41

Анонимен

преди 3 месеца

Докога ще се налива в тази бездънна яма? Украинците знаят само думи като: дайте, дайте, дайте, малко е , още, още, дайте. КОЛКО МИЛИАРДА ВЕЧЕ ПОТЪНАХА В ТАЗИ БЕЗДЪННА ЯМА?!

40

ХоХо

преди 3 месеца

Вече няма нужда от помощи ! Урките са пътници ! Въпросът е след това кой и с какво ще им помага ?

39

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Анонимен: А в путимперията как е, 45?

38

Каква

преди 3 месеца

е тази пропутинска активност. Това е наказуемо по българските закони

37

Анонимен

преди 3 месеца

За ЕС думите демокрация, парламент, суверинитет нищо не значат. Защото ЕС е диктатура на най-лошото което гази земята.

36

Златка

преди 3 месеца

Да бе , докога САЩ ще плащат сметката на европа! ЕС нали е голямата работа, да плаща , все пак войната между Украйна и руссия е на две крачки от европа!

35

Liberal Criminals

преди 3 месеца

На кого да ги дават тея "помощи"? Украинската армия е вече практически разрушена и несъществуваща. Оръжията които престъпно се подаряват на Украйна се продават масово на трети държави и печалбите се прибират. Украинците мрът като мухи и след година-две ще са както руснаците са били след ВСВ. Но на западните господари точно това им трябва - да се опитат да навредят на Русия, разрушавайки Украйна до земята. После разбира се ще инсталират техни компании (на техни политици) за да я ребилдват.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Третополови ЕСейски говедца, дайте ги ВИЕ тези $60 милиарда! Малко ли откраднаха от американския данъкоплатец за да ги дадат на кокаинчето? И то без съгласието на хората. Престъпни полици и престъпна байдънова шайка изедницци! Крадци и разбойници! Иде видов ден и за вас!

33

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

И се сещам за турчинът Георги Марков (разгледайте личицето му анадолско!!!). Той,който твърдеше,че СССР бяха врагове на Цивилизацията, защитава днес половината СССР в лицето на Украина. Казано по друг начин Десните в България защитават половината СССР,а Левицата защитава другата половина на СССР,от което следва,че в България управляват именно комунистите,разпределени пропорционално в Лявото и Дясното пространства.Пеевски,Марков,Борисов,Петков,Христов,Нинова,Костадинов,Слави са за СССР.

32

Зевзек

преди 3 месеца

Категорично настоявам американците да ми платят тока !

31

Зевзек

преди 3 месеца

Аз настоявам да си поръчам Ферари ама някой друг да го плаща....хахахаха

30

Анонимен

преди 3 месеца

Ха, аз ако съм американец ще ги питам защо не дадат те, вместо да правят сметки с чужди пари.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Това е лицемерие, самият ЕС намали военната помощ. Германия отказва ракети,, Тауръс" които са по-добри от,, Сторм шедоу", в складове имат над 1,5 млн.касетчни снаряди,. Уж половината са за USarmi. САЩимат 500,, Хаймарс" дадоха 20 за които хронично ракетите не достигат.В САЩ по складове и пустини има хиляди извадени от служба танкове и бтр които US armi едва ли ще използва някога.А, уж много са загрижени за Украйна и се оплакват че нямат оръжия които да дадат.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Такава нагласт не съм виждал! Настоявали ли една независима държава да похарчи милиарди долари от парите на гражданите си за да може някой си на другия край на света да гърми за щяло и нещяло, просто щото има балами да изпращат провизии без пари.

27

до 29

преди 3 месеца

а защо аз да плащам повече? да не би 2014г. аз да съм бил У донбас? Кой има интерес да разпалва подмолно война м/у еуропата и Русия ,кравароблизци?

26

Анонимен

преди 3 месеца

Е, щом Росен Желязков иска, Тръмп и републиканците ще се съгласят.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Да отпуснат те повече пари, няма американския данъкоплатец да им плаща войната. Тази война е до тях, не е до САЩ. ЕС е голям и богат, не знам как САЩ търпи такова отношение.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Германия е мотора. Да свика набора. Какво се мае още. Източните полета очакват внуците на ЕСЕС Вафен.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Да стягат Вермахта. С реване и влачене по корем нищо няма да постигнат. Ако искат Украйна, трябва да си я отвоюват.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Че защо САЩ да плаща, когато европейците разпалиха преврата наречен Евро Майдан през 2014г. Пак те уж "уреждаха" конфликта по мирен път в Минск. Оказа се, че са лъгали докато са подстрекавали киевските фашисти да избиват сънародниците си в Донбас. САЩ плати повече от достатъчно. САЩ няма никакви интереси в тази част на света. ЕС да си изядат буламача, който сами сготвиха за себе си. Клоуни жалки