115

Анонимен

преди 3 месеца

Де Гол беше боец, антифашист и демократ с тънко политическо чувство.

114

Анонимен

преди 3 месеца

През ВСВ ЧА пленява на СССРска територия над 28 000 френски войники. Кво да не би Хитльо да им обещавал безплатни Октобер Фести. Гарсоните са си би фъшутки от Правителството във Виши. Това не са били Де Голисти. Дегол е стоял безмълвен пред ковчега на Сталин. Даже Марчело Мастрояни е играл роля на пленен край Сталинград, но Италянски войник

113

Боби111

преди 3 месеца

Аз пък се чудя Брижит Макрон що не се разведе с тоя луд петел... Представям си какъв невротик е, когато е в будоара й. Сигурно трябва да му разтрива стъпалата и да му дава какао вечер...

112

Анонимен

преди 3 месеца

ДО Поне има вкус..... Какъв вкус има бе. Ти виждал ли си макроновица. Прилича на шимпанзе в лицето. Вас държа, че и дирника й е червен.

111

Анонимен

преди 3 месеца

В стремежа си да разклати Русия, Русия ще го изклати.

110

Анонимен

преди 3 месеца

Няма никакъв смут, ядрена война наистина ще има и нито една кopейка няма да оживее.

109

Анонимен

преди 3 месеца

явно не се е консултирал с баба си преди да се искаже *** ! Когато се е оженил за бабата тя вече е била в критическа без ме-н-зис и затова не му е родила деца ! Сега обаче иска да хвърли чуждите в война в която всички ще измрат

108

Анонимен

преди 3 месеца

Маркон много завижда на Путин. Путин е опнал доста млади елитни моми, а маркон през целия си живот е опъвал единствено жена, 30 години по - възрастна от него.Аз да съм и аз ще беснея на съдбата си.А макрона вече е макарон и не става за нови завоевания вероятно. Мого е бесен горкия ;)

107

Анонимен

преди 3 месеца

Макрон го ритат от всекъде - САЩ му взеха договора за подводници и военна техника за десетки милярди, Германците ги хързалят в Европарламента от всякъде, глобалния юг им се изплъзва държава по държава с помощта на Русия... Как няма да изка да разклати не само руснаците, а и съюзниците си с мадийни изяви ;)Със сигурност иска да скача и рита и да вика от яд ;)

106

Поне има вкус

преди 3 месеца

Баба, баба жена му, ама засенчва отвсякъде всяка млада българка. Като не разбирате от жени поне не коментирайте. Всеки втори коментар бабата та бабата. Когато такава жена и то 25 години по голяма от вас започне да спи с вас когато сте на 14 тогава можете да коментирате. Макрон я сцепи от сeкс учителката си по френски и е само с нея над 30 години вече. Живеят си като крал и кралица в Елисейския дворец, а вие тука му мислете с местния материал.

105

МАКРОН

преди 3 месеца

ОТИВАМ НА ФРОНТА ЗАЕДНО С ДЕНКОВ

104

Анонимен

преди 3 месеца

Може ли микрон да разклати слон?

103

Анонимен

преди 3 месеца

Модерния Наполеон......

102

БАЙ 100ЯН

преди 3 месеца

Макрон да те питам нещо по мъжки. Бабата има ли още вътък или вече се напикава права. Питам да знам за мойта баба като достигне годините на твоята ,кво да очаквам !

101

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Да праща Французойки на фронта бе. Крайно време е Руснаците да се почерпят като евдно време в Берлин !

100

Бай Ставри

преди 3 месеца

Цяла нощ сънувах нежни Франсета на фронта. Ммммммм Поздрави от 3-ти отряд в Пазарджишкия затвор

99

Анонимен

преди 3 месеца

Този невзрачен човечец е активиран от шошорогосподарите си да направи сондаж с изказването си за мнението на европейските пудели, относно изпращането на войски в укра! Заедно с това подготвят общественото мнение за сатанинския си план,който са подготвили много отдавна за Европа,да бъде запалена и унищожена!!! Дано европейските народи осъзнаят какво им се готви и се противопоставят на пъкления замисъл на претендентите за световно господство!!!

98

Дядката

преди 3 месеца

Спящия с бабички отново показа че бъдещето не го интересува! Пръцльо!

97

Анонимен

преди 3 месеца

Абе не ви ли омръзна да се извинявате от името на бабофила бе! Ясно е, че подготвяте Европа за война с Русия. И на децата е ясно! Бабофила единствен се изтърва и сега се чудите как да си прикриете истинските намерения! Късно е, франсето некрофил ви издаде.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Някои хора много искат да стане Трета световна. Например банкерите, сложили марионетки като Сунак, Макрон, Байдън и компания.