46

Армандо

преди 2 месеца

Е ми работела жената спестявала от закуски и допълнителни часове и правилни инвестиций и ето забогатяла но лошото е че Берлускони почина иначе нямаше да има проблеми той ги уважаваше тия булки ама на лошите данъчни развалиха работата да беше купувала в България даже щяха да я смятат за инвиститор.

45

Анонимен

преди 2 месеца

До Гъчо - Утешавай се, льольо, утешавай се и така си обяснявай факта, че никоя не ти обръща внимание, защото половината са такива, а другата половина са или баби, или момиченца в предпубертетна възраст и затова да теб все няма жена.

44

Гъчо

преди 2 месеца

То това е влажната мечта на половината българки. Чалга певици с консумация, розови дрешки и бело, клипчета по интернет и фукни. После няма деца и държавата е длъжна да плаща инвитро процедурите на такива 50 годишни чанти, които са буквално остъргани от вътре.

43

Алекс

преди 2 месеца

Работлива жена.

42

Анонимен

преди 2 месеца

До :) /27/ - Може пък да е виртуозна изпълнителка. Нали преди няколко дена тук някой цитира сентенция, според която подводниците били като жените - колкото е по-възрастна, толкова по-добре те обслужва.

41

Анонимен

преди 2 месеца

До Rosso 25 Пазарна икономика бате. Ако някоя стока се търси, тя се и продава, дори да е само газове в буркан.

40

Това да е за урок

преди 2 месеца

Откакто свят светува е възприето правило, че щом си придобил нещо, трябва да отделиш от него за онези,които ти осигуряват безопасни условия да придобиваш каквото си придобил (в наше време се приема, че това е дължавата), а също и за онези,които по някаква причина не могат да придобият блага.Жрицата правилно е преценила,че практикува вид труд,но е пренебрегнала правилото, че от спечеленото трябва да даде някакъв процент и на държавата, и на бедстващите.Общоприетите правила не бива да се нарушават

39

До 18

преди 2 месеца

У нас този вид услуга е побългарена. За ескорт се представя всяка ромка, която успее да се вреди да бъде момиче на повикване, взимащо само по 20 лв на сеанс. Все пак, не стои на Околовръстното да чака някой тираджия да я хареса.

38

До Анонимен 18

преди 2 месеца

В нормалните държави това са добре изглеждащи, интелигентни момичета с добри обноски, които биват наемани да придружават платежоспособен господин на вечеря, на културно събитие или на няколкодневна почивка. Момичетата са наясно, че може да им бъде поискана и секс-услуга, която ще са длъжни да изпълнят. Но не винаги от тях се иска секс, те са просто скъпо платени придружителки, ескорт. Доколкото знам, ако изпълни и секс-услуга, онзи, който я е наел, й дава допълнителен бонус по своя преценка.

37

39 583.333 евро

преди 2 месеца

Средно по толкова е печелила на месец, а на година - по 475 000 евро. Горе-долу колкото програмист от средна категория в САЩ.

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Поднаем - Съвсем не е било на вятъра, имала си е ценоразпис жената.

35

Евала на жрицата,

преди 2 месеца

тя цени себе си и не върши цялата домакинска работа на някой като благодарност за това, че той не само я посещава нощем в леглото, но освен това е благоволил да живее с нея на семейни начала или дори се е оженил за нея.Докато постигне този завиден слугински статус "почтената жена" е дарявала безплатни секс-услуги на този и онзи, с плахата надеждица да се омъжи. Като "благодарност" за безплатния секс глезените льольовци са й се подигравали или са си мислили, че сексът им се полага по подразбиране

34

Поднаем

преди 2 месеца

Това се казва да си дадеш задницата под наем на вятъра.

33

Ако си курва

преди 2 месеца

Заработваш милиони...ПАЗАРНА ИКОНОМИКА БАТЕ

32

Перниканец

преди 2 месеца

Taka ли се вика - ескорт? То значи в нашия Парламент всички са ескорт. А Боко като им викаше всички тука сме парлеву франсе, му се чудехте какво е искал да каже.

31

Поручик Ржевски

преди 2 месеца

Мисля, че жената е доста оправна и ще ни бъде по-успешен министър-председател на България отколкото сегашното недоразумение.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Е то това нищо не е, нашите в парламента ги вадят тези пари за месец - два.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Сега разбирате ли разликата между съдебна система и 7корумпи7?

28

Тая женица

преди 2 месеца

Като кипъреца Георгиус дето купил курорта в Банско. Познатата схема.

27

:)

преди 2 месеца

Сигурно са си променили законите. Преди години една рускиня доказа пред съда, че по тяхното законодателство да си продаваш тялото не е доход, т.е. не се облага с данък. :) На 51 г. по-скоро е мадам. Да започне на 43 г е малко съмнително. Ескорт означава високо платена. Не мисля, че при толкова млада плът на пазара, някой ще плаща луди пари на жена над 40 г.