141

Анонимен

преди 2 месеца

В Холадния, странта коята ползва най-малко количество торове, най-малко количество вода, най-малкоколичество пестициди, им казаха, че тярбва да намалят торовете и пестицидите на 30%... Все едно, да кажа на някой, че трбява да е научи да живее с 400 калории на ден ... ще изкара 5 месеа и ще пукяса по много грозен начин, ако преди това не се самоубие (има доста самоубили се фермери - представи си - ти си 9-то поколение фермер и баш ти да изгубиш фермата, детоя я работиш от дете).

140

Анонимен

преди 2 месеца

"Абе тия протестиращи да не ги е пратил Путин ? То, че Украйна ще загуби войната е ясно, сега въпроса е какво ще става с Европейския съюз." - Пратха ги невъзможни изксквания, мислени от хора без ДЕН ТРУДОВ СТАЖ, които, ако са влизали някога вмагазин, да пазаруват сами (защото повярвай ми - има много такива, на които някои друг им купува и готви, защото тате е бил мултимилионер), може би са видели крава на опаковката на шоколад, ама на живо ...едва ли.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Приеми факта, че българия доброволно се превърна в колония и посоката е само надолу и на доизживяване. Всичко младо и читаво се изнесе и продължава да се изнася, връщат ви брадатите булки - талибанки да ги издържате доживот и да опрашат някоя и друга наивна глу пачка. Младите ги дрогират и няма нито съпротива, нито обединено противопосравяне на поголовната деградация. Нивото на музика, предавания, култура е масово из про стачване. Бях наскоро и в провинцията е разруха.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Социалистическия, ало, твоят рай няма да се върне. И както строиха и правиха трудовите войски (робска повинност) така байй ви тошо дръпна кредитите през 80те години. Сега нвма кой да ви работи за без пари. а за да има пари вие червените крадци трябва да ги по върнете, както и златото да го копае държавата, данъка да е прлгресивен, а не десятък като в турската империя, богатите да си купуват яхти и палати СЛЕД като платят поне 45% от доходите си и който не може да докаже обложен доход, конфиск

137

НЯКОЙ

преди 2 месеца

Абе тия протестиращи да не ги е пратил Путин ? То, че Украйна ще загуби войната е ясно, сега въпроса е какво ще става с Европейския съюз.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Революцията води народа - да свалим ЕС бастилия!

135

Аз

преди 2 месеца

Що бе? Урсула върши толкова добра работа, тия целяни за какво протестират?

134

Анонимен

преди 2 месеца

Тука вече някой трябва да се намеси.Това си е тероризъм.Протеста е когато излезеш и мирно протестирашКато замърсяваш околната среда и тероризираш обикновените хора които живеят наоколо и всички пътуващи.Това вече не е протест а тероризъм

133

Анонимен

преди 2 месеца

До 143 . Имте огромен интелект господине .Браво , Вие сте истински европеец !

132

Анонимен

преди 2 месеца

Браво! Само така!

131

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Построил си ми .ура.Скатавка сенкяреста, ден да мине, друг да дойде.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Ако власта не краде с милиарди , тука ще бървим по пари , а такива приказки за магистрали и пътища изобщо няма да ни вълнуват

129

Анонимен

преди 2 месеца

Мдааа, ЕССР, начело с брюкселските бюрократи водят парада в ущърб на собствените си граждани. Все си мислех, че като гърмени зайци, бивша соц държава ще сме имунизирани от опити за диктат, да да, ама не. 45 г. диктатура и цензура, сега пак. Пак сбъркахме, за кой Голям Брат да се закачим.

128

Анонимен

преди 2 месеца

До 136 . Прави си пич искам ранопоставеност .Ние построихме АЕЦ , вое за 34 години построихте ли , Направихме всички пътища , вашите къде са , построихме училища , детски градини ,болници , поликлиники , дори в най затънтените села , вие какво построихте ,Прекарахме хиляди километри електропроводи и водопровдоди , вашите къде са , Посторихме летища , пристанища , корабостроителници , не мога да изброя всичко .ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ ? Тържествено НИЩО нали ?

127

Wakashimitsu

преди 2 месеца

До Анонимен123 Тия китайски автомобили не ми ги хвали, тия *** само виж в тубата как се палят от нищото !

126

Абе Мунчо

преди 2 месеца

Никой не те унижава. Продадохте се за чепка гнили банани и лъскави бонбонки и мъниста. Хубавото е , че не успяхте да продадете Държавата България със земята и прилежащата недвижима собственост. Слава Богу , българите си остават собственици на земята си и имотите си и за това враговете не могат да се примирят.

125

До 135

преди 2 месеца

Ама това ние си го правим сами! Нашите политици са виновни и народа че ги търпи и ги избира все едни и същи. Стандарта на живот си зависи изцяло от нас! Ето например в сектор земеделие и животновъдство от ЕС са ни отпуснали 30 милиарда финансиране за програми които ние сме си ги написали! Нашите хора са ги измислили. Не от ЕС. Тук е измислено всичко, ЕС са ни дали 30 милиарда и всичко е откраднато! Какво са виновни от ЕС че ние сме некадърници и крадци? Същото е в другите сектори!

124

Ех, човечета

преди 2 месеца

.......Какво да ти предложа като система ? Социализма беше перфектна система....... Ми за такива като вас най-подходящ би бил руско-имперски крепостен строй. Свобода не щете, свободата е несигурност; равенство искате, но не и РАВНОПОСТАВЕНОСТ; уютна мизерия, не и възможност за преуспяване; някой друг, батюшка-император да решава вместо вас - щото отговорността е трудно нещо, е, некой ще ви поязди малко - много, какво пък толкова........ Социализъм?! Пфу!

123

Анонимен

преди 2 месеца

Ако за 17 години пълноправно членство в ЕС не сте рабрали каква измама е това , не знам още колко години ви трябват . Какъв европеец е българина , след като в германия един чистач взема 2000 евро , при три пъти по ниски цени в магазините . 17 години ни унижават !

122

Копейки навсякъде

преди 2 месеца

И фермерите са копейки. Само брюкселските зелки са чисти и непродажни, начело с гинеколожката фон дер Файзер.