53

Жалко

преди 2 месеца

Трябва ние да печелим от снарядите за терористична росия

52

Скот Ритър

преди 2 месеца

В БРЮКСЕЛ ЩЕ ДУХАТ ЯКО СУПАТА НАКРАЯ!

51

Кой ли ден

преди 2 месеца

Ще ви запукат руснаците глупави есгейци?? ЛЪЖЛИВА,СМРЪДЛИВА ЗАПАДНА ГНИЛОЧ С ГУСТО ДА ИМ Р..ЗМА.ЖЕШ ПРОСТИТЕ МОЗЪЦИ!! БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕСЕС И НАТО ВЕДНАГА ДОКАТО ОЩЕ ИМАМЕ ВРЕМЕ И ДЪРЖАВА!!!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Днес по новините,казаха че демократичното правителство на Франция не може да се справи с две нарко банди в Марсилия,учудвам се че го казват по телевизията,а макарони щял да праща армия в Украйна,той държавата не може да си оправи,Украйна ще спасява

49

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да бъдат произведени в евро съюза,колко жалко че ще платят нещо което няма да получат

48

Май никой

преди 2 месеца

Повече няма нищо да остави на съхранение в ЕС.

47

До ЮЛИЯ

преди 2 месеца

Разбираме твоят изтънчен либерален ум.На вас все Русия са ви виновни,а не забелязвате прогнилата Западна система,която напълни Европа с мигранти.Пожелавам ти да изнесеш една либерална лекция,когато те заобиколят с интерес мигрантите.

46

Анонимен

преди 2 месеца

от 3 до 5 дни разход на руската артилерия...

45

Бойко борисов

преди 2 месеца

Извън ЕС кой прави малкия ракетчик и умрелия дядо джо

44

Анонимен

преди 2 месеца

До 47 Е той преди беше АнонимеН сега е Юлия утре сигурно ще е Марулия

43

Ти да видиш..

преди 2 месеца

Ту , изпуснахме далаверата. Снарядите ще ги прави Ким Ир Сен . Били много качествени. Взривяват се в дулото на танка.

42

панчо

преди 2 месеца

До ЮЛИЯГладна кокошка просо сънува.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Как да ги правят в Белгия, като там нямат никакви ресурси за производство???

40

ЮЛИЯ

преди 2 месеца

СЛЕД 8 МЕСЕЦА ЩЕ РАЗБЕРЕМ КОЙ ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА МЕЖДУ БЕЗБОЖНИЯ ЧЕРВЕН РЕЖИМ НА НЕЛЕГИТИМНИТЕ САМОЗВАНИ ФАЛШИВИ ГЛУПОВАТИ ХАХО ПУТИНУВЦИ И НАПАДНАТАТА ХРИСТИЯНСКА УКРАЙНА! И ДВЕТЕ СТРАНИ ИМАТ ШАНС ЗА ПОБЕДА! ПРИ ТРЪМП ПОБЕЖДАВАТ ПУТИНУВЦИТЕ А ПРИ БАЙДЪН ПОБЕЖДАВА ХРИСТИЯНСКА УКРАЙНА А РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ОТЪРВАВА ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ И НАЙ-ВЕРОЯТНО СЕ И РАЗПАДА! НЕПОДЛЕЖИ НА ОБСЪЖДАНЕ ИЗОБЩО!

39

ЮЛИЯ

преди 2 месеца

САМО БОЙ ПО ПУТИНИСТИТЕ ПРОКЛЕТИ И СМРЪДЛИВИ! ЗДРАВО МЯСТО ДА НЕ ИМ ОСТАНЕ НА ПУТИНИСТИТЕ!

38

1234

преди 2 месеца

Никой ли ен забелязва. че се отворо кутията на пандора, кой ще вярва вече, че парите му в еврозоната няма да бъдат конфискувани? как тази кражба ще повлияе на еврозоната? Сигурно ли сме все още, че искаме да отидем в клуба на свръхзадлъжнялите, с над 100% дълг спрямо БВП?

37

Само минавам

преди 2 месеца

"Путин и Русия са единственото спасение на света...." да ти сеИзсераВустата

36

Анонимен

преди 2 месеца

Оня ден полковник Дъглас Макгрегор го каза на Тъкър - 1:10 са жертвите Русия:Украйна. До сега реалните загуби на Украйна са около 500 000 човека, на Русия към 50 000. Пропагандата на сарасссоидните медии не хваща дикиш. Украйна е разрушена държава и ако не махнат белото носле, скоро ще бъде едно поле, което разбира се после Бляк Рок ще е много заинтересована да изземе. Само че третополовите изчадия са си направили сметката без кръчмаря този път с Украйна и ще лапат дебелия.

35

ЮлийоЕбач

преди 2 месеца

Юлия, простапутко, какъв червен режим те гони мамастийо ньедна?! Сега "черените" са точно тези диктаторски режими в целия ЕС и САЩ. Путин и Русия са единственото спасение на света, особено ако Тръмп не влезе в Белия Дом. Светът не е виждал подобна корупция, политически купени отреппппки,които се назначават от посолства (както е при нас сега, кирчовци, кокорчовци, денковци, тагаревци и цялата плеяда продажни *** които са за съд и бесило), корумпирана съдебна система и цялостна безизходица.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Разбира се че няма да ги правим ние! От нас само могат да вземат, забранено им е да дават. Сатанистка европеддеррунглеска измммметт!