10

ЮЛИЯ

преди 2 месеца

ПУТИНИСИЯ ТРЪМПУТИНСКА

9

Бай Дрън

преди 2 месеца

Тръмп ме изкефи, как имитираше Байдън на трибуната.

8

Геронтокрация

преди 2 месеца

Щатите са страна с огромни постижения и огромни проблеми. Но напоследък проблемите май надделяват и изборите с двама явно засегнати от старческа деменция са ясен симптом на тази тежка болест. Още по-ясен симптом е един от новите филми - Civil War ("Гражданска война"), в който започват да се трепят взаимно с удоволствие. За съжаление целият свят зависи от тях и от Китай, който потъва тежко в икономическото блато. Затова жална ни майка на всички.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Атака пубеда на Бай Дони срещу Бай Дън :)))

6

Мда

преди 2 месеца

Последни напъни на дедо Сорос да задържи властта! Ако пак приложи обичайните си изборни измами, то гражданската война в САЩ е сигурна!

5

МАРИЯ

преди 2 месеца

Знаете ли какво се случва ако кандидата за президент и настоящ президент Байдън вземе че пукне малко преди изборите например 1 месец ? Вицето Камала Харис става президент, изборите ще бъдат отложени и ще се насрочат нови избори ноември за 25г. Фашитката демократична партия ще продължи да управлява още 1 година . Така че някоя вечер очаквайте Байдън да обърка лекарството си за среднощно напикаване с такова за полувачане на Тромби.

4

хаха

преди 2 месеца

Тръмп е бил хейли, а Байън срещу кого? Срещу себе си ли?

3

Териториален

преди 2 месеца

Като неможем да си изберем наше правителството избираме Тръмп!

2

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Изобщо не е сигорен защото в демократичната партия се носят слухове че Байдън ще бъде заменен в последния момент който е чак през Август

1

Накъде отиваме?

преди 2 месеца

Един дементирал перверзник полужив и един мошеник-психопат. Ходи избирай. Светът не го чака нищо хубаво и следващите 4 години.