ АКО НЕ МОЕТЕ ДА ГО ГРОБНЕТЕ В МОСКВА, ДОКАРАЙТЕ ГО У БГ ПРИ НАШИЯ НЕГОВ АДАШ - ЩЕ ГО ГРОБНЕМ, А ГЕРБ-СДС ПП-ДБ ЩЕ МУ НАПРАВЯТ ПАМЕТНИК!!!...

100

Шаши

преди 3 месеца

Истерията за Навални досади на всички вече. Това си е работа на Русия. Никой няма право да се меси във вътрешните работи на някоя държава

99

Точен

преди 3 месеца

Навални е осъден за финансови престъпления срещу френска фирма. Защо това се премълчава?

98

Точен

преди 3 месеца

Не руси, а евреи убиват император Александър Втори. А евреина Линкълн го убива американка. Слаб 2 по история.

97

Мамудун сики

преди 3 месеца

Путин лично му е измил кpaкaтa за из път!

96

Анонимен

преди 3 месеца

РЕСЕ ГИ , ТРЕСЕ ГИ кремълските фашисти най-много от собственият си народ .

95

Анонимен

преди 3 месеца

Какво се чудите.Руснаци убиха собствания си император Александър Втори,допринесъл за нашето освобождение 3 години след това...При тях винагги убиват нормалните хора и оставят на власт от качалките-Ленин,Сталин,Путин....мани мани!

94

Анонимен

преди 3 месеца

Слава на Русия... А Путин е нейният президент...

93

Аз

преди 3 месеца

До Анонимен118 - точно така! Като си почнал обаче - сподели малко размисли и страсти по темте на Асандж, Сноудън и Епстийн. Не е ли странно съвпадение че Асандж и Сновдън имат присъди без да са стигали до съд а Епстийн дори предрече смъртта си и.... о чудо - случи се точно това което той предрече!

92

Анонимен

преди 3 месеца

120 спами лъжи както виждам, опорките работят, Русия плюе лъжи от маркуча.Продаваш държавата за копейки, другарю.