37

Анонимен

преди 3 месеца

Червеният пират е толкова виновен за заплахите, колкото скитника, подпалил старите тютюневи фабрики в Пловдив...

36

ТРЪНИТЕ И РЕПЕИТЕ

преди 3 месеца

СКЪПА АНГЕЛИНКЕ ПОХВАЛНО Е,ЧЕ СЪДИШ ПО ДЕЛАТА,НО ПОНЕЖЕ В ЕДНА ДЕБЕЛА КНИГА ПИШЕ "ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ. БЕРЕ ЛИ СЕ ГРОЗДЕ ОТ ТРЪНИ ИЛИ СМОКИНИ - ОТ РЕПЕИ?" БИХ ЖЕЛАЛ ДА НИ РАЗЯСНИШ ЗАЩО СЪДИЯ ЦАРИГРАДСКА ДЪРЖИ ДА Е ПОЗНАТА КАТО ЦАРИГРАДСКА, А НЕ КАТО БИРОВСКА ИЛИ КАТО ЦАРИГРАДСКА-БИРОВСКА??!!!...

35

Анонимен

преди 3 месеца

Мен ми се струва, че ако не бяха избързали толкова, а бяха изчакали още месец и да го хванат на 1-ви април, щяхме да ги вземем по-сериозно, зма те дай да го ловим, дай! Къде другаде освен около гробищата да се е навъртал! Сега ако открият и бункер в гробището построен за оцеляване след ядрен взрив, ще ни разбият чувството за хумор. Нещо криптирано в стил Унибомбър!?

34

123

преди 3 месеца

Този червен пират дали е бел хакер?

33

Ай стига

преди 3 месеца

Пускахте партенкиЛуд бездомник с два телефона , намира мейли на министри и им пуска заплахи Хахахаха. Утре ще хванат и белия пират да станат пижу и пенда

32

Ангелина

преди 3 месеца

До Адвокат Дяволов- Благодаря за"информацията",в конкретния случай това е без значение .Аз коментирам действията на съдия Цариградска ,а не родословието и .. Само ,че съдия Цариградска застава с лицето и името си ,а тези ,които са "герои" се крият дори и в коментарите си под "прозвища". Не считам ,че АКФ са свързани с "клана" на което и да било ОПГ."Милиционерския подход",не освобождава напрежение" , а засилва абсурдите.Кои "процеси да се случат"- мафията да унищожи всички неудобни ли?!

31

Адвокат Дяволов

преди 3 месеца

Съпругът на "героинята" Цариградска е рекетьорски бос от Плевен, а на сватбата и във Варна, преди да стане съдийка, е играл хоро Митьо Очите. Стига с тези измислени герои! Не разбрахте ли че два престъпни клана в съдебната система се борят за надмощие? Колкото до Червеният пират, Червеният дракон и др. милиционерски абсурди, това е трик за освобождаване на общественото напрежение докато процесите се случат.

30

Ангелина

преди 3 месеца

Обидно е както за съдия Цариградска,която прояви доблест ,смелост и сила да се противопостави "отвътре" на мафиотизираната държава с "клан" в правораздавателните и правоохранителните органи и за мислещото общество ,да се "измиват" за пореден път и по обичайния системен начин с "клошар ,скитник ,психично болен".Жалко и долнопробно мероприятие .Жалко е и за обществото ,което проявява търпимост към държавните ОПГ и подобни мероприятия.Политици и "магистрати" - престъпници мястото им е в затвора.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Баси този червен пират е някоя фанатична копейка дето драска в тоя путниски форум тука. Една копейка по малко , нема лошо

28

Бъдещ Емигрант

преди 3 месеца

Кажете ми, как се живее в този цирк? И всички ги търпят да се подиграват. Не случайно сме били 5 века под турско робство. Робството звучи повече от закономерно.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Стар ченгесарско- гангстерски трик - да бъдат използвани наркомани и/или психично нестабилни лица за отправяне на заплахи. Много елементарно ! Подценяват интелигентността на хората.

26

ааами,

преди 3 месеца

До До ааами-А ти пък си не само ***, ами и супер т-ъп! Като ***!

25

Бонго Бонго

преди 3 месеца

ЧЕРВЕНИЯТ ПИРАТ БЪЛ БЪЛ И ШПИОНИНА ЗИРКА Е РАДЕВ ХА ХА ХА ХА ХАА

24

Смешно!

преди 3 месеца

Много начетен и политически грамотен клошар?!

23

Долу мутрите

преди 3 месеца

Поредната инсценировка на опг-то Герб-дпс.Са ще натопят някой *** продал се за шепа пари,който ужким заплашвал магистрати и кметове.Само,че съдийката Цариградска е получавала реални заплахи не от някакъв луд смотльо,а от хората на тандема Буци-Шиши ,защото смелата съдийка започна да им вади кирливите ризи и ужасно засмърдя.Съдийката има нужда от голяма подкрепа иначе ще я смачкат по всевъзможен начин и мафията отново ще победи.

22

Хемус

преди 3 месеца

Джейсън Борн ли са заловили!?

21

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимно 21-По всичко личи че не си нормално

20

Анонимен

преди 3 месеца

Пълна трагедия е всичко в Бг, на човек му се повдига.

19

Анонимен

преди 3 месеца

По името му личи, че е руски актив. Очевидно част от руската хибридна война срещу България.

18

Не беше ли в Червено

преди 3 месеца

Море? А в гемията му имало много злато - от Барселона.