15

Абе

преди 2 месеца

хотелиерите са щастливи, но аз не. Който е видял как румънец изпреварва в завой без видимост или е му е развалена почивката от поведението им в басейн и на блок маса знае. Близки са до населението на Пенджаб /всъщност обиждам индийците и ***, ако ги сравня с мамалигата/.

14

Гошо

преди 2 месеца

Румънците идват при нас ,просто защото е по евтино от при тях Какво го умувате толкова

13

Анонимен

преди 2 месеца

Румънците минават транзит през България и отиват в Гърция.

12

Додо

преди 2 месеца

България на Българите! Глобализмът и отворените граници убиват нациите!

11

иво

преди 2 месеца

Точно обратното.Намаляват.Вижте колко чадъра има заети на снимката.И това е през лятото.Аз живея на това място,затова знам.Беше време не можеш да се разминеш от румънци.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Абе ние достатъчно *** си имаме. Още за какво?

9

Асо

преди 2 месеца

Както и всички пропадняци от Острова. Даже през зимата са на Боровец. Общо взето довличат всички мизерници тука целогодишно.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Не думай

7

Анонимен

преди 2 месеца

ходих в Турция, вече всичко е занемарено там. Храната смятайте какви боклуццци вкарвт в нея ме боля 3 дни корема, а мен никога не ме боли. Отделно мирише на гадно на овнешко и дюнери из цял Истанбул едни гадни миризми на леш. НЕ ХОДЕТЕ В ТУРЦИЯ, ТРАГЕДИЯ Е, СЕГА ХОДИХ ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯ , ПОЛША, ПОЛША ОСОБЕНО Е НОМЕР 1 ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ.

6

от Стария Несебър

преди 2 месеца

Днес съобщиха, че АМ Черно море ще я достроят вече. Се

5

българина

преди 2 месеца

питайте гърците за румънските туристи..... само знам, че големите комплекси никога вече няма да се напълнят. Кой иска да е с нато и перки на плажа? нашата ивица е 360 км. с разбити пътища, без бързи влакове и магистрали.Туризма е инфраструктура чистота спокойствие и качество. Кое имаме?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Румънците минават 65% от гостите. Останалите гости или получават уважение на категоричния си и учтив отказ да бъдат минати, или оказват реална съпротива срещу това и не биват минати.

3

Пепката

преди 2 месеца

Те май не са идвали тук :D

2

морски

преди 2 месеца

Алчните печалбари пак ще ...... супата. По брега има все повече обекти НЕдадени под наем.

1

Кур

преди 2 месеца

Нормално , красива страна с невероятно разположение . Лошото е ,че като кацнат туристите и се сблъскат с родния предприемач всичко ,което ни е даденост отива в кофата . Райско място пълно с дяволи .