74

Анонимен

преди 2 месеца

Могат да хвърлят джепане срещу слънчогледите.

73

Анонимен

преди 3 месеца

При Сбор е цялото поле, докъдето се вижда. Не е само инсталацията. За да не растат дървета, храсти и плевели, хиляди декари ще се обработват с химикали. Няма друг начин! Няма да остане нищо живо.

72

БАЙ 100ЯН

преди 3 месеца

Е кой нормален ще строи фотоволтаичен парк на чужда земя.Данеби някой да е дошъл да хвърли няколко милиона в някое частно ловно стопанство. Да не е луд. И аз имам няколко декара . Много бих се зарадвал някой да построи централа на мойта земя.Нали се сещата че и централата става моя !

71

До 71

преди 3 месеца

Нали се сещаш, че на някакъв провинциален бачкотещ бачкер, дето съборетината му струва 20к лв. няма как да му обясниш, че има цивилизовани и образовани хора в тази държава, които не се смятат за богати, понеже имат 4-5 наследствени хубави жилища и още няколко техни. Има хора и хора. Кофтито е, че като му кажеш, че е функционално неграмотен бачкотещ бачкер, налита на бой и не си знае мястото и защо е там. От неграмотност и начин на мислене, разбира се. Всичко е поправимо де, ама трудно.

70

DO 67

преди 3 месеца

Да ти имам стандартите... Че то само наследствените ми имоти са над 4-5 милиона лева, бе. Това не ме прави богат. Струват колкото 1 малък апартамент в центъра на Париж. Леле, много съм богат!

69

до 67

преди 3 месеца

Ъъъ, не съм човекът, с когото спорите, ама да погледнем един кореняк софиянец. Ама кореняк кореняк с нормални образовани родители и баби и дядовци. Това значи 2 вили в полите на Витоша (всеки кореняк има поне по една, в селцата Симеоново, Драгалевци земята беше стотинки навремето), 4 апартамента в сърцето на града (от тия готините с 3.20 тавани). Колко пари прави сумарно това? Че то само 1 вила с декар двор и 1-2 апартамента са ти над 1.5 милиона лева. Това е кореняк, средна класа. Толкоз.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Айде стига бичи минуси. В България сме и е ясно, че ако имаш пара не показваш, че някой ще тия вземе... Ама тука е безсмислено да смромничим.

67

Анонимен

преди 3 месеца

До 60 - вече не искам да те наричам, а да спра пред теб с една пушка...

66

Анонимен

преди 3 месеца

От 68 - Хайде, хайде.... Не ми се правете на ударени. Средна класа с 3-4-5 милиона... Това, че не караш Бентли, не те прави беден или средна класа...

65

Анонимен

преди 3 месеца

Къде отидохте, бе хора?! Говори се за фотоволтаици и някакви безделници, на които им пречели. Факт- много хора продадоха за стотинки наследствените си земи да си купят автомобили и кутийки в евтините крайни софийски квартали. Който беше находчив, ги изкупи от роднините си. Имам сума ти роднини със стотици декари земи още от едно време. Иначе в момента е умна инвестиция да вземете едни 20 000 безвъзмездни от Европата и да си сложите панели на покрива. Тествано и работи.

64

Анонимен

преди 3 месеца

"Някои от тях за купени за 30лв. декара на времето." - Мхмммммммммм... Окей :)

63

до 66

преди 3 месеца

И кое ми е откачаното, бе?! Всичките ми земи струват колкото 2 апартамента в София... 2 хубави апартамента. Имущество за милиони?! Някои от тях за купени за 30лв. декара на времето. Рентерче?! Не, сам обработвам земите си. По-скоро хора на заплата ги обработват. Богат? Не. Средна класа човек. Всеки с имущество под 20м лв. и доход под 1м на година за мен е средна класа.

62

Анонимен

преди 3 месеца

До 65 - Кажи му! Само забравиха се някои... Имал 500 "ка" в един фонд, още 400 "ка" в друг, два апартамента в София, два във Варна, 1300 дка земя, ама... Средна класа, дребен човечец...

61

до 65

преди 3 месеца

Какво е "декър" не знам, може би нещо от свекър?!

60

Анонимен

преди 3 месеца

Земеделец лисиии рентерче? И откъде ги избълнува тея 75 е а аренда? Само на две места дават толкова, а там си гони 3 бона дка. И ако имаш хиляди... Кка д ане си богаташ? Имущество за милиони, ама не бил богат. Средна класа бил... Откачалник.

59

Анонимен

преди 3 месеца

До до 61 Кои са богаташите, беХиляди декъри земя по 75 лева на декър рента, програмист.., имаш, не е да нямаш.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Това със фотоволтаиците е "прогрес" за ***. Стара технология, евтина и с много въпросителни. Да, някой може да си сложи, тук там, ама я си представете поля, гори и планини затиснати от стомана пластмаса и стъкло, реки, запердени от ВЕЦ, само насекоми. Благодаря, аз си искам природата такава каквато е. Може да не преяждам и да работя с ръцете и краката, ама иначе за какво са ми те, пък и не можем всички да сме IT

57

до 61

преди 3 месеца

Кои са богаташите, бе? Някой, който вместо панелка в Обеля, е решил да си купи земя ли? Да, аз имам хиляди декари земя. От разни, дето ги продадоха на безценица. Богаташ, не съм богаташ. Средна класа човек с адекватен европейски доход, професия, образование. Кое е далаверата? Че на покрива си имам бойлер на слънчева енергия и панели да ми захранят термопомпата, осветлението и да си заредя колата ли?! WOOOW, какво престъпление! С това мислене си си аутсайдер до живот. Смени го и ще тръгнеш нагоре

56

smokeeeee

преди 3 месеца

Ври го печи го *** си иска кюмюра

55

Анонимен

преди 3 месеца

Кефят ме всички "богаташи" как се радват на това че някой бил беден. Скъпи богаташи, нали сте наясно, че от всичките ви далаверки които лъсват една след друга, ще дойде ден в който масата няма да издържи и пак ще си поиска отнетото и. Ако се питате от кой ще го поиска.., вероятно няма да е от бедните. За това са всички тези социални програми, те са за бедните, а не за богатите които се облагодетелстват от тях, поне такъв е замисъла.