27

Lexus GX 460 V8

преди 2 месеца

Браво! И аз моят син го уча да кара и да е истински мъж. Тротинеткаджиите п-каят газ като видят мазния джип.

26

Анонимен

преди 2 месеца

На такива като този баща трябва да им отнемат шофьрските книжки доживот и, както предлага някой по-долу, да му се отнеме и детето, защото той на нищо добро няма да го научи и ще го възпита така, че когато порасне, това дете ще създава проблеми на околните. Ето това трябва да е водещата причина за отнемането на децата на подобни родители и чак на второ място да се слага фактът, че въпросният баща прави неща, вредни и опасни за самото дете.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Детето ще прилича на баща си, когато порасне, защото той го възпитава. Така че не разбирам защо се вайкате какво щяло да стане, ако колата попадне в дупка. Ами, един бъдещ негодник по-малко, това ще стане. По-логично е да се тревожите какво би се случило, ако на детето изведнъж му хрумне да подскочи, да ритне баща си в слабините или да направи друга магария, вследствие на която автомобилът да завие рязко и за секунди да стане неуправляем, а наоколо да има хора.

24

Анонимен

преди 2 месеца

в щата Калифорния, дете може да се вози без "детско кошче" срещу 12 000 долара, ако те хванат.Да седи на шофьорско място, сигурно бащата ще го тикнат в затвора.При 20км/ч, без колан, ако попаднеш в дупка или се удариш, лесно ще си счупиш главата в предното стъкло... ясно е, че на бащата главата му е излиушна, ама детето...

23

Анонимен

преди 2 месеца

Лош матреал сър! Па после се обиждат. Детето му закусвало с полицаите? Тоя три месеца да *** камъни са му малко.

22

До19

преди 2 месеца

Важно уточнение : Ако направят форума с регистрация , ще стане лай*нарник също като например форума на dnеvниk и подобни булшити.

21

Атмаджа

преди 2 месеца

Добре ще бъде ако забранят всички социални мрежи.Тогава никой няма да се прави на интересен,включително политиците.Даже и коментарите под новините трябва да се забранят,та спамещите глупости безделници да си потърсят друга работа.

20

Владайски селюндери

преди 2 месеца

Владайски селюндери - във Владая градацията е "*** - по-*** - най-***". Във Владая обитава най-простата част от шоплука ! При владайци простотията граничи с психично отклонение !

19

ИВАН

преди 2 месеца

ЗАЩО ОТКЛОНЯВАТЕ ВНИМАНИЕТО С ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ, А НЕ ПИШЕТЕ КАК СЕ КРАДАТ МИЛИОНИ ОТ УПВАРЛЯВАЩИТЕ ИЗ-МАМНИЦИ?!?!

18

Анонимен

преди 2 месеца

До 18 - на какво се весели народа бе каиш, на простащината си ли ? Абе Днес.бг. направете коментарите с регистрация, стига сме чели изказите на простаци и малоуумници !

17

Анонимен

преди 2 месеца

Кисели дърти комунисти не могат да оставят народа да се весели от душа!

16

До 12

преди 2 месеца

Много си проsт ! Има ли значение това което си констатирал или от простотия не можеш да се замислиш за ситуацията колко е опасна за детето и за околните например ?

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ако се отвори еърбега, тоя после трябва да си слага въжето на врата. Толкова глупави хора има, не е истина просто....

14

Анонимен

преди 2 месеца

Според мен трябва да му отнемат детето, тъй като го подлага на риск опасен за живота му. Такива "родители" не трябва да имат деца. А и ще има много силен възпитателен ефект за следващите *** оти.

13

Това ГЛОБИ

преди 2 месеца

ли са или поощрителни услуги ? Този креттен застрашава живота на детето си ! Създава се ситуация за внезапно спиране и детето остава притиснато между воланът и тялото на родителя, има опастност от потрошаване на ребрата и спиране на сърдечната дейност, удар в дърво или насрещен автомобил, същата последица ? Чалгаджийски народ без разум ! Няма адекватни строги закони ! "Дълбокото" бъркане в джоба на българинът би ограничило простотията му !

12

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Добре го учи, че шофирането е едва ли не игра и после защо карали дрогирани или пияни...

11

хи-хи-хииии......

преди 2 месеца

Фонка Първа.......

10

Анонимен

преди 2 месеца

Еврофончо

9

Анонимен

преди 2 месеца

Фончо.

8

Сър Джеймс

преди 2 месеца

Евроатлантици сър! Забавляват се!!!