98

домошар-животновъд

преди 2 месеца

Cвuнчo не се посвИни да яхне и болката на инсулинозависимите за своите политически цели !!!

97

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Това е един от успехите на сър бежова, бившата министърка на пъ пъ! След министерстването и в Бг остават 30%от лекарствата, и си купи 2 имение. И това - фатмацевт

96

Ангелина

преди 2 месеца

Няма нужда от такава "загриженост" с мерзки цели към хората ,които се нуждаят от инсулин ,за да живеят.Нали ,си ръководител на всички - така ,както строяваш "магистратите" и не само ,нареди да "извадят " инсулина ,а не говори само празни приказки.Много хора страдат и защото вашите ОПГ от мафиотски тип ги убиват с вашето "любезно съдействие" за саморазправа и унищожаване на неудобни хора,без ад сме във война..

95

MNENIE

преди 2 месеца

Тази Кражба ако беше в Русия или САЩ - Престъпниците щяха да са в Сибир и Гуантанамо . При Соца в Белене .Пример - Навални .

94

Анонимен

преди 2 месеца

Още преди 150 години, един мъдер германец (забравих му името) е написал и затова са го осъдили: "Там където има най - много доктори, там има най-много пандемии и болести!

93

Анонимен

преди 2 месеца

Да питат Ивайло Мирчев откъде си набавя Оземпик че в аптеките за обикновенните болни от диабет няма това важно за живота им лекарство . Обаче Ивайло Мирчев си има и си го бие заради модата да се слабее!

92

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да има целогодишна забрана за реекспорт на инсулин, за да не се изкушават складове да крият количества, които да изнесат в пролуките между 2 забрани! Печалбата им при износ в Германия е ок. 100% и не им пука, че няма да има за българите!

91

СЛУГА НА НАРОДА..2..

преди 2 месеца

ДЕЛЯН СЛАВЧЕВ ПЕЕВСКИ.....

90

Анонимен

преди 2 месеца

Народът е толкова продажен и толкова свикнал с големите кр а жби, но агресивен за дребните кр а жби, че, ако Пеевски повиши МРЗ и пенсиите, всички вкупом ще гласуват за него и от воле ще го направят президент или мин. председател. Цъкайте минусите сега, ама при евентуална такава конфигурация, същите, цъкащи минуси, първи ще се строят да гласуват за него. Ос к отя народът ос ко тя.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски да се заеме и със заплатите и пенсиите. Знае ли, че Бг е на дъното по доходи в ЕС? Имаше една картина Казаци пишат писмо на турския султан от Репин, да вземем и ние да напишем писмо до Пеевски, та белким се заеме с ниските пенсии и заплати и малко да ги повиши, щото от Шалапатова полза няма, тя е екскурзиантка.

88

Jo

преди 2 месеца

До АнонименДа бе верно, ко стана с МАГНИТСКИ?? Свинчо си развява коня и дава акъли за управлението на държавата.

87

Jo

преди 2 месеца

До питанкатаКриза за инсулин има от 10 години. Периодичо се блокира внаса, пренасочват се доставки.... Сетил се най големия крадец да вдига пушилка!!!

86

VS

преди 2 месеца

За тая работа, както и за всяка друга си има детецтор на лъжата! След като боцко, пеевски и т.н. са толкова честни, нека а изддържат 10 въпроса! Първия прелагам да е - "Крали ли сте някога от държавата"? Другите ще ги помислим!

85

Анонимен

преди 2 месеца

Що бре :Ще се дели на три , за Пеевски , за Чакъров , и за Баце !Слугите им , са извън борда !

84

питанката

преди 2 месеца

криза за инсулин има повече от три месеца, но лекарствената мафия се прави на глуха и редовно прави реекспорт. Още докато Сербезова прие методиката, че когато осигуреността е 65% всичко е ОК и могат да правят реекспорт. Останалите 35% които не са осигурени трябва да умират, за да могат милионерите да станат по-богати. Лицемерието но Пеевски и ясно! До сега на луната ли беше????

83

Анонимен

преди 2 месеца

Оф тоя защо го отразяват изобщо? Ненормалник мазен

82

Анонимен

преди 2 месеца

фармацефтичната мафия не е от сега, какво се правят на ощипани моми...

81

Анонимен

преди 2 месеца

***.

80

аман

преди 2 месеца

с това драматизиране,къдеса тия страдащи,дайте да ги видим,защото аз виждам народ дето не си знае парите и имотите,обикаля света по няколко пъти в годината и се къпе в млякио,дай боже всекиму "страдание" като на българите

79

1262

преди 2 месеца

А вие що си делнахте депесето. На Пеевски и Чакъров.