79

френските меки китки

преди 3 месеца

си мислят, че като отидат в Украйна и ще воюват срещу руснаците като на сафари в Африка срещу зулусите , това да не ви като да стреляте по капачки на селските събори, ще има яко осирание

78

Анонимен

преди 3 месеца

Западните внойници ще отидат в Украйна на екстурция.

77

Гражданка

преди 3 месеца

Е какво ще дирят там тогава? Освен да дадат дупето на зажаднели украинци, за друго не се сещам.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Кефи ме как свалиха укрофашистките билбордове в Пловдив.

75

Ами...

преди 3 месеца

Лесно му е на Макарон. Има си френски чуждестранен легион от чужденци, ползвани за пушечно месо, който си жертват живота с надеждата, че ще получат гражданство и пенсия след определен брой прослужени години. Макарон, може спокойно да си спести гражданството и бъдещите пенсии и да си набере нови балъци. Никой във Франция няма да плаче за тях. По- различна е ситуацията в страни, които нямат такива чуждестранни контингенти и непотребни изпадналяци от които да се отърват лесно.

74

Галин Костов

преди 3 месеца

Това пендерунгелче Сежурне е свикнал някой да редовно да присъства в задното му отверстие. В тила. Ама на фронта никога няма да отиде. С две думи Пенделckа работа.

73

Анонимен

преди 3 месеца

И, като няма да участват, какви ще ги вършат там? Ще ходят на плаж в Одеса? Или ще помагат да се събира сено в Канев? Чудя се как тия политици не оставят усещането за ум в главата, а точно за облатното.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Тия какво очакват, преди бомбата да им падне на главите да ги пита дали играят или не?

71

Анонимен

преди 3 месеца

Да. Белот са отишли да играят. Кефи ме как ни взимат за малооооуууумни

70

Анонимен

преди 3 месеца

Демек като разбият Украйна да я разделят на зони и запада да не остане без нищо...само че Русия няма да спре докато не освободи Лвов и Ужгород

69

Анонимен

преди 3 месеца

Само не правете от НАТО Шенген...

68

Жирик

преди 3 месеца

Нали е изостанала и слаба страна Русия а вие сте 50 страни 1 милиярд население всичките пари на света са у вас контролирате всичко медии интернет и филми музика всичко защо ви е страх толкова от ния че постоянно си намирате оправдание да не сте във пряк сблъсак с нея като чакали се споглеждате един друг кой ще тръгне първи никой от вас не му стиска да го направи умирате от страх и от злоба се пените бленувайки за природните и ресурси от които имате жизнено важна нужда ....

67

Хора

преди 3 месеца

...кога ще махаме нашите управници? Време е Щетите стават неплатими.

66

Анонимен

преди 3 месеца

На туризъм ли са отишли войниците?Да, зимата и войната са най подходящото време....Западът да си прибира джендърчетата че да не види руския флаг отблизо и нависоко..... Смешници.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Цяла Европа се разграничи от думите на Макрон, само нашия премиер с поглед на гугутка се репчи и подкрепя идеята.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Ти кажи колко френски наемници са дали фира

63

Еврейн (Да де, ама..

преди 3 месеца

да де, ама тва на снимката по-горе много добре знае, че след като "западни сухопътни войски" стъпят на територията на т.нар. Укриана, те вече са в конфликта. Напълно неразличими от останките на укровермахта,. Следователно ще бъдат надлежно опраскани. Това е положението. Да не стане после - не знаехме, мислехме това, онова, пето и шесто...

62

Анонимен

преди 3 месеца

Окъкаха се здраво, сега мажат. Но пак си мирише. То като разриеш лaйнoTo - повече мирише

61

Малко бременна

преди 3 месеца

......че западни войници може да присъстват в Украйна, не означава, че те ще участват в конфликта.......... Като оня виц "ще вкарам само ***", пък онази работа шия няма, мда.

60

Май

преди 3 месеца

Тази империя се гътва единствено отвътре. Прави са хората да не се репчи човек на руснаците. Какво стана с гордите чеченци? Добри войници -да, може би най-добрите и ги съкратиха с една четвърт. Цяло едно поколение беше заличено, дори гробовете им изровиха. Така както Рим е заличил картаген. Но какво пък стана с Рим накрая? Така се въртят нещата. Човешка глупост - войни.