29

Фхх

преди 3 месеца

Тука само насилници родители, да моя баща ме биеше жестоко за няма нищо, аз откачих, след години като имах кинти спрях да му говоря, той се разболява, тромби от факсините, на него не казах че са опасни да не се факсинира и след една година си замина...Дето биете децата си така ще ви го върнат след години че си нямате идея, аз го предупрежвах че ще му го върна *** като с лихвите... Умря сам...

28

До 23

преди 3 месеца

Ето една английска поговорка - Spare the rod and spoil the child.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Шамари , за да стане още по гневно и да му мине .

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Детето /18/ Това, което описваш, е характерно за днешна Скандинавия. В САЩ в повечето семейства все още са на почит стари, изпитани възпитателни методи. Детето настоява за нещо, родителят му дава възможност да си го отработи - ако вършиш тази работа, ще ти плащам по еди-колко-си на час. Тогава ще можеш да си купиш това, за което не достигат пари от бюджета, който ежемесечно отделям за отглеждането ти. Това е един много добър лек срещу истерия и никой не остава обиден или онеправдан.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Децата са гневни защото родителите не ги разбират какво искат, не защото не им дават което искат!

24

Как да успокоиш дете

преди 3 месеца

което не смее да гъкне, защото е стресирано от типа поведение на майка си? Известно време бях неволен свидетел. Майката навремето е била много глезена от родителите си, а после си е намерила доста по-възрастен от нея съпруг на висока позиция, който също я глези. Дори при най-дребен жест на детето, от който майката се дразни, следваше такъв истеричен крясък, че дори ние съседите се стряскахме, докато не разбрахме, че тази така се налага над малкото си дете - "да се научи да не ме нервира!"

23

Анонимен

преди 3 месеца

Наказан с белезник на парното за 4-5 часа и после нема да гъкне

22

69

преди 3 месеца

За това на времето са ги насилвали да работят на нивата

21

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време на село, когато ядосвах баба, взимаше дървото при печката и ме гонеше из цялата къща, па фанеше ли ме, ме отресе едно хубаво и аз млъкна.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Да са ви живи и здрави децата. Да растат и да ви радват. Ако е опако детето, английската поговорка гласи: не можеш да избиеш от кутрето това, което е в кучето. Погледнете се в огледалото и търсете там причините за несгодите с детето ви. ДНКто носи информацията какво чудо ще ви дойде на главата

19

:D

преди 3 месеца

Щом е гневно, вероятно е обсебено от злия дух Кнгулку. Трябва да го заведете на шаман, който да танцува с маракаси около него.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ще кажете за един хубав, як, възпитателен, старомоден шамар? Досега по-добро средство не е измислено.

17

Детето

преди 3 месеца

Затова американците чакат с нетърпение детето да навърши 18 г за да могат законно да му покажат вратата и да го накарат да я затвори от външната страна.

16

просто

преди 3 месеца

да му загреете врата , и 30 минути с ръцете нагоре с лице към стената гарантират спокойствие известно време

15

Детето

преди 3 месеца

не просто ще е гневно, детето ще ви побърква докато слушате психолози, които не възприемат една проста истина - не може да има права без задължения. В нормалните стари български семейства правата на детето се появяват и нарастват успоредно със задълженията, които то може да поема и изпълнява в дома.А по новите американски моди родителят има ЗАДЪЛЖЕНИЯ към детето, а то има ПРАВА да му се качва на главата и хоро да тропва там.Не дай Боже родителя да наруши тези му права.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Ако детето е гневно, значи родителите му се отнасят зле с него. Спрете да му крещите, спрете да изисквате от него неща, които не са по силите му като например по-бързо да си върже обувките защото закъснявате и подобни, спрете да му вменявате вина, че заради него ви се провалят плановете. Играйте си повече с него и се вслушвайте в това, което иска да ви каже. Децата не искат много, само нормално отношение. Тогава с готовност изпълняват всякакви правила и спазват дисциплина.

13

Когато ние бяхме дец

преди 3 месеца

ако ревеш без причина първо ти казват, ще взема да те набия, че поне да знам защо ревеш. Ако продължаваш да ревеш на инат го изпълняват. Следващия път пак реви да си изпросиш боя.

12

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 13 "Има хубави електрошокове за без пари на пазара..." - да купя електрошок на детето?! нали ще ни побърка после

11

Едно време

преди 3 месеца

нямаше "гневни" деца. "Чат, чат!" два бързи и гнева, ината и панаирите спират.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Има хубави електрошокове за без пари на пазара...