25

Анонимен

преди 2 месеца

Агенти и прочиезащо не могат като хора, истински мъже и жени, да ги правят открито нещата, или са подли и страхливи, като това показва?

24

Щерю

преди 2 месеца

Като тикнат в затвора и журналиста Тъкър Карлсън - всички ще видят, че режимът на Запада е същият, като този на Путин! Зверове! Горделиви куххи кратунни! Наглеци!

23

t666

преди 2 месеца

Нищо не са защитили - празни думи на хартия, без никакво реално действие. Пълно лицемерие - след като ги спукаха хората от подигравки в мрежите за двойния аршин с Навални - сетила се Мара да се побара !

22

Най яките лицемери

преди 2 месеца

защитиха Джулиан Асандж - с какво? Станаха на крака след като преди седяха на дебелите си зааднници! И ние сме член на тази шайка - ВЪН!

21

Най яките лицемери

преди 2 месеца

защитиха Джулиан Асандж - с какво? Станаха на крака след като преди седяха на дебелите си ***! И ние сме член на тази шайка - ВЪН!

20

Анонимен

преди 2 месеца

До19. "При капитализма човек за човека е вълк" казваш. Та това го четене във вестник Работническо Дело преди 50 г. После 1986г. самия Т. Живков като бе на частно посещение в Мюнхен/ като турист на гости на Ханс Д. Геншер/ изръси на конгреса на Профсъюзите . " А бе то Социализъма излезе едно Недоносче

19

Аз

преди 2 месеца

До Анонимен11 - Коя демокрация защитаваше дНЕвални? Тази която ФАЩ диктува в целия свят ли, или може би тази която Асандж изобличи? Противоречиш си пич! "При капитализма човек за човека е вълк! При комунизма е обратното"..... ако ме разбираш!

18

Аз

преди 2 месеца

До Анонимен16 - къде е разликата? Единия хули управляващия режим, другия хули няколко режима, единият е снасял информация на вражески служби, другият публично огласява информация която злепоставя цялият режим ...... Като се замисля малко - Асандж е прегрешил доста повече пред ЦРУ от колкото дНЕвални пред КГБ... Има резон в думите ти!

17

Аз

преди 2 месеца

Подкрепа? Къде са изказванията срещу Джо Байдън и ..... който там е министър-преЦедател на Англия?

16

Анонимен

преди 2 месеца

Асандж като млад журналист си хваща една стара к у Ч Ка да му снася информация. И така младия търговец на информация набира скорост. Получава награди. Сега стар може да си преосмисли глупостта. Но е съвсем различно от случая Невални

15

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС беше нехаен за смъртта на Навални. Откъде накъде трябва дй е хаен за Асандж? Докога ще се съобразяваме само с руския бандитизъм и неговите помагачи като Асандж?

14

Анонимен

преди 2 месеца

Значи Асандж е предател според евроатлантиците а превратаджията Навални е герой

13

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 11Какъв демократ те гони? На 19 години с още 2 е осъден, че са окрали предприятие. Националист. Луд почитател на Путин. Подкрепя го за втората война в Чечения и, войната в с Грузия. Винаги е твърдял, че Крим е руски. Блогъгър. Спонсориран от руските олигарси изхвърлени от политиката от Путин. Изпълнява поръчки за журналистически разследвания на конкурентите на спонсорите му. Подгонен последните месеци от самите тях,че е неуправляем и не връща даденито му пари и иска да закрие фонда!

12

Анонимен

преди 2 месеца

До пияница мистикАсандж нито е американец, нито е живял в САЩ, нито е работил за САЩ. Грамите е получил от американска анализаторка. Той само ги е публикувал. Та за какаъв предател можем да говорим? Литвиненко, руски разузнавач е изнесъл данни и ги е предал на САЩ и Англия. Човек на Березовски, който управляваше като кукла на конци пияндето Елцин.

11

Анонимен

преди 2 месеца

До9. Не е така. Асандж е разкрил имената на американците , който са си били на служба . И е застрашил не само техния живот , но и живота на близките им , децата им , съсипал разходи за милиони на САЩ. Невални е защитник на демокрацията и е в заплаха само за себе си от режима на Путин. С поведението си не е заплаха за никой . А е похвала за действието си.

10

j

преди 2 месеца

ДИмоктратИ' сър!

9

така е

преди 2 месеца

Вдигаме врява за Навални, мълчим за Асандж. Вдигаме врява за Украйна и налагаме санкции на Русия, а мълчим за геноцида на евреите в Газа. Двулични лицемери, сър!

8

Нормално

преди 2 месеца

Ако го екстрадират ще се самоубие в килията докато камерата е изключена, като някой други неудобни.

7

Да бе!

преди 2 месеца

Путинистът Иво Христов скърбял за Навални! Аре чупката бе!

6

до1

преди 2 месеца

И тогава каква ще е разликата? Май няма.